2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
z taktiğini uyguluyor musunuz uygularken yoksa direkt mi iğneyi sokuyorsunuz?

Ben iğneden sonra pamukla bastırıyorum bi müddet....
z taktiğini uyguluyor musunuz uygularken yoksa direkt mi iğneyi sokuyorsunuz?
O ne ,ben bilmiyorum

Kızlar sadece sağ göğsüme iğne batıyo gibi sızlama oluyor normal mi?

Bi ulaştıysa melegim can ulaşmıştır oda girmedi galiba bugün hiç. Şimdide belki hala yoğunbakımdadır ameliyatıda farklıydı sonuçta ağır oldu
Kızlar burayada yazmak istemiyordum ama biliyorum sizde çok merak ediyorsunuz girince görür üzülür diye ama ameliyat olmuş bugün yogunbakımda eşi ile görüştüm bebegi kaybetmişler malesef çok üzgünüm inşallah kendisi yogun bakımdan çıkınca yazar haber ederim kendisi iyiymiş çok şükür

Yaa çok üzüldüm bebeginin de kurtulacağına çok inanmıştım, Allah sabırlarini versin inşallah rahim alma gibi bir durum olabilirdi peki rahmini aldılar mi Merve'nin çok üzüldüm bol bol sabırlar diliyorum Merve'ye

Çok çok üzüldüm gerçekten başı sağolsun Rabbim sabır dayanma gücü versin inşallah rahmini almamışlardır

Bu bebeği ne kadar çok istediğine hepimiz şahit olmuştuk. Çok üzüldüm umarım kendisi sağlıklıdır

Amin kuzum belki daha hiç bir şeyden haberi yoktur artık tek temennimiz kendisi iyi olsun allah çocuklarına bagışlasın inşalalllah eşinden haber aldıgım için rahmi alınmışmı soramadım canım kendisi inşalalh çıkınca haber verir

Amin canım inşallah çok şükür kendisi iyi çocuklarına bağışladı Allah inşallah bundan sonraki süreçleri daha kolay olur

Çok çok üzüldüm gerçekten başı sağolsun Rabbim sabır dayanma gücü versin inşallah rahmini almamışlardır
Amin bitanem inşallah. Rahim alındımı onu soramadım canım inşallah alınmamıştır hem yaşıda çok küçük daha biran önce toparlanıp saglıgına kavuşur inşallah

Bu bebeği ne kadar çok istediğine hepimiz şahit olmuştuk. Çok üzüldüm umarım kendisi sağlıklıdır
Evet canım yaa hatırlıyorsun demi topik topik gezmiştik heycanla beklemeler. Allahım hakkınds böyle hayırlı görmüş demekki rabbim diger çocuklarına bagışlasın inşallah

Evet canım yaa hatırlıyorsun demi topik topik gezmiştik heycanla beklemeler. Allahım hakkınds böyle hayırlı görmüş demekki rabbim diger çocuklarına bagışlasın inşallah
Hatırlamaz miyim hepimiz aylar boyunca bekledik güzel haber alabilmek için.esi için çok istiyordu inşallah sağlığına kavuşur da tekrar dener. Rabbim yardimcisi olsun zor süreçler

Çok üzüldüm Allah sabır versin kendisinin sağlığı bir an önce düzelir inşallah Allah çocuklarına bağışlasın

Ben yazmıştım canım bir süre öyle oldu benim sonra kendiliğinden düzeldi, sebebini anlamadım. Bir süre de iğneyi çıkarırken hep kanıyordu mesela hem de zor durduruyorduk kanı şimdi o da geçti. Sürekli aynı yere iğne yapılınca oradaki deri kas vs ne varsa artık etkileniyor heralde

Rabbim yardımcısı olsun çok zor

Hatırlamaz miyim hepimiz aylar boyunca bekledik güzel haber alabilmek için.esi için çok istiyordu inşallah sağlığına kavuşur da tekrar dener. Rabbim yardimcisi olsun zor süreçler
İnşallah canım inşalalh ama rahmi alınmadıysa bile bu yaşadıklarından sonra birdaha istemiyordu ameliyata girmeden böyle bir konu konuştuk bir daha böyle bir riski alamam demişti ilerleyen zamanda fikri degişirse bilemem canım

yok vermedim bugün gün içinde iyi hissedince inmeyeyim boş yere dedim
Ben doktoruma yazmıştım ateş ishal bebeği etkiler mi diye etkiler dahiliye görün demiş yarın bi dahiliyeye gideceğim ben tahlil falan alırlar belki :/ daha iyi hissetmene çok sevindim canım, daha iyi ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…