2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Rabbim yardımcısı olsun, cok zorlandı, zor günler geçirdi.. rahmi alınmamışsa yaşı da kücük ilerde tekrar isteyebilir. Yine de hakkında hayırlısı neyse o olsun. Evlatlarına eşine bağışlasın onu Allah Tez vakitte Sağlıkla çıkması nasip olsun hastaneden

Allah rahmet eylesin sabırlar versin acil şifalar versin inşallah

Çok üzüldüm,Rabbim şifa versin,sağlıkla evine dönmeyi nasip etsin....

Çok üzüldüm Rabbim acısını hafifletsin inşallah çocuklarına eşine bağışlasın

bende bilmiyorum. Zaten yaptığımız bişeyde adını mı bilmiyoruz yada bilmediğimiz bi taktikmi acaba
kuzular iğneyi yaparken attan etini germeniz lazım böylece deri altındaki doku italik gibi yana kıvrılıyor sonra ilacı yaptıktan sonra gerilmeyi bıraktığınızda geri yerine geldiğinde z harfi şeklinde orda ilacı hapsediyor normalde evde ilaç yapan kişilere bunu öğretiyoruz çünkü hastanelerde bizde böyle yapıyoruz,ama eğer çok yağlı bi bölgeyse tam tersi germek yerine eti sıkıyoruz ama sonuçta mantık aynı ciltteki üst dokuyla alt doku arasında eğim kazandırmak aslında,çok zayıfsanız germeyi kilolu ya da yağlı bölgeyse sıkıştırma yaparak uygulayın ilacın çok az çıktığını göreceksiniz

çok şükür ben ishal olmadım olacak gibiydim ama ateş tehlikeli bişey varsa ve inatçıysa bence de görün zaten gebe olduğun için daha uygun ilaç veriyolar bir an önce bitsin gitsin şu hastalık

o kadar çok üzüldüm ki,böyle konuların malesef ki tesellisi yok,kendisi iyi olsun bir an önce iyileşir umarım,rabbim yardımcısı olsun,ne yaparsak yapalım yaşayacak olduğumuz şeyi engelleyemiyoruz çok üzücü

Ben iğneden sonra pamukla bastırıyorum bi müddet....

O ne ,ben bilmiyorum
ha bir de yukarda anlattığımdan farklı olarak bunu daha önce gruptan konuşurken de anlatmıştım iğnenin içindeki havayı çıkarmadan yapın o hava kilit görevi görsün diye içinde var,iğneyi soktuktan sonra pistonu çekin baktınız kan gelmiyor öyle uygulayın,çoğu insan o havayı çıkartıyor doğru değil

Amin bitanem inşallah. Rahim alındımı onu soramadım canım inşallah alınmamıştır hem yaşıda çok küçük daha biran önce toparlanıp saglıgına kavuşur inşallah
Amin canım inşallah alınmamıştır. Rabbim çoluğuna çocuğuna bağışlasın inşallah çok üzücü durum Rabbim sabır dayanma gücü versin

Aynen hatırladım canım doğru sen yazmıştın bende de durum aynı seninki gibi bikaç gündür umarım geçer benimde. Çoğu içerde kalıyor zaten etki eder yine de sanırım
Ben konuşmayım canım bılıyorsun bayadır var
batma tek taraflımı canım
Bildiğim taktikmiş adını bilmiyormuşum eti sıkarak yapıyorum canım
Ama şu ikinci yazdığın iğnenin havasını alma onu yapıyodum belki ondan olmuştur bugün dediğin gibi yapcam teşekkür ederim canım

Kızlar ben perinatoloji kontrolunden çıktım masallah çok iyi bebisim, doktor bir daha kontrole gel dedi bu durum beni mutlu eder her neyse hareket durumu nasıl dedim az mı hareket ediyor dedim gayet hareketli annesi siz hissetmiyorsaniz şuan sizde sorun var dedi aci esigim yüksek demiştim kızlar belki o yüzden benim bir yerlerim ağrısa da ben hissetmiyorum öyle yani tekrardan gördük etlenmis cocuk

Evet canım inşallah doğuma kadar gitmeyi düşünüyorum şimdilik sende hiç gebelik boyunca kasık ağrısı sancı vs oldu mu?
Benim oldu dr büyüme ağrısı olduğunu söyledi detaylıya gittiğimde sağ kasık mütemadiyen aralıklarla ağrıyor wc sonrada ağrıyor sonra geçiyor dinlenince

Maşallah canım kaç haftalık kaç gr olmuş

Ay maşallah bebişe

Çok üzüldüm başı sağolsun Allah sabrını versin inşallah çocuklarına eşine bağışlasın umarım bir an önce atlatır bugünleri

Maşallah maşallah Dr niye sürekli çağırıyor

Maşallah canım bi durum vardı o nolmuş düzelmiş mi Şuan hiç bi sıkıntı yok dimi çok şükür

Maşallah canım kaç haftalık kaç gr olmuş
Onu ayın 16sinda kendi doktoruma sorarım diye sormadım
Maşallah maşallah Dr niye sürekli çağırıyor
Sevdi mi napti anlamadım ki bende yani onu o an sorguladım bir sıkıntı yoksa hani gelmeyebilir miyiz dedim şey dedi biz normalde 2 3 kere kontrole çağırıyoruz dedi birde geçen akşam gidince son saatler konusmuyordu böyle şakalaşmiyordu şimdi bir şakalasti vs çok guzeldi maşallah bebeginde de bir sıkıntı yok dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…