- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Ben biraz araştırdım canım serklaj olanlardan falan herkes jılet taraftarı hem sancıyı tetıklemıyor hemde daha sağlıklı Allahtan ilişki yok rahatımKuaförde enfeksiyon çok rahat kapiliyormus dikkat edin
Rabbim yardımcısı olsun, cok zorlandı, zor günler geçirdi.. rahmi alınmamışsa yaşı da kücük ilerde tekrar isteyebilir. Yine de hakkında hayırlısı neyse o olsun. Evlatlarına eşine bağışlasın onu Allahİnşallah canım inşalalh ama rahmi alınmadıysa bile bu yaşadıklarından sonra birdaha istemiyordu ameliyata girmeden böyle bir konu konuştuk bir daha böyle bir riski alamam demişti ilerleyen zamanda fikri degişirse bilemem canım
Allah rahmet eylesin sabırlar versin acil şifalar versin inşallahKızlar burayada yazmak istemiyordum ama biliyorum sizde çok merak ediyorsunuz girince görür üzülür diye ama ameliyat olmuş bugün yogunbakımda eşi ile görüştüm bebegi kaybetmişler malesef çok üzgünüm inşallah kendisi yogun bakımdan çıkınca yazar haber ederim kendisi iyiymiş çok şükür
Çok üzüldüm,Rabbim şifa versin,sağlıkla evine dönmeyi nasip etsin....Kızlar burayada yazmak istemiyordum ama biliyorum sizde çok merak ediyorsunuz girince görür üzülür diye ama ameliyat olmuş bugün yogunbakımda eşi ile görüştüm bebegi kaybetmişler malesef çok üzgünüm inşallah kendisi yogun bakımdan çıkınca yazar haber ederim kendisi iyiymiş çok şükür
Çok üzüldüm Rabbim acısını hafifletsin inşallah çocuklarına eşine bağışlasınİnşallah canım inşalalh ama rahmi alınmadıysa bile bu yaşadıklarından sonra birdaha istemiyordu ameliyata girmeden böyle bir konu konuştuk bir daha böyle bir riski alamam demişti ilerleyen zamanda fikri degişirse bilemem canım
kuzular iğneyi yaparken attan etini germeniz lazım böylece deri altındaki doku italik gibi yana kıvrılıyor sonra ilacı yaptıktan sonra gerilmeyi bıraktığınızda geri yerine geldiğinde z harfi şeklinde orda ilacı hapsediyor normalde evde ilaç yapan kişilere bunu öğretiyoruz çünkü hastanelerde bizde böyle yapıyoruz,ama eğer çok yağlı bi bölgeyse tam tersi germek yerine eti sıkıyoruz ama sonuçta mantık aynı ciltteki üst dokuyla alt doku arasında eğim kazandırmak aslında,çok zayıfsanız germeyi kilolu ya da yağlı bölgeyse sıkıştırma yaparak uygulayın ilacın çok az çıktığını göreceksinizbende bilmiyorum. Zaten yaptığımız bişeyde adını mı bilmiyoruz yada bilmediğimiz bi taktikmi acaba
çok şükür ben ishal olmadım olacak gibiydim ama ateş tehlikeli bişey varsa ve inatçıysa bence de görün zaten gebe olduğun için daha uygun ilaç veriyolar bir an önce bitsin gitsin şu hastalıkBen doktoruma yazmıştım ateş ishal bebeği etkiler mi diye etkiler dahiliye görün demiş yarın bi dahiliyeye gideceğim ben tahlil falan alırlar belki :/ daha iyi hissetmene çok sevindim canım, daha iyi ol inşallah
o kadar çok üzüldüm ki,böyle konuların malesef ki tesellisi yok,kendisi iyi olsun bir an önce iyileşir umarım,rabbim yardımcısı olsun,ne yaparsak yapalım yaşayacak olduğumuz şeyi engelleyemiyoruz çok üzücüKızlar burayada yazmak istemiyordum ama biliyorum sizde çok merak ediyorsunuz girince görür üzülür diye ama ameliyat olmuş bugün yogunbakımda eşi ile görüştüm bebegi kaybetmişler malesef çok üzgünüm inşallah kendisi yogun bakımdan çıkınca yazar haber ederim kendisi iyiymiş çok şükür
ha bir de yukarda anlattığımdan farklı olarak bunu daha önce gruptan konuşurken de anlatmıştım iğnenin içindeki havayı çıkarmadan yapın o hava kilit görevi görsün diye içinde var,iğneyi soktuktan sonra pistonu çekin baktınız kan gelmiyor öyle uygulayın,çoğu insan o havayı çıkartıyor doğru değilBen iğneden sonra pamukla bastırıyorum bi müddet....
O ne ,ben bilmiyorum
Amin canım inşallah alınmamıştır. Rabbim çoluğuna çocuğuna bağışlasın inşallah çok üzücü durum Rabbim sabır dayanma gücü versinAmin bitanem inşallah. Rahim alındımı onu soramadım canım inşallah alınmamıştır hem yaşıda çok küçük daha biran önce toparlanıp saglıgına kavuşur inşallah
Aynen hatırladım canım doğru sen yazmıştın bende de durum aynı seninki gibi bikaç gündür umarım geçer benimde. Çoğu içerde kalıyor zaten etki eder yine de sanırımBen yazmıştım canım bir süre öyle oldu benim sonra kendiliğinden düzeldi, sebebini anlamadım. Bir süre de iğneyi çıkarırken hep kanıyordu mesela hem de zor durduruyorduk kanı şimdi o da geçti. Sürekli aynı yere iğne yapılınca oradaki deri kas vs ne varsa artık etkileniyor heralde
batma tek taraflımı canımBen konuşmayım canım bılıyorsun bayadır var
kuzular iğneyi yaparken attan etini germeniz lazım böylece deri altındaki doku italik gibi yana kıvrılıyor sonra ilacı yaptıktan sonra gerilmeyi bıraktığınızda geri yerine geldiğinde z harfi şeklinde orda ilacı hapsediyor normalde evde ilaç yapan kişilere bunu öğretiyoruz çünkü hastanelerde bizde böyle yapıyoruz,ama eğer çok yağlı bi bölgeyse tam tersi germek yerine eti sıkıyoruz ama sonuçta mantık aynı ciltteki üst dokuyla alt doku arasında eğim kazandırmak aslında,çok zayıfsanız germeyi kilolu ya da yağlı bölgeyse sıkıştırma yaparak uygulayın ilacın çok az çıktığını göreceksiniz
Bildiğim taktikmiş adını bilmiyormuşum eti sıkarak yapıyorum canımha bir de yukarda anlattığımdan farklı olarak bunu daha önce gruptan konuşurken de anlatmıştım iğnenin içindeki havayı çıkarmadan yapın o hava kilit görevi görsün diye içinde var,iğneyi soktuktan sonra pistonu çekin baktınız kan gelmiyor öyle uygulayın,çoğu insan o havayı çıkartıyor doğru değil
Yok canım ama belli noktalarda gezmiyor bugun mesela vajına kemiğimde batma varbatma tek taraflımı canım
Benim oldu dr büyüme ağrısı olduğunu söyledi detaylıya gittiğimde sağ kasık mütemadiyen aralıklarla ağrıyor wc sonrada ağrıyor sonra geçiyor dinleninceEvet canım inşallah doğuma kadar gitmeyi düşünüyorum şimdiliksende hiç gebelik boyunca kasık ağrısı sancı vs oldu mu?
Maşallah canım kaç haftalık kaç gr olmuşKızlar ben perinatoloji kontrolunden çıktım masallah çok iyi bebisim, doktor bir daha kontrole gel dedibu durum beni mutlu eder her neyse hareket durumu nasıl dedim az mı hareket ediyor dedim gayet hareketli annesi siz hissetmiyorsaniz şuan sizde sorun var dedi aci esigim yüksek demiştim kızlar belki o yüzden benim bir yerlerim ağrısa da ben hissetmiyorum öyle yani tekrardan gördük etlenmis cocuk
Ay maşallah bebişeKızlar ben perinatoloji kontrolunden çıktım masallah çok iyi bebisim, doktor bir daha kontrole gel dedibu durum beni mutlu eder her neyse hareket durumu nasıl dedim az mı hareket ediyor dedim gayet hareketli annesi siz hissetmiyorsaniz şuan sizde sorun var dedi aci esigim yüksek demiştim kızlar belki o yüzden benim bir yerlerim ağrısa da ben hissetmiyorum öyle yani tekrardan gördük etlenmis cocuk
Çok üzüldüm başı sağolsunKızlar burayada yazmak istemiyordum ama biliyorum sizde çok merak ediyorsunuz girince görür üzülür diye ama ameliyat olmuş bugün yogunbakımda eşi ile görüştüm bebegi kaybetmişler malesef çok üzgünüm inşallah kendisi yogun bakımdan çıkınca yazar haber ederim kendisi iyiymiş çok şükür
Maşallah maşallahKızlar ben perinatoloji kontrolunden çıktım masallah çok iyi bebisim, doktor bir daha kontrole gel dedibu durum beni mutlu eder her neyse hareket durumu nasıl dedim az mı hareket ediyor dedim gayet hareketli annesi siz hissetmiyorsaniz şuan sizde sorun var dedi aci esigim yüksek demiştim kızlar belki o yüzden benim bir yerlerim ağrısa da ben hissetmiyorum öyle yani tekrardan gördük etlenmis cocuk
Maşallah canım bi durum vardı o nolmuş düzelmiş mi Şuan hiç bi sıkıntı yok dimi çok şükürKızlar ben perinatoloji kontrolunden çıktım masallah çok iyi bebisim, doktor bir daha kontrole gel dedibu durum beni mutlu eder her neyse hareket durumu nasıl dedim az mı hareket ediyor dedim gayet hareketli annesi siz hissetmiyorsaniz şuan sizde sorun var dedi aci esigim yüksek demiştim kızlar belki o yüzden benim bir yerlerim ağrısa da ben hissetmiyorum öyle yani tekrardan gördük etlenmis cocuk
Onu ayın 16sinda kendi doktoruma sorarım diye sormadımMaşallah canım kaç haftalık kaç gr olmuş
Sevdi mi napti anlamadım kiMaşallah maşallahDr niye sürekli çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?