2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Maşallah canım bi durum vardı o nolmuş düzelmiş mi Şuan hiç bi sıkıntı yok dimi çok şükür
Yok canım çok şükür şey o icerde perde hala var şansa o an bakarken ona göbek kordonu o perdeye değdi sonra esnedi o an hepimiz gördük doktor dedi ki endişelenme dedi bebek kendi dönerse normal dogurursun dedi bebise bağlı yoksa o perde duvar gibi değil zar

çok şükür ben ishal olmadım olacak gibiydim ama ateş tehlikeli bişey varsa ve inatçıysa bence de görün zaten gebe olduğun için daha uygun ilaç veriyolar bir an önce bitsin gitsin şu hastalık
Çok şükür canım ishal çok perişan ediyor olmamasına sevindim. Bugün gittim kan verdim sonuca göre yazacaklar bi şeyler bakalım inşallah en kısa zamanda hasta olan herkes şifasına kavuşur

Kızlar ben birde bugün yine saglikocaginda şansımı denedim kanı verdim sonunda ama idrar yapmiyorlarmis.. orda da bir kedi vardı hickimseye gitmiyor gelip gelip bana sürtündü en sonunda yoruldum oturdum bu sefer kucağıma atlayacakti dur dedim şimdi beni tirmalama aşıyla ugrasamam dedim böyle hissedip karnıma yaklaşmaya çalışması beni çok duygulandirdi hormonlarım tavan yaptı duygusallikta

benim dün eşim koluma yaptı morardı ve azıcık şişti ben de çok endişe ettim kötü bişey yaptıysa ölürsem diye. ama heralde kan sulandırıcıdan böyle ölen yoktur göbeğe yapmaya çok çekiniyorum. çok kilolu biri dğeilim bebek büyüdükçe göbeğim gerildi. bebeğe gelicek gibi hissediyorum

herkes, doktorlar ve eczacılar dahil havayı çıkartın diyor

Bebeğe öyle ulaşmak kolay olsa amniyosentez olayı hani su alma olayı varya anne karnından tehlikesi olan bir şey olmazdı doktor bile cihazla bakarken iyice bastırıyor 7 kat altta bebek bir şey olmaz canım korkma yinede bilen birine sor tam göbeğin neresine yapıldığını

biliyorum ya doğru diyorsun. sezeryanda hep diyorlar kaç kere kesiliyor diye. göbek için eczacı 4 parmak yan ve 4 parmak aşağı olacak yerlere yapabilirsin demişti.

Hava asla enjekte edilmez ,belki havası alınmadan önce sıvı enjekte edilir sonra kalan hava enjekte edilmeden çekilir ama öyle oluyor mu bilmiyorum ... İlaçların içindeki hava ilacın donmasını engeller hatta penisilin tarzı ilaçlarda havayı en son anda çıkarıp hemen uyguluyoruz ki ilaç donmasın ...ama yapılırken mutlaka havası çıkarılmalı yoksa cilt altında hematom ve lezyona neden olur ...

Hahaha beni 1 kez çağırdı sonrasında cagirmadi sevmedi demek ki her gittiğinde ödeme yapiyo musun peki? Sıkıntı olmamasına çok sevindimm, sürekli bebişi detaylı detaylı görüyorsun ne güzel

Ben iğne bebeğe değiyor gibi hissediyorum dediğimde doktor gülmüştü bebeğe ulaşmak o kadar kolay mı demişti bu iğne ucuyla asla ulaşmaz korkma...

Kızlar hastane çantalarınızı kaçıncı haftada hazırlamaya başlamayı düşünüyorsunuz ben daha bebeğe alışveriş bile yapamadım da ona göre alışveriş tamamlarım

Hahaha beni 1 kez çağırdı sonrasında cagirmadi sevmedi demek ki her gittiğinde ödeme yapiyo musun peki? Sıkıntı olmamasına çok sevindimm, sürekli bebişi detaylı detaylı görüyorsun ne güzel
Evet canım bu arada belki seni yoğunluktan mi yorgunluktan mi unuttu anlamadım ki çünkü bana öyle bi açıklama yaptı bilmiyorum hayir hepsi kontrol 3 hafta sonraya verdi ona ister gel ister gelme sen bilirsin dedi o da kontrol ödeme yapmıyorum.. ödeme yapmama işi çok guzel

Kızlar hastane çantalarınızı kaçıncı haftada hazırlamaya başlamayı düşünüyorsunuz ben daha bebeğe alışveriş bile yapamadım da ona göre alışveriş tamamlarım
Bence 7 buçuk 8 aya kadar alışverişi bitir en azından çantaya koyacaklarini bitir.. sonra doktorun dogum tarihini az buçuk tahminine görede kıyafetlerini vs 1 2 hafta önceden koyarsın canım ben öyle yapicam çünkü kendimde seyahat ederken çantada kaldı mı kıyafet havasız kalıyor ya pek sevmiyorum sen bilirsin yinede

Ben kendi ihtiyaçlarımı aldım. Hurçlar, pijama, gecelik, çamaşır, atlet, havlu, gümüş kapak vs hepsini ayarladım koydum minik bavula sonra da bebişinkileri eklerim. Sadece yıkayıp ütülerim şimdilik öylesine düzenleyip koydum iyi oldu aradan çıktı

İki eliyle tutup sıkarak yapıyor dimi canım? Benim de morarıyor ama şişlik olmadı. Hatta mor yerlerden dolayı her seferinde morarmamış yeni bir nokta bulup yapmaya çalışıyor bu covid bizi çok zorladı gerçekten nerden geldi buldu diye sinir oluyorum inşallah sen de alışırsın tez zamanda. Allah beterinden korusun.
Şu aralar da salgın varmış korkuyorum valla kimseyle görüşmek istemiyorum. Şubat tatilinde eşimin ailesi abisi vs gelip kalacaklar bizde şimdiden kara kara onu düşünüyorum, pandemi zamanı da gelip covid bulaştırmıştı eltim bana yanlarında maske ile durmayı düşünüyorum artık napayım

Maşallah ya hızlısın hiçbi şey almayan yapmayan bir tek ben kaldım heralde. Hala bebeğe de hiçbir şey almadım evdeki kıyafetleri ayarlamam lazım önce sonra eksikleri tespit etmem lazım. Çok işim var
Gümüş kapak hangisinden aldın?

herkes, doktorlar ve eczacılar dahil havayı çıkartın diyor
Bana bu iğnelerde hava olmaz demişti hemşire canım. O yüzden biz direkt yapıyoruz. Havayı çıkartıcam derken kan sulandırıcı damlaları da çıkabilir o zaman da az doz almış oluruz diye düşünüyorum.

Canım ne iğnesi yapıyorsunuz merak ettim konunun başını kacirdim

Gebelik öncesi alınacaklar ile ilgili herhangi bir listesi olan var mı referans olması açısından varsa paylaşırsa çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…