2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay ben 35te falan hazırlarım diyordum en azından kıyafetleri utuleyip dolaba falan yerleştirmek lazım herhalde acil bir durumda hemen oradan alınıp çantaya koyulur

Allah korusun inşallah erken doğmaz ama tedbiren hazır etmekte fayda var

evet bi eliyle kolumu sıktı diğeriyle iğneyi yaptı. ama ben de biraz gerildim, korktum. o yüzden sanırım kendimi kastım ve şişti diye tahmin ediyorum. dün hem ağladım hem dedim allahım daha kötüsü olmasın. ama hasta olup maske takmayanlar yüzünden bu halde olmak çok canımı sıktı

sizinkiler de inşallah sağlıkla gelip sağlıkla giderler. ben de korktum daha kimse ile görüşmem. ama kayınvalidem gelicem dedi şehir dışından. valla gerekirse ayrı odalarda takılırım, sonuçta biz ilaç alamıyoruz ve daha çok sıkıntımız oluyor. kusura bakmasın artık kimse

Allah korusun inşallah erken doğmaz ama tedbiren hazır etmekte fayda var
28. Haftaya kadar Allahın izniyle sağlıkla ulaşırsak her türlü 28 de hazırlicam ben. Allahım şafii ismiyle şifa verirde inş bu sıkıntımız geçerse yine 32 de falan hazır ederim en geç

ben kendi adıma bundan aldım. 999 ayar mı ne. bunu gördüm, bi iki kişiden de iyi diye duydum aldım.

evet mantıklı diyorsun, çünkü havayı çıkarırken gerçekten bi iki damla gitti dışarı

İlk zamanlar ben de öyleydim canım ağlıyordum kendimi kasıyordum, ondan şişmiştir. İğne çok ince aslında ama o ilaç çok yakıyor. İnşallah daha kolay olur sonrakiler

Keşke bizi düşünüp gelmeseler, ben zaten bir kez ilaç kullanmak zorunda kaldım Allah korusun bir daha kullanmak istemiyorum. Ben de ayrı odada dururum artık onlar takılsınlar diyeceğim de 6 kişi gelecekler bir de nereye sığacağız bilmem ay şimdiden içim sıkıldı, sağ salim atlatırız inşallah

Aaa ever canım bu doğru bende o şekilde yapayım diğerleri yine halledilir

ay sıkma kendini, üzme. boşver senin karnında bebişin var. ona sarıl. gelirler giderler hemen anlamadan atlatırsın. önlemlerini alırsın, maskedir vs. baktın yoruluyorsun kusura bakmayın hamilelikten erken yoruluyorum der yatarsın ya da yatak odanda ışık kapalı dinlenirsin en azından. ben öyle yapıyorum ve yapmaya devam edicem. hepsini atlatıcaz

Ben henüz bilmiyorum kuzum sıra bekliyorum şu an birazdan giricem detaylıya çıkınca söylerim öyle bir şey derse doktor

Maşallah canım bazen diyorum ki senin gibi bilmeden birkaç hafta ileri taşınsak bi anda şu geçmeyen günleri tek seferde aradan çıkarsaak

Ayyy amin inşallah düzelir canım evet dönebilir daha doğurmamiza var birde bir kaç aydır olunca eskiden de ayji durumu yasamamissin geçer inşallah ye bol bol acı

Benim risk ortadan kalktı bana niye verdi acaba yine ama gelmeyedebilirsin murat hocanla konuş ona göre gel dedi golden-snitch

Her masada da sanssiz değiliz çok şükür

Anlamadım ki canım ben de acaba bir kaç defa mi kontrol ediliyor dedim benim de ilk bebiş olunca pek tecrübem yok. Sen yine bi doktorunla da konuşursun
İnan bende anlamadım murat hoca zaten gitmene gerek yok derse gitmem çünkü o dediği tarih.araliginda tatile gitme durumumuz var ailelerin yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…