2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnan bende anlamadım murat hoca zaten gitmene gerek yok derse gitmem çünkü o dediği tarih.araliginda tatile gitme durumumuz var ailelerin yanına
Evet evet zaten murat hocanin perinatoloji alanında uzmanlığı var gibi bir şey demişti Mavi070707 murat hoca da bakar belki gitmene gerek yok der

Evet evet zaten murat hocanin perinatoloji alanında uzmanlığı var gibi bir şey demişti Mavi070707 murat hoca da bakar belki gitmene gerek yok der
Aynen ama farkını daha önce Mavi070707 aciklamisti murat hocada baskasina yonlendiriyo ama hocanin sey demesi gercekten cok hosuma gitti hani murat hoca ne derse ona gore gel hani sıkıntı gormezse gelmene gerek yok falan .. bilgilerini biliyor ve bu konuda güvenip onunda düşüncelerine deger vermesi çok hoştu

Maşallah çok sevindim canım Rabbim doğumunuda gönlüne göre versin sağlıkla

Kızlar benim bebişin bacakları son günlerde aşağıya döndü galiba artık karnımın yanlarında değil de daha çok alt karnımda vurmalar hissediyorum

Valla bende hiç bişey almamıştım en son geçen babymall dan kızıma diş fırçası almaya girince iki tane tek alt aldım biyerden başlamış olduk

Devlette detaylıdan sonra verdiler mi fotoğrafını. Bari onu verseler normalde vermiyorlar

Valla ben cuma gircem bi okadar. İlk hamileliktede özele gitmiştim bir kez girmiştim detaylıya ondada
Sanırım doğuma yakınken ilacı kesecek doktor canım :) benimki öyle demişti diye hatırlıyorum, kan sulandırıcı hap kullanıyorum ben de son ana kadar kullanmayacağım diye hatırlıyorum
normalde öyle yapıyorlar diye biliyorum bende ama benim doktor doğuma kadar hatta doğumdan sonra 15-20 gün daha kullanacaksın dedi sanırım bendeki genetik pıhtılaşma olduğu için öyle dedi
Evet öyle diyorlar ama bebek aniden gelirse kesmemiş olacağız ya nasıl olacak acaba, belli bir haftada mı kesiyorlar ya da hiç detaylı sormadım.
ben ilkinde iğne değil ama hap kullanıyodum bebek aniden geldi sadece belirttim doktora kan sulandırıcı kullanıyorum diye okadar yani ekstrem bi durum olmadı
bende bitane bundan alcam canım ilk dönem için. Bitane de 270ml Dr. Browns alcam. Kızımda önce cam avent kullanmıştım sonra Dr browns a geçtim

Doğumda kanamayla ilgili sorun olmadı o zaman belki de pıhtılaşma derecen yüksek olduğu içindir canım ancak normal akışına gelmistir senin de takviye ilaçla falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…