2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Detaylıdan alnımızın akıyla çıktık çok şükür her şey yolundaymış gelişimi çok güzelmiş 21+4’üm ama 22+1 çıktı 500 gr olmuşuz yüzünün fotoğrafını almaya çalıştık anası gibi inat oğlum iki eliyle yüzünü kapattı baya uğraştı doktor en son bikaç tane yakaladı tombiş tombiş yanakları var çok duygulandım muayene sırasında tekme attı doktor dopplerden hissetti gidin başımdan dedi resmen golden-snitch kendi doktoruma 3 hafta sonra gidicem dedim o gün sabahtan bana da uğra bi şeye daha bakıcam dedi canım. Bi sıkıntı mı var tekrar çağırıyorsunuz dedim hiçbir sıkıntı yok bi şeyi ölçücem dedi anlamadım bak raporda yazıyor

Eklentiler

• IMG_4869.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 66
Aay çok sevindim sorunsuz şekilde geçmesine bana da muayenedeyken tekrar bir şey bakcam diye geri döndürüp yatirtmisti tekrar onun haricinde demek ki garanti olsun diye çağırıyorlar. Maşallah canım çok sevindimm

Hay maşallah canım sen özele mi gittin yoksa devlete mi ..

Buna da cevap vermezsin belki ama zaten yapmışsın canım sadece başkalarının imzalarını görüntüleyi acmamissin biz seninkini görebiliyoruz
Aaa dur biraz daha karıştırayım yaparım belki ben kimseninkini görmediğim için sürekli soruyordum kaç haftalık oldunuz diye

Oyyy maşallah yaa küçük bir tosuncuk benimde perşembe günü bu aralar dikkatli besleniyorum biraz kilo almış olsun diye ama bakalım

Sağolasın kuzum allah razı olsun belki o bakacağı şey için biraz daha zaman geçmesi gerekiyordur o yüzden çağırmıştır beni de

Sağolasın kuzum allah razı olsun belki o bakacağı şey için biraz daha zaman geçmesi gerekiyordur o yüzden çağırmıştır beni de
Evet evet bana da öyle geldi biraz daha büyüyünce bebiş daha net gözüküyordur belki de, bir sorun olacağını düşünmüyorum

Çok şükür canım ishal çok perişan ediyor olmamasına sevindim. Bugün gittim kan verdim sonuca göre yazacaklar bi şeyler bakalım inşallah en kısa zamanda hasta olan herkes şifasına kavuşur
çıktı mı sonucun kuzu

bebeğe gelmesi mümkün değil cilt çok katman

Sağol canım bence her türlü alacağını alıyo bebişler, biz aslında kendimize yiyoruz daha çok
Ben de kabak çekirdeği, muz, ceviz, balık(her ne kadar düzenli yicem desem de unutuyorum) yedim bu ay çoğunlukla bakalım bebise etki etmiş mi çok merak ediyorum

hazır enjektörlerdeki hava minimal düzeyde nasıl biliyorsanız öyle yapın sorununuzu anlattınız çözüm önerisinde bulundum ben de kasap olarak bilgi vermedim sonuçta,hava zaten uygularken enjektörün en üstünde kalıyor ilk ilacı veriyorsunuz dokuya

Gebelik öncesi alınacaklar ile ilgili herhangi bir listesi olan var mı referans olması açısından varsa paylaşırsa çok mutlu olurum
gruptaki kızlar sağolsun bunun listesini yaptıydı ama kaçıncı sayfadadır kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…