2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de kabak çekirdeği, muz, ceviz, balık(her ne kadar düzenli yicem desem de unutuyorum) yedim bu ay çoğunlukla bakalım bebise etki etmiş mi çok merak ediyorum
Ben de hiç düzenli yemiyorum çoğu şeyi. Doktor balık yiyemediğin hafta balık yağı hapını iç demişti ben ikisini de yapmıyorum et tavuk da öyle çok düzenli değil. Bebişlerin kilo olayı bence genetik çoğu kişi de öyle söylüyor. Ben şahsen 5 kilo doğmuşum benden çıkacak olan zayıf olmaz diye düşünüyorum

Evet evet ben de genetik olduğunu düşünüyorum Banu çiftçinin kitabında da dış faktörler maks 500 gram etkiler diyor

Kızlar benim bebişin bacakları son günlerde aşağıya döndü galiba artık karnımın yanlarında değil de daha çok alt karnımda vurmalar hissediyorum
Benim de dün öyle oldu aşağıdan atıyordu pıt pıt ama yatınca dönüyor sanki bugün yanda hissettim. Hayırlısıyla bir doğursaydık zamanında
Ben gece hiç uyuyamıyorum yan yatınca sanki damarlarım çekiliyor

Benim ultrasonda kafası hep soldaydi o yüzden solda olunca eliyle vurdu sağda olunca ayağıyla vurdu diye tahmin ediyordum, şimdi sadece solda ve altta oluyor dönmüş sanki bebek ayaklarını kendine doğru çekiyor musun canim ben iki bacağın arasına yastık koyup cenin pozisyonunda yatiyorum

Maşallah canım sağlıkla gelsin artık bebiş darısı başıma

Kızlar ya ben çocuğumu çok özlüyorum böyle karnımdan çıkartıp sevip geri karnıma koyasım geliyor çok güzel olmaz mıydı öyle gerçekten şuan böyle göğsümde yatsa ben başını öpsem sırtını oksasam diyorum hiç tanımadığı yüzünü bile görmediği birini ozluyormus insan

Sağlıkla gelsinler de artık mecburuz iğne olması çok daha zorlayıcı ama ben hapla süreci daha kolay geçirmiş oluyorum inşallah iğne kısmına gelmem
Amin canım inşallah hapla geçer bu süreç iğne sıkıntılı haliyle
gruptaki kızlar sağolsun bunun listesini yaptıydı ama kaçıncı sayfadadır kim bilir
sen nereye gittin ya üyeliğini kapatmış

Kendi doktoruma yine sinir olacak bi şey buldum detaylıdan 1 ay sonra gelirsin demişti. Şimdi detaylıdaki doktor kendi doktoruna gideceğin gün önce bana uğra dedi ya, raporda da yazıyor. Kendi doktoruma gönderdim. O zaman perinatologa gittikten 1 ay sonra gelirsin diye ses atmış bana. Yani nerden baksan 3 ay kendi doktoruma görünmemiş olucam. Ben de o öyle değil aynı gün ikinize de gelicem dedim. O zaman aç gel şeker testi zamanı demiş yani öyle bi sıkıntı da yok ortada ama ben sıkıntı aldım umarım beni anlarsınız

Madem şeker testi yapacak neden ertelemis ki yani

Bende onu merak ettim gayet normalde cevaplar vermiş son msjlarda yani bi durum yok gibi ama bişeyde demedi dikkatimi çekti inşallah bi problem yoktur
Bi enjektör meselesi oldu sanırım biraz sinirli cevap vermiş gibi geldi bana. Hamişlikten herkes çok gergin olabiliyor, sinir oldu gitti heralde

Madem şeker testi yapacak neden ertelemis ki yani
Ay evet ben illa da gelicem demesem şeker testi 29.haftaya kalıyo ki bence geç bir tarih. Neden böyle yapıyor anlamıyorum asla. Şimdi benim zorlamamla 25.hafta şeker testi yapılmış olacak kaldı ki onu da whatsapptan öğreniyorum

Doktorlar bazen çok garip anlamlandiramiyorum ben de sanırım 25-28 hafta arasındaydi şeker testi, iyi ki zorlamissin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…