2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Doktorlar bazen çok garip anlamlandiramiyorum ben de sanırım 25-28 hafta arasındaydi şeker testi, iyi ki zorlamissin canım
Evet ben de öyle biliyorum haftasını canım. Yani bazen hastalarından haftasından vs bihaber oluyor bu hastane doktorları. Gittiğimde söylicem ama siz bunun da üstüne 1 ay koyacaktınız o zaman şeker zamanı geçmiş olmayacak mıydı dicem. Kadın resmen gelme diyo bana sürekli

Bi enjektör meselesi oldu sanırım biraz sinirli cevap vermiş gibi geldi bana. Hamişlikten herkes çok gergin olabiliyor, sinir oldu gitti heralde
Şimdi sen diyince tekrar okudum evet biraz sinirlenmiş gibi umarım geri gelir ve bi sorun yoktur iyiydi yani her tibbi bilgiyide veriyordu bize sağolsun. Konu sadece iğne meselesiyse siniri geçince gelir sanırım hormonlardan hep bunlar

Söyle bence ya hayır bir de kendisi demiş ya o zaman şekere bakarız diye sen haftani söylemiş mıydın yoksa kendisi o ara kontrol mu etti acaba

Ay aslında doğru söylüyordu havası alınmıyor bu iğnelerin ve gerçekten önce ilaç geliyor en son hava geliyor sen de hissediyor musun ses geliyor en son artık curk curk diye. Neyse geri gelir belki

Evet üzülüyorum böyle tartışmalar olunca hepimiz hamileyiz alıngan olduğumuz bir süreç
Ayy kızlar bu hormonlar da nası bi şeyse ben kendimi bile anlayamıyorum bazen kendime tahammülüm yok, şaşırmam yani hiçbi şeye

Kızlar benim bebişin bacakları son günlerde aşağıya döndü galiba artık karnımın yanlarında değil de daha çok alt karnımda vurmalar hissediyorum
Ben hep kasıklarımda hissediyorum vurmalarını, ama doktor bakarken baya göbek deliğim hizasında baktı hiç aşağılara inmedi. Demek ki sürekli yer değiştiriyor ve aşağı indikçe vuruyor heralde

Söyle bence ya hayır bir de kendisi demiş ya o zaman şekere bakarız diye sen haftani söylemiş mıydın yoksa kendisi o ara kontrol mu etti acaba
Sonradan kontrol etti kesin, gelsin madem nasıl olsa şeker haftası gelmiş dedi kesin kendi kendine yoksa haberi bile olmayacak vakti geçecek püüü

Canım ben normal doktoruma her gittigimde detaylı her yerine bakıyor baş kalp bacaklar eller hepsini inceliyor her kontrolüm rahat 20 dak sürüyor ayda bir gidiyorum 21 ocakta tekrar çagırdı

Ben hep kasıklarımda hissediyorum vurmalarını, ama doktor bakarken baya göbek deliğim hizasında baktı hiç aşağılara inmedi. Demek ki sürekli yer değiştiriyor ve aşağı indikçe vuruyor heralde
Canım bebekler ayaklarını ağzına goturmeue başlamış belkide gotururken vuruyo olabilir yarı yoldayken

Ay aslında doğru söylüyordu havası alınmıyor bu iğnelerin ve gerçekten önce ilaç geliyor en son hava geliyor sen de hissediyor musun ses geliyor en son artık curk curk diye. Neyse geri gelir belki
Ayy kızlar bu hormonlar da nası bi şeyse ben kendimi bile anlayamıyorum bazen kendime tahammülüm yok, şaşırmam yani hiçbi şeye
Bi arkadaş daha vardı böyle kızıp gitmişti ama o veda etmişti yani. Ben sanmıyorum veda etmeden sadece sinirlendiği için hesabını filan kapatacağını. Çocuk değiliz sonuçta küstü gitti gibi. İnşallah bi problem yoktur ben o kısmı düşünüyorum böyle kızıp gitmiş olacağını düşünmüyorum. Hayırlısı gelir belki

Maşallah canım yarım kilo bebişin

Yok canım haber eşi çıkınca yogunbakımdan söylerim dedi onun haber vermesini bekliyorum olmadı geç vakit yazarım bi
Anladım canım inşallah iyidir mental olarak ta. Bebeğiyle alakalı olmadı ama inşallah kendisiyle alakalı güzel haberler alırız

O arkadaş da bize veda etmemişti sanki sadece sana özelden yazmıştı

Yapıyorum canım o şekilde uyuyorum uyursam işte benimki çok hareketli hissediyrum çoğu atışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…