2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253

Ben kötü bişey demedim ki,sadece hava varsa içinde uygulanmaz dedim...ben de hemşireyim o şekilde biliyorum ve uyguluyorum diye dedim..gerçekten insanların ne zaman neye sinirlenip üzülecekleri belli olmuyor o nedenle hiç yorum yapmasam daha iyi herhalde... üzüldüm şimdi inşallah geri gelir...

İyi bari sevindim. benimde yarın detaylı inşallah sıkıntısız geçiririz
Hadi bakalım inşallah sağlıklı güzel haberlerini alırsınız bebişin bağcılardan almıştın sen sanırım dimi. Bitmeye yakın baktın vermiyor kendin rica edersin olmazsa

Evet doğru gidecek olan önden söylesin arkadaşlar sonra merak ediyoz ama kimse gitmese daha iyi tabi
Ahh bak hatırladım Bana ikinci sınıf insan muamelesi yapıp ‘Diğer sayfada Böyle tipler yoktu’ demişti.
Valla bu yazdıklarınıza bende güldüm

Kızlar burda aile gibi olduk sinirlenen söylesin bizde düzeltelim konu kapansın ya bırakıp gitmeyin.

Şey geldi aklıma O ozgeeeee1 bigün baya trip atmıştı bize sonra toparladık durumu filan cevap vermemişiz bi kaç yazdığına diye mi neydi bu konularda Özge gibi olmak lazım tribini at kenarı çekil şimdi onlar düşünsün de ama gitme

Yok canım ben senlik bi problem olduğunu düşünmüyorum kızdığından gitmedi bence ondan endişelendim inşallah bi problem yoktur diye. Belki gelir anlatır durumu

Ahh bak hatırladım Bana ikinci sınıf insan muamelesi yapıp ‘Diğer sayfada Böyle tipler yoktu’ demişti.
Ayyy evet nazarla kem gözle alakalı bişiler konuşuluyodu galiba, sakınan göze çöp batar düşüncesini savunuyodu ben de o fikre daha yatkındım aslında, ama çok yükseldi kendisi

Nerden getirdin aklıma bak yine trip atcam hahahah arka arkaya hiçbi yazdığıma cevap vermemiştiniz geçen gün de cesursavasci ya kızdım beni etiketlemedi diye hahaha siz bana bakmayın anacım

Aa siz de mi hemşiresiniz bilmiyordum ne güzel grupta sağlıkçılar olması

İyi bari sevindim. benimde yarın detaylı inşallah sıkıntısız geçiririz
Hadi güzel haberlerle gel inşallah
Bugün O ozgeeeee1 nin vardı.
Senin yarın
sallycarrera perşembeydi ama haber verir mi bilmiyorum dönerse.
Benim cuma
Haftaya pazartesi de Mavi070707 nin vardı.
Bu hafta bi arkadaşın daha vardı da onu hatırlayamadım
Bol detaylı haftası

Nerden getirdin aklıma bak yine trip atcam hahahah arka arkaya hiçbi yazdığıma cevap vermemiştiniz geçen gün de cesursavasci ya kızdım beni etiketlemedi diye hahaha siz bana bakmayın anacım
Bence en güzelini yapıyorsun hop ben burdayım tribimi hakettiniz gibisinden
Şaka bi yana en sevdiğim insan tipisin bi durum varsa açıkça söylenmesine bayılırım çevremde de dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış modunu sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…