Evet ama ben ambulans hemşiresiyim yani att olarak geçiyor.Onun için aile hekimliği uygulamalarıyla ve aşılarla ilgili pek bilgim yok ,belki arkadaş haklıdır dediğinde bilemiyorum,ben bu şekilde öğrendim ve hep böyle uyguladım ...
Ben hep kasıklarımda hissediyorum vurmalarını, ama doktor bakarken baya göbek deliğim hizasında baktı hiç aşağılara inmedi. Demek ki sürekli yer değiştiriyor ve aşağı indikçe vuruyor heralde
İlk zamanlar kasıklarda minik pıt pitlardi ama sonra göbek deligimin üstünde sağında solunda oldu özellikle sağda çok çok net oluyordu, Dr ultrasonla bakarken de hep oralarda gezdi, şimdi kasiklardaki minik pıt pıt değil pot pot oldu artık karnımda nasıl hissediyorsam oraya da öyle sert vuruyor ayaklarıni aşağı çevirdi galiba
Canım ben normal doktoruma her gittigimde detaylı her yerine bakıyor baş kalp bacaklar eller hepsini inceliyor her kontrolüm rahat 20 dak sürüyor ayda bir gidiyorum 21 ocakta tekrar çagırdı
Ayyy evet nazarla kem gözle alakalı bişiler konuşuluyodu galiba, sakınan göze çöp batar düşüncesini savunuyodu ben de o fikre daha yatkındım aslında, ama çok yükseldi kendisi
Ben hamilelik ve bebek konusunda, yaşanan düşükler konusunda nazarın hak olduğunu ve var olduğunu ; o da sakınan göze çöp batar diyodu ama biraz fazlaca yüklenerek söylüyordu. Düşük yaşayan kadınların bu konuda daha hassas olduğunu söylemiştim vs sonra bana fikrimi değiştirtmeyeceğini anlayınca öyle laf sokup gitti gidiş o gidiş sağlık olsun ne diyelim. Maşallah hafızanda kalmış canım senin
Ben hamilelik ve bebek konusunda, yaşanan düşükler konusunda nazarın hak olduğunu ve var olduğunu ; o da sakınan göze çöp batar diyodu ama biraz fazlaca yüklenerek söylüyordu. Düşük yaşayan kadınların bu konuda daha hassas olduğunu söylemiştim vs sonra bana fikrimi değiştirtmeyeceğini anlayınca öyle laf sokup gitti gidiş o gidiş sağlık olsun ne diyelim. Maşallah hafızanda kalmış canım senin
Aynen en son 850ydi bir idrar ve kan 160dan 1000 küsüre çıkınca termossosta bende az buçuk kendimce tahminde bulundum meraktan aricam kendimi zor tutuyorum yüz yüze o şoku yaşamak istiyorum
Bende aynısını dedim nazar insanı çatlatır valla ne zaman kalabalık bir ortama girsem biri göbeğimi görse ya da konuşulsa akşamına ya hastanelik oluyorum ya evde yatıyorum