2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynen en son 850ydi bir idrar ve kan 160dan 1000 küsüre çıkınca termossosta bende az buçuk kendimce tahminde bulundum meraktan aricam kendimi zor tutuyorum yüz yüze o şoku yaşamak istiyorum
O kan idrar tahlili aşırı abartı benim kardeşim opera yaşamda kan 200 idrar 200 normalde yakın akraba %50 indirimli eşi de richte o bir tık daha pahalı ama o bile bu kadar değil yani

Bende aynısını dedim nazar insanı çatlatır valla ne zaman kalabalık bir ortama girsem biri göbeğimi görse ya da konuşulsa akşamına ya hastanelik oluyorum ya evde yatıyorum
Sana bir şey diyim mi o an içinden Felak nas ne varsa ayetel kursiyide evden çıkmadan önce oku.. insanlarda bi maşallah der veya öyle alıcı gözle bakmaz

Bende artık böyle hissediyorum. Belli zamanlar artışa geçiyor atıyorum kahvaltıdan sonra yemekten sonra. Ama hep göbek deliğin etrafında dolanıyor sanki yada belki o bölgeler daha hassas orda hissediyoruz.

O kan idrar tahlili aşırı abartı benim kardeşim opera yaşamda kan 200 idrar 200 normalde yakın akraba %50 indirimli eşi de richte o bir tık daha pahalı ama o bile bu kadar değil yani
Ya bu termossos en ucuz özel hastaneydi buna ne oldu acaba çok şaşırdım şuan.. benim eski doktorum tulay hoca riche gitti diye yorumları okumuştum baya pahalı hastane bilmem ne falan yazıyordu

Bende artık böyle hissediyorum. Belli zamanlar artışa geçiyor atıyorum kahvaltıdan sonra yemekten sonra. Ama hep göbek deliğin etrafında dolanıyor sanki yada belki o bölgeler daha hassas orda hissediyoruz.
Göbek deliğinin oralarda dönüyorsa ilginç bir his oluyor böyle asansörden yüksek bir yerden aniden iniyormus gibi şimdi yan yatmıyor ama bebiş bence çünkü sağ taraftaki vurmalarin yerini kaşıklar aldı şimdi dimdik duruyor galiba

Pahalı bir hastane ama orda bile kan idrara 1000 TL vermezsin
Medstar diğer hastanelere göre muayene konusunda uygun olsa da tahliller konusunda pahalı geliyor bana eşim geçtiğimiz haftalarda bir covid testi yaptırdı 350 TL ödedi. Ben 2023 Mart'ta sadece beta HCG baktirmaya 450 mi ne vermiştim

Sana bir şey diyim mi o an içinden Felak nas ne varsa ayetel kursiyide evden çıkmadan önce oku.. insanlarda bi maşallah der veya öyle alıcı gözle bakmaz
Maalesef kimse maşallah demiyor ben geçen sapasağlamdım bir teyze göbeğime bakıp benim hiç yok dedi suratını asıp , yarım saat geçmedi acillik oldum tansiyon düştü 3 gün kendime gelemedim felak nas da fayda etmiyor anam bir daha böyle bir şey olursa cazgır olup maşallah dedirtecem ne varsa çingenelikte var

Aaa aşk olsun topik ayağa kalktı nasıl kaçırırsın sayfa full bizim konuşmalarımızla doluyordu o ara
Bence sana saygı duymalıydı sen nazara inanırsın o inanmaz bu normal ama sana çıkışıp diğer sayfada böyle tipler yoktu deyip gitmek hoş değildi ben olay sıcak diye yorum yapmamıştım da senin yerine çok sinirlenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…