- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Hahahahah
Ay kızlar çok güldüm ya bunu bende diyesim geliyorbu ceket mevzusunu hep kıskanmışımdır ne ceketler atıldı 4 mevsım montlar parkalar geçti diyesim geliyor
Şimdi daha öncede bu konuda burda eleştiriye maruz kaldım ama sırf iyi niyetimden söylüyorum ilaçlarını 2 3 gün içme bakiyim düzelecek misin benim vitamin hapları da böyle yaptığı için bana bırakmıştım doktora söylediğimde seni daha kötü yapacaksa kullanma demişti yani bir dene baktın hala devam ediyor mecbur iç ilaçları bebek vitaminsiz kalmasinİnanır mısın canım hiç bir şey yemek istemiyor. 6. Aya geldim bu sabah kahvaltı hazırlarken bayağı öğürdüm zorladım kusmamak için, akşamları maalesef hiç yiyemiyorum sadece yoğurtlu çorbalar salata hafif şeyler yiyebiliyorum. Zaten süt yumurta peynir et yediğim anda çıkarıyorumbazen tavuk yiyebiliyorum midem bulanmazsa o kadar sağlıklı beslenemediğimi düşünüyorum çok fazla çıkartıyorum beslendiğimde de. Doktor normal bazı kadınlarda dedi vitamin kullanıyorum gözüme çok gözüktü bayağı napalım mecburuz önceden inanılmaz iştahlıydım şimdi eşime etli yemek yaptığım kaşıktan bile tiksiniyorum çamaşır suyuyla yıkamadan kullanamıyorum
Canım bu kan uyuşmazlığı mevzusundan dıkkat edılen bırsey belkı atlamak ıstemedı orda dırek tıklayıp gectıKızlar araya giriyorum ama saglikocagindaki doktor 4 tüp kan aldırdı şuna bakın benim kan grubumuda ölçmek için test yaptırıyor bana mı şaka gibi geldizaten evlenirken de bakilmisti dogdugumda da bakıldı kaç kere bakılacak bukelamunun renk değiştirdiği gibi ben sanki kan grubunumu degistiriyorum
Eki Görüntüle 3366951
Allah razı olsun senden evde kahkaha ata ata güldürdün benibu ceket mevzusunu hep kıskanmışımdır ne ceketler atıldı 4 mevsım montlar parkalar geçti diyesim geliyor
Kız Rh+ benim kan uyusmazligi imkansızCanım bu kan uyuşmazlığı mevzusundan dıkkat edılen bırsey belkı atlamak ıstemedı orda dırek tıklayıp gectı
Benim doktorum sadece güzel beslen dedi ve hiçbir takvıye onermedı ısrarcıda oldum gerek yok dedi kızlar sıze zahmet kullandığınız takvıyelerı atabılır mısınız markalarıyla bırlıkte
Ay canım Allah razı olsun senden bu magnezyumu bende kullanıyorum diğerlerini de temin edeyim başlayım doktorum vıtamın ısıni cok saglıklı bulmuyor
Cok doğru hatırladın canım. İnsan başına gelmeyene kadar anlamıyor tarzında bisey yazmıştım hatta yanılmıyosam. Dediğin gibi inanmayabilir ama inananlara da saygı duyulmalı . Heleki bir çoğumuz nazara inanıyor ve o konuda yorumlar yapmışken. Biçok arkadaşımız başına gelenleri yazmıştı ve inandığını söylemişti o ara.. en çokta bebeğini düşüren ya da kötü şeyler yaşayanlar anlamıştı ne demek istediğimiHatırlıyorum herseyimi paylaşıyorum instagramda felan demişti hatta işte iyi düşünüyorum hep iyi şeyler oluyor kötü olaylarda nazar diyenleri anlamıyorum felan demişti, sen inanırsın inanmazsın bu kimseyi ilgilendirmez ki ,kimse burda kimsenin dini inancı hakkında bir yorum yapmıyor hiçbirimiz birbirimizin dini değerlerini inançlarını bilmiyoruz aramızda ateist de vardır çok dindar da vardır bilemiyoruz, ki benim çoğu arkadaşım en yakınlarım deist insanlar. Ama onlar bana saygı duyar ben onlara duyarım kimse kimseyi saygısızca kırıcı şekilde eleştiremez benceayrıca bence de nazar var
İçindeki yazan kağıtları okur musun hamilelik için ne yazmışlar..
Bende ilaçtan dolayı düşündüm ilk başta bu ilaçları 10. Haftamda yazdı doktorum öncesinde çok kusma olmadı ilaç yaptı diye düşündüm bir on gün kadar içmedim maalesef ilaçtan olmadığını test ettim. Benim annemin gebeliği de benim gibi olmuş doğuma kadar kustum derdi. 9 ayı öyle geçmiş sanırım anneme çektim bendeŞimdi daha öncede bu konuda burda eleştiriye maruz kaldım ama sırf iyi niyetimden söylüyorum ilaçlarını 2 3 gün içme bakiyim düzelecek misin benim vitamin hapları da böyle yaptığı için bana bırakmıştım doktora söylediğimde seni daha kötü yapacaksa kullanma demişti yani bir dene baktın hala devam ediyor mecbur iç ilaçları bebek vitaminsiz kalmasin
Bana denk gelseydi ben anlatırdım uygulamalıCok doğru hatırladın canım. İnsan başına gelmeyene kadar anlamıyor tarzında bisey yazmıştım hatta yanılmıyosam. Dediğin gibi inanmayabilir ama inananlara da saygı duyulmalı . Heleki bir çoğumuz nazara inanıyor ve o konuda yorumlar yapmışken. Biçok arkadaşımız başına gelenleri yazmıştı ve inandığını söylemişti o ara.. en çokta bebeğini düşüren ya da kötü şeyler yaşayanlar anlamıştı ne demek istediğimi
Benim ilk gebeliğim cnbc-e haber bültenine çıkacaktı en son herkesin dilindeydi ki ben herkese söyledim bir camiden anons etmediğim kalmıştıCok doğru hatırladın canım. İnsan başına gelmeyene kadar anlamıyor tarzında bisey yazmıştım hatta yanılmıyosam. Dediğin gibi inanmayabilir ama inananlara da saygı duyulmalı . Heleki bir çoğumuz nazara inanıyor ve o konuda yorumlar yapmışken. Biçok arkadaşımız başına gelenleri yazmıştı ve inandığını söylemişti o ara.. en çokta bebeğini düşüren ya da kötü şeyler yaşayanlar anlamıştı ne demek istediğimi
Kesinlikle canım ben şimdi bile nıye soyledıysem dıyorum komsular falan dırek gobeğime bakıyor kapıdan gırer gırmez rahatsız oluyorum annem bıle bayadır gormuyordu dırek gobegıme odaklanıyor en son vok yakın bı arkadasım dokundu dokunacagını bılsem gerı cekerdım kendımı onlar kımsenın enerjısını kaldıramayacak kadar küçükler ben dokunma ısıne de karsıyım esım bıle dokunurken korkarak dokunuyor dua ede ede yaklasıyor kardesım bıle dokunmak ıstemıyor hassas bı durumBenim ilk gebeliğim cnbc-e haber bültenine çıkacaktı en son herkesin dilindeydi ki ben herkese söyledim bir camiden anons etmediğim kalmıştımaalesef kaybettim kalp atışı olmadı. Bu gebeliğimde de korktum annemlere kayınvalideye 3 ay söylemedik 3 ay sonra yeminler ettirip kimseye söylenmeme şartıyla söyledik. Kim ne derse desin en çok bebeklere nazar değiyor bence çok küçük korumasızlar
Decavit sırf gebelere özel canım diğerlerini de araştırdım sakıncası yokmuş birde bunları bana bir profesör yazdı perinatoloji anabilim dalı başkanıydı, tavrı inanılmaz sertti değiştirdim diğer doktoruma gösterdim bunlarla devam et dedi hala bunlarla devam ediyorum fazladan magnezyum daha verdi ama bu kadar fazla ilaç içmek istemiyorum kullanmıyorum hep karaciğerde yıkımlanıyor bu ilaçlar karaciğerimizi yoruyor böbrekle atılıyor böbrek fazladan çalışıyor keşke hiç içmesek de işteİçindeki yazan kağıtları okur musun hamilelik için ne yazmışlar..
Bu arada eski doktorumun verdiği çinko demir ilacını bi arkadaşıma verdim o günlük hayatta kullanıyormuş başka markanın denedi ishalden mide ağrısından halsizlikten duramamis 1 tane içmiş o ilaçtada hamileler için yeterli araştırma yapilmamistir tarzında bi yazı vardi
Evet maalesef herkes göbeğe odaklanıyor sanki ilk defa gebe birini görüyorlarKesinlikle canım ben şimdi bile nıye soyledıysem dıyorum komsular falan dırek gobeğime bakıyor kapıdan gırer gırmez rahatsız oluyorum annem bıle bayadır gormuyordu dırek gobegıme odaklanıyor en son vok yakın bı arkadasım dokundu dokunacagını bılsem gerı cekerdım kendımı onlar kımsenın enerjısını kaldıramayacak kadar küçükler ben dokunma ısıne de karsıyım esım bıle dokunurken korkarak dokunuyor dua ede ede yaklasıyor kardesım bıle dokunmak ıstemıyor hassas bı durum
Canım kesınlıkle ıcılmesı gerekiyor aslında en azından doğumdan sonra saglıklı olmamız ıcın dediğin gibi sürekli kullanmakda olmuyor kullanmamakta olmuyor benım doktorum nıye bu konuda ön yargılı bılmıyorum cok da yaşlı işinin ehli biri benım kılomdan dolayı mı dıyorum bazen gittiğimde tekrar sorucam bakalım bunları temın edeyım ama bende magnezyumu arastırmıstım pıyasasakı en ıyı magnezyumDecavit sırf gebelere özel canım diğerlerini de araştırdım sakıncası yokmuş birde bunları bana bir profesör yazdı perinatoloji anabilim dalı başkanıydı, tavrı inanılmaz sertti değiştirdim diğer doktoruma gösterdim bunlarla devam et dedi hala bunlarla devam ediyorum fazladan magnezyum daha verdi ama bu kadar fazla ilaç içmek istemiyorum kullanmıyorum hep karaciğerde yıkımlanıyor bu ilaçlar karaciğerimizi yoruyor böbrekle atılıyor böbrek fazladan çalışıyor keşke hiç içmesek de işte
Ay bide benım hep göbeğim vardı bırde kapalıyım hep bol gıyınıyorum hamıle kıyafetı almıyorum bıle ama genede görüyorlarEvet maalesef herkes göbeğe odaklanıyor sanki ilk defa gebe birini görüyorlar
Ben magnezyum içmeden önce kalça kemiklerim sırtım inanılmaz ağrıyordu çatı kemiğim yanıyordu resmen. Magnezyuma başladım ve eskiden bile iyi oldu resmenCanım kesınlıkle ıcılmesı gerekiyor aslında en azından doğumdan sonra saglıklı olmamız ıcın dediğin gibi sürekli kullanmakda olmuyor kullanmamakta olmuyor benım doktorum nıye bu konuda ön yargılı bılmıyorum cok da yaşlı işinin ehli biri benım kılomdan dolayı mı dıyorum bazen gittiğimde tekrar sorucam bakalım bunları temın edeyım ama bende magnezyumu arastırmıstım pıyasasakı en ıyı magnezyum
Anlarlar kız ne fena milletAy bide benım hep göbeğim vardı bırde kapalıyım hep bol gıyınıyorum hamıle kıyafetı almıyorum bıle ama genede görüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?