2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şimdi daha öncede bu konuda burda eleştiriye maruz kaldım ama sırf iyi niyetimden söylüyorum ilaçlarını 2 3 gün içme bakiyim düzelecek misin benim vitamin hapları da böyle yaptığı için bana bırakmıştım doktora söylediğimde seni daha kötü yapacaksa kullanma demişti yani bir dene baktın hala devam ediyor mecbur iç ilaçları bebek vitaminsiz kalmasin

Canım bu kan uyuşmazlığı mevzusundan dıkkat edılen bırsey belkı atlamak ıstemedı orda dırek tıklayıp gectı

Cok doğru hatırladın canım. İnsan başına gelmeyene kadar anlamıyor tarzında bisey yazmıştım hatta yanılmıyosam. Dediğin gibi inanmayabilir ama inananlara da saygı duyulmalı . Heleki bir çoğumuz nazara inanıyor ve o konuda yorumlar yapmışken. Biçok arkadaşımız başına gelenleri yazmıştı ve inandığını söylemişti o ara.. en çokta bebeğini düşüren ya da kötü şeyler yaşayanlar anlamıştı ne demek istediğimi

İçindeki yazan kağıtları okur musun hamilelik için ne yazmışlar..
Bu arada eski doktorumun verdiği çinko demir ilacını bi arkadaşıma verdim o günlük hayatta kullanıyormuş başka markanın denedi ishalden mide ağrısından halsizlikten duramamis 1 tane içmiş o ilaçtada hamileler için yeterli araştırma yapilmamistir tarzında bi yazı vardi

Bende ilaçtan dolayı düşündüm ilk başta bu ilaçları 10. Haftamda yazdı doktorum öncesinde çok kusma olmadı ilaç yaptı diye düşündüm bir on gün kadar içmedim maalesef ilaçtan olmadığını test ettim. Benim annemin gebeliği de benim gibi olmuş doğuma kadar kustum derdi. 9 ayı öyle geçmiş sanırım anneme çektim bende

Bana denk gelseydi ben anlatırdım uygulamalı

Benim ilk gebeliğim cnbc-e haber bültenine çıkacaktı en son herkesin dilindeydi ki ben herkese söyledim bir camiden anons etmediğim kalmıştı maalesef kaybettim kalp atışı olmadı. Bu gebeliğimde de korktum annemlere kayınvalideye 3 ay söylemedik 3 ay sonra yeminler ettirip kimseye söylenmeme şartıyla söyledik. Kim ne derse desin en çok bebeklere nazar değiyor bence çok küçük korumasızlar

Kesinlikle canım ben şimdi bile nıye soyledıysem dıyorum komsular falan dırek gobeğime bakıyor kapıdan gırer gırmez rahatsız oluyorum annem bıle bayadır gormuyordu dırek gobegıme odaklanıyor en son vok yakın bı arkadasım dokundu dokunacagını bılsem gerı cekerdım kendımı onlar kımsenın enerjısını kaldıramayacak kadar küçükler ben dokunma ısıne de karsıyım esım bıle dokunurken korkarak dokunuyor dua ede ede yaklasıyor kardesım bıle dokunmak ıstemıyor hassas bı durum

Decavit sırf gebelere özel canım diğerlerini de araştırdım sakıncası yokmuş birde bunları bana bir profesör yazdı perinatoloji anabilim dalı başkanıydı, tavrı inanılmaz sertti değiştirdim diğer doktoruma gösterdim bunlarla devam et dedi hala bunlarla devam ediyorum fazladan magnezyum daha verdi ama bu kadar fazla ilaç içmek istemiyorum kullanmıyorum hep karaciğerde yıkımlanıyor bu ilaçlar karaciğerimizi yoruyor böbrekle atılıyor böbrek fazladan çalışıyor keşke hiç içmesek de işte

Evet maalesef herkes göbeğe odaklanıyor sanki ilk defa gebe birini görüyorlar

Canım kesınlıkle ıcılmesı gerekiyor aslında en azından doğumdan sonra saglıklı olmamız ıcın dediğin gibi sürekli kullanmakda olmuyor kullanmamakta olmuyor benım doktorum nıye bu konuda ön yargılı bılmıyorum cok da yaşlı işinin ehli biri benım kılomdan dolayı mı dıyorum bazen gittiğimde tekrar sorucam bakalım bunları temın edeyım ama bende magnezyumu arastırmıstım pıyasasakı en ıyı magnezyum

Ben magnezyum içmeden önce kalça kemiklerim sırtım inanılmaz ağrıyordu çatı kemiğim yanıyordu resmen. Magnezyuma başladım ve eskiden bile iyi oldu resmen gerçekten de inanılmaz işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…