- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Yapma ya üzüldüm canım o zaman sen ilaçlarını ihmal etme zaten bir şey yiyemiyorsun yediğin de gidiyor bebek vitaminsiz kalmasjnBende ilaçtan dolayı düşündüm ilk başta bu ilaçları 10. Haftamda yazdı doktorum öncesinde çok kusma olmadı ilaç yaptı diye düşündüm bir on gün kadar içmedim maalesef ilaçtan olmadığını test ettim. Benim annemin gebeliği de benim gibi olmuş doğuma kadar kustum derdi. 9 ayı öyle geçmiş sanırım anneme çektim bende
Diğer önerdiği magnezyumu hatırlıyor musun canım ben gunde bır tanede soda içiyorumBen magnezyum içmeden önce kalça kemiklerim sırtım inanılmaz ağrıyordu çatı kemiğim yanıyordu resmen. Magnezyuma başladım ve eskiden bile iyi oldu resmengerçekten de inanılmaz işe yarıyor
Hürrem sanıyordu her halde kendiniZaten cinsiyet partisi yapmadan önce oğlan olacağını biliyordu sanki tahmini o yöndeydi
Ay hala günümüzde boyle ınsanlar var mı evet insanın gonlunde bı yatan oluyor kendıne onu yakıstırıyor gıbı oluyor ama hıc kıbrısa gıtmeyı de dusunmedımHürrem sanıyordu her halde kendini
Ya o ceketle ilgili cümleyi kuranlara bu cevabı o an söyleyivereceksin esasındabu ceket mevzusunu hep kıskanmışımdır ne ceketler atıldı 4 mevsım montlar parkalar geçti diyesim geliyor
Çok kilo almadım gebelikten önce normaldi 1.68 boyum kilo da balık etliyim 68 kiloydumYapma ya üzüldüm canım o zaman sen ilaçlarını ihmal etme zaten bir şey yiyemiyorsun yediğin de gidiyor bebek vitaminsiz kalmasjnne kadar zormuş Allah kolaylık versin canım eee senin kilon boyun vs gebelikten önce kaçtı şimdi kaç hiç kilo verdin mj
Ahaha yemin ederim aynı şekilde ben bu akşam cok gülünce eşimde kime gülüyosun yaa dedi topik arkadaşlarıma dedim. Nooldu ki diyooAllah affetsin sesli güldüm eşimde bakıyor bana neye guluyom diye
Allah yukarda ben hep kendimi kız annesi olarak hayal ediyordum bebiş erkek çıktı şuna o fikre de alıştım bu garip geliyor bana da insanlar senelerce uğraşıyor tedavilerleAy hala günümüzde boyle ınsanlar var mı evet insanın gonlunde bı yatan oluyor kendıne onu yakıstırıyor gıbı oluyor ama hıc kıbrısa gıtmeyı de dusunmedımne kadar acı durumlar sağlıklı hayırlı ınsan olsunlarda varsın kız olsun varsın erkek ne fark eder
Çekmeceye koydum canım yarın atayımDiğer önerdiği magnezyumu hatırlıyor musun canım ben gunde bır tanede soda içiyorum
Ahh ahh birde bebekleri cennetin kapısında bekleyen biz anneler var bazen biz insanoğlu şımarıklık yapıyoruz neyse hep birlikte şükredelimAllah yukarda ben hep kendimi kız annesi olarak hayal ediyordum bebiş erkek çıktı şuna o fikre de alıştım bu garip geliyor bana da insanlar senelerce uğraşıyor tedavilerle
Ben de hiç balık yemiyorum 2-3 günde bir içiyorum canım çünkü midemi bulandırıyor, mecburiyetten içiyorum. Burnumu tutuyorum yutuyorum bir süre daha nefes almıyorum öyle biraz daha iyi oluyor.Maalesef toplasan 3 kere yemişimdir o da lokantadadoktor onun için balık yağı verdi hergün iç dedi ama bilemiyorum çok mu ilaç içiyorum gibi geldi
Bana da bakmışlardı birkaç kez, emin olmak için heraldeKızlar araya giriyorum ama saglikocagindaki doktor 4 tüp kan aldırdı şuna bakın benim kan grubumuda ölçmek için test yaptırıyor bana mı şaka gibi geldizaten evlenirken de bakilmisti dogdugumda da bakıldı kaç kere bakılacak bukelamunun renk değiştirdiği gibi ben sanki kan grubunumu degistiriyorum
Eki Görüntüle 3366951
Ya biliyor musun işin ilginç yanı da o zaten. Bana attığı o mesajın hemen öncesinde birkaç arkadaşım bebeğini kaybetmesiyle ilgili, bu bebekte hemen kimseye söylemiceğini, vs yazmıştı. Yani bana cevap yazarken muhtemelen önceki mesajları da okumuştu. Bunu bilerek yazmıştı. Kötüyü düşündüğümüz için yaşıyormuşuz güya. Nazardan vs değilmiş. Sağlıksız bebek elbette tutunamaz ama nazar dediğimiz de deveyi kazana insanı mezara götüren bişey kii bebek olayı çok hassas bir konu. Ben daha önce düşük yapmamama rağmen 16 haftalıkken açıkladım hamile olduğumu hala bazı arkadaşlarım bilmez bile . İyi ki öyle yaptım elhamdulillah bebeğim tutundu bundan sonrası Rabbimin takdiri elbet ben elimden geleni yaptımBana denk gelseydi ben anlatırdım uygulamalı
kesinlikle şükür etmek o kadar önemli ki evlatlar sağlıklı diye, üstüne şımarıklık ediyorlar şükretmiyorlar. İnsanlar ne paralar döküyor bir bebek sahibi olabilmek için, ne yuvalar yıkılıyor bebekleri olmuyor diye ayrılanlar… komşumuz arabasını sattı tüp bebek için. Şükür edecek o kadar çok şey varken şımarıklık ediyoruzAhh ahh birde bebekleri cennetin kapısında bekleyen biz anneler var bazen biz insanoğlu şımarıklık yapıyoruz neyse hep birlikte şükredelim
Sonra yine erkek olacak yine erkek hep erkek misaliHürrem sanıyordu her halde kendini
Bazı kişiler diğer insanların yaşadığını görmezden geliyor acılarını hafife alıyor bende 13 haftalık bebeğimi kaybettim hiç olumsuzu düşünmemiştim düşük yapıyormusum meğer bebeğim ölmüş ama ben hala olumlu dusunuyordum ah ah yasayan mı bılır yoksa vıcdanı olan mı bilmiyorumYa biliyor musun işin ilginç yanı da o zaten. Bana attığı o mesajın hemen öncesinde birkaç arkadaşım bebeğini kaybetmesiyle ilgili, bu bebekte hemen kimseye söylemiceğini, vs yazmıştı. Yani bana cevap yazarken muhtemelen önceki mesajları da okumuştu. Bunu bilerek yazmıştı. Kötüyü düşündüğümüz için yaşıyormuşuz güya. Nazardan vs değilmiş. Sağlıksız bebek elbette tutunamaz ama nazar dediğimiz de deveyi kazana insanı mezara götüren bişey kii bebek olayı çok hassas bir konu. Ben daha önce düşük yapmamama rağmen 16 haftalıkken açıkladım hamile olduğumu hala bazı arkadaşlarım bilmez bile . İyi ki öyle yaptım elhamdulillah bebeğim tutundu bundan sonrası Rabbimin takdiri elbet ben elimden geleni yaptım
Aynen canım onlar melek korunmasız ve herşeye açıklar.. bak sen ilk gebelikte kötü bisey düşünmeden paylaştın korkun da yoktu ve maalesef kaybetmişsin. İlla kötü niyetliler değil bizim için çok sevinen aşırı imrenen kişilerinde nazarı değer. Bu yüzden ilk 3-4 ay mümkün mertebe gizli tutulması bana daha mantıklı geliyor . Ben de öyle yaptım lekelenmelerime rağmen kimse bilmediBenim ilk gebeliğim cnbc-e haber bültenine çıkacaktı en son herkesin dilindeydi ki ben herkese söyledim bir camiden anons etmediğim kalmıştımaalesef kaybettim kalp atışı olmadı. Bu gebeliğimde de korktum annemlere kayınvalideye 3 ay söylemedik 3 ay sonra yeminler ettirip kimseye söylenmeme şartıyla söyledik. Kim ne derse desin en çok bebeklere nazar değiyor bence çok küçük korumasızlar
Evet aslında cevabı sadece sana değildi orda bebeğini kaybedenler öncesinde kaybı olanlar saklayanlar hep kendi nedenlerinden nazardan korktuklarından bahsetmişti, ben birşey yazmamıştım ama ben bile alınmıştım orda kaybı olan anne var ve ne olursa olsun.Nasıl korkmuştum ben o kadındanYa biliyor musun işin ilginç yanı da o zaten. Bana attığı o mesajın hemen öncesinde birkaç arkadaşım bebeğini kaybetmesiyle ilgili, bu bebekte hemen kimseye söylemiceğini, vs yazmıştı. Yani bana cevap yazarken muhtemelen önceki mesajları da okumuştu. Bunu bilerek yazmıştı. Kötüyü düşündüğümüz için yaşıyormuşuz güya. Nazardan vs değilmiş. Sağlıksız bebek elbette tutunamaz ama nazar dediğimiz de deveyi kazana insanı mezara götüren bişey kii bebek olayı çok hassas bir konu. Ben daha önce düşük yapmamama rağmen 16 haftalıkken açıkladım hamile olduğumu hala bazı arkadaşlarım bilmez bile . İyi ki öyle yaptım elhamdulillah bebeğim tutundu bundan sonrası Rabbimin takdiri elbet ben elimden geleni yaptım
Amin canımSağlıkla gelsin prensessenin kaç çocuk vardı canım bu 4 müydü yanlış mı hatırlıyoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?