- 25 Mayıs 2023
- 4.636
- 8.830
- 88
İşte ilk bebek heyecanı o an anneme söyleyince anne tarafındaki annemle bağlantılı herkes duydu. Kayınvalide tarafından üveyler özler tüm duydu, bebeği aldırdım 2 ay sonra gelip hayırlı olsun diyen bile oldu bebeği duyuyorlar öldüğünü duymuyorlar niyeyseAynen canım onlar melek korunmasız ve herşeye açıklar.. bak sen ilk gebelikte kötü bisey düşünmeden paylaştın korkun da yoktu ve maalesef kaybetmişsin. İlla kötü niyetliler değil bizim için çok sevinen aşırı imrenen kişilerinde nazarı değer. Bu yüzden ilk 3-4 ay mümkün mertebe gizli tutulması bana daha mantıklı geliyor . Ben de öyle yaptım lekelenmelerime rağmen kimse bilmedi
Aklıma bu geldi hahahHürrem sanıyordu her halde kendini
Rabbim bi daha evlat acısıyla sınamasın canım. Kimin için ne yazıldığını yaşamadan görmüyoruz ama empati dediğimiz olay öyle muhteşem bi olay ki. İlla başımıza gelmesi gerekmiyor biraz kendimizi karşımızdakilerin yerine koysak olaylara onların gözünden baksak herşey ne kadar güzel ilerler oysa.. ne böbürlenip övünmeye, ne kalp kırmaya değmiyor . Yarın kimin başına ne geleceği belli değil malumBazı kişiler diğer insanların yaşadığını görmezden geliyor acılarını hafife alıyor bende 13 haftalık bebeğimi kaybettim hiç olumsuzu düşünmemiştim düşük yapıyormusum meğer bebeğim ölmüş ama ben hala olumlu dusunuyordum ah ah yasayan mı bılır yoksa vıcdanı olan mı bilmiyorum
İçerisinde başka şeyler de var istersen doktoruna sor canım belki önermeyeceği etken maddeler vardır içindeKızlar hamile kalmadan önce almıştım elimde bu magnezyum vitamini var ama üzerinde hamileyken doktora danışın yazıyo o Proseptür olduğu için yazıyordur demi sizce kullanayım mı ?
Sorayım inşaAllah öyle kullanimİçerisinde başka şeyler de var istersen doktoruna sor canım belki önermeyeceği etken maddeler vardır içinde
Regenesis max kullanıyorum benBenim doktorum sadece güzel beslen dedi ve hiçbir takvıye onermedı ısrarcıda oldum gerek yok dedi kızlar sıze zahmet kullandığınız takvıyelerı atabılır mısınız markalarıyla bırlıkte
Aynenn canım mesajın hemen öncesinde dediklerin yazılmıştı.. Ben de korkarım merhametsiz insandan kimse kusura bakmasın istiyorsa şuan bunu okuyor olsun. Onca acı çekmiş insanın acısına hassasiyetine saygısızlık. Keşke daha büyük koysaymışım tepkimi. Ayy bak duygusallaştım şuan.Evet aslında cevabı sadece sana değildi orda bebeğini kaybedenler öncesinde kaybı olanlar saklayanlar hep kendi nedenlerinden nazardan korktuklarından bahsetmişti, ben birşey yazmamıştım ama ben bile alınmıştım orda kaybı olan anne var ve ne olursa olsun.Nasıl korkmuştum ben o kadından
Bunu duyan bebegin dedesi üzülür ama annesi kasap bir dedenin torunu nasıl yiyemezÇok kilo almadım gebelikten önce normaldi 1.68 boyum kilo da balık etliyim 68 kiloydumbebekten önce inanılmaz iştahlıydım babam da kasap olunca etle büyüdüm. Etsiz bir şey yemezdim bebek olunca çok değişti bulantılar etin kokusu tiksindirdi birde her et peynir süt ürünü yumurta yediğim anda direk kustum ondan zorlamadım kendimi 3 aydan sonra yemeyi bıraktım savaşmadım 4 kilo aldım gebelikten beri. Eşime etli hazırlıyorum öğüre öğüre kendime vejeteryan sebze yemekleri çorba yapıyorum
Ben anlattım tam anlamadığı için yüzüme baktı sen gülüyorsan egleniyorsan ne güzel dediAhaha yemin ederim aynı şekilde ben bu akşam cok gülünce eşimde kime gülüyosun yaa dedi topik arkadaşlarıma dedim. Nooldu ki diyooohoo anlatasam sabah olur oysa
Estagfurullah canım keşke senin gibi merhametli olsaydı ama maalesef merhamet herkese yakışmıyor demekki rabbim nasip etmiyorAynenn canım mesajın hemen öncesinde dediklerin yazılmıştı.. Ben de korkarım merhametsiz insandan kimse kusura bakmasın istiyorsa şuan bunu okuyor olsun. Onca acı çekmiş insanın acısına hassasiyetine saygısızlık. Keşke daha büyük koysaymışım tepkimi. Ayy bak duygusallaştım şuan.O arkadaşımız haricinde istemeden kalbini kırdığım istemeden kırıcı bişey yazdığım arkadaşlarım olduysa hakkını helal etsin
Ayy ben onların imzalarını yerimmzaten imzamızdada bebişler hala dönmedi aslında üçüncü trimestere geçmedik 6aydan sonra ters gözüküyor imzalarda
Acı olmuş cidden canım. O psikolojiyi atlaması hiç kolay olmamıştır.. Allah bi daha yaşatmasın. Şimdi daha tecrübelisin ve ne yapman gerektiğini biliyorsun. Rabbim bu bebeklerimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallahİşte ilk bebek heyecanı o an anneme söyleyince anne tarafındaki annemle bağlantılı herkes duydu. Kayınvalide tarafından üveyler özler tüm duydu, bebeği aldırdım 2 ay sonra gelip hayırlı olsun diyen bile oldu bebeği duyuyorlar öldüğünü duymuyorlar niyeysepsikolojik olarak çok yıprandım acı bir tecrübe oldu bebeği gizlemek
Eskiden inanılmaz hareketliydim şimdi penguen gibi hareket ediyorum ondan sanırım kilo aldımBunu duyan bebegin dedesi üzülür ama annesi kasap bir dedenin torunu nasıl yiyemezayy bende de şey oldu mesela kuyruk yağı kokar ya gebelikte kokmuyor her şeye koyuyorum etli yemeklere konulacaklara çok garip gerçekten bu gebelik..
Canım boylarımiz yakınmış bende çok zayiftim şuan normale döndüm ama senin açından yinede çok sevindim en azından kilo alabilmissin o kadar midenin kötü olmasına ragmen masallah
Amin canım benim inşallahAyy ben onların imzalarını yerimmbu arada hergün imzamdaki yazıları heyecanla oluyorum ve doğum tarihi bizden önce olan arladaşlarımın imzası gözüme ilişince hemen gözümü başka yöne çeviriyorum o tarihe gelince heyecanı kaçmasın merakla okuyayım diye
Acı olmuş cidden canım. O psikolojiyi atlaması hiç kolay olmamıştır.. Allah bi daha yaşatmasın. Şimdi daha tecrübelisin ve ne yapman gerektiğini biliyorsun. Rabbim bu bebeklerimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah
Daima merhametli kalmayı nasip etsin Allahımm. Karşımıza da merhametli insanlar çıkarsın.Estagfurullah canım keşke senin gibi merhametli olsaydı ama maalesef merhamet herkese yakışmıyor demekki rabbim nasip etmiyor
Eskiden inanılmaz hareketliydim şimdi penguen gibi hareket ediyorum ondan sanırım kilo aldımeşim de 116 kilo asla doymuyor asla demin gelmiş çorba mı ısıtsan diyor nasıl bir iştah akşam zaten bir masa kaldı yemediği
Aynen geçen gün kendisi de itiraf etti annemden daha güzel yemek yapıyorsun dedimaşallah ellerin çok lezzetli o zaman öyle dusun birde
Maalesef toplasan 3 kere yemişimdir o da lokantadadoktor onun için balık yağı verdi hergün iç dedi ama bilemiyorum çok mu ilaç içiyorum gibi geldi
1 buçukta canımAy buna çok güldüm doğru ya bizdeki muhabbete bak
seni hatırlamışım ozaman ben cuma kaçta senin
Benim alttaki imzaları kendiminki dahil hiç okumamam pekiAyy ben onların imzalarını yerimmbu arada hergün imzamdaki yazıları heyecanla oluyorum ve doğum tarihi bizden önce olan arladaşlarımın imzası gözüme ilişince hemen gözümü başka yöne çeviriyorum o tarihe gelince heyecanı kaçmasın merakla okuyayım diye
Acı olmuş cidden canım. O psikolojiyi atlaması hiç kolay olmamıştır.. Allah bi daha yaşatmasın. Şimdi daha tecrübelisin ve ne yapman gerektiğini biliyorsun. Rabbim bu bebeklerimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah
ozaman önce1 buçukta canım
Maşallah canım oğluşun güzelce büyümüş annesi ne güzel bence muayene tamamlanmadı yazmış ya yani bakamamış bakayım ona demiş sıkıntı yok bence hiç dert etmeDetaylıdan alnımızın akıyla çıktık çok şükürher şey yolundaymış gelişimi çok güzelmiş 21+4’üm ama 22+1 çıktı 500 gr olmuşuz yüzünün fotoğrafını almaya çalıştık anası gibi inat oğlum iki eliyle yüzünü kapattı baya uğraştı doktor en son bikaç tane yakaladı tombiş tombiş yanakları var çok duygulandım muayene sırasında tekme attı doktor dopplerden hissetti gidin başımdan dedi resmen @golden-snitch kendi doktoruma 3 hafta sonra gidicem dedim o gün sabahtan bana da uğra bi şeye daha bakıcam dedi canım. Bi sıkıntı mı var tekrar çağırıyorsunuz dedim hiçbir sıkıntı yok bi şeyi ölçücem dedi anlamadım bak raporda yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?