2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İşte ilk bebek heyecanı o an anneme söyleyince anne tarafındaki annemle bağlantılı herkes duydu. Kayınvalide tarafından üveyler özler tüm duydu, bebeği aldırdım 2 ay sonra gelip hayırlı olsun diyen bile oldu bebeği duyuyorlar öldüğünü duymuyorlar niyeyse psikolojik olarak çok yıprandım acı bir tecrübe oldu bebeği gizlemek

Rabbim bi daha evlat acısıyla sınamasın canım. Kimin için ne yazıldığını yaşamadan görmüyoruz ama empati dediğimiz olay öyle muhteşem bi olay ki. İlla başımıza gelmesi gerekmiyor biraz kendimizi karşımızdakilerin yerine koysak olaylara onların gözünden baksak herşey ne kadar güzel ilerler oysa.. ne böbürlenip övünmeye, ne kalp kırmaya değmiyor . Yarın kimin başına ne geleceği belli değil malum

Kızlar hamile kalmadan önce almıştım elimde bu magnezyum vitamini var ama üzerinde hamileyken doktora danışın yazıyo o Proseptür olduğu için yazıyordur demi sizce kullanayım mı ?
İçerisinde başka şeyler de var istersen doktoruna sor canım belki önermeyeceği etken maddeler vardır içinde

Aynenn canım mesajın hemen öncesinde dediklerin yazılmıştı.. Ben de korkarım merhametsiz insandan kimse kusura bakmasın istiyorsa şuan bunu okuyor olsun. Onca acı çekmiş insanın acısına hassasiyetine saygısızlık. Keşke daha büyük koysaymışım tepkimi. Ayy bak duygusallaştım şuan. O arkadaşımız haricinde istemeden kalbini kırdığım istemeden kırıcı bişey yazdığım arkadaşlarım olduysa hakkını helal etsin

Bunu duyan bebegin dedesi üzülür ama annesi kasap bir dedenin torunu nasıl yiyemez ayy bende de şey oldu mesela kuyruk yağı kokar ya gebelikte kokmuyor her şeye koyuyorum etli yemeklere konulacaklara çok garip gerçekten bu gebelik..
Canım boylarımiz yakınmış bende çok zayiftim şuan normale döndüm ama senin açından yinede çok sevindim en azından kilo alabilmissin o kadar midenin kötü olmasına ragmen masallah

Estagfurullah canım keşke senin gibi merhametli olsaydı ama maalesef merhamet herkese yakışmıyor demekki rabbim nasip etmiyor

zaten imzamızdada bebişler hala dönmedi aslında üçüncü trimestere geçmedik 6aydan sonra ters gözüküyor imzalarda
Ayy ben onların imzalarını yerimm bu arada hergün imzamdaki yazıları heyecanla oluyorum ve doğum tarihi bizden önce olan arladaşlarımın imzası gözüme ilişince hemen gözümü başka yöne çeviriyorum o tarihe gelince heyecanı kaçmasın merakla okuyayım diye
Acı olmuş cidden canım. O psikolojiyi atlaması hiç kolay olmamıştır.. Allah bi daha yaşatmasın. Şimdi daha tecrübelisin ve ne yapman gerektiğini biliyorsun. Rabbim bu bebeklerimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah

Eskiden inanılmaz hareketliydim şimdi penguen gibi hareket ediyorum ondan sanırım kilo aldım eşim de 116 kilo asla doymuyor asla demin gelmiş çorba mı ısıtsan diyor nasıl bir iştah akşam zaten bir masa kaldı yemediği

Amin canım benim inşallah

maşallah ellerin çok lezzetli o zaman öyle dusun birde
Aynen geçen gün kendisi de itiraf etti annemden daha güzel yemek yapıyorsun dedi halbuki internetten bakıyorum tariflere erkekler işte Kadir kıymet bilmez anası duysa bunları besle kargayı elin kızına gidince hemen oysun gözünü erkek anası olarak kaynanalık yükleniyor

Maalesef toplasan 3 kere yemişimdir o da lokantada doktor onun için balık yağı verdi hergün iç dedi ama bilemiyorum çok mu ilaç içiyorum gibi geldi

ben icerik olarak bunlari kullaniyorum ilk 2 fotograftaki tek bir vitaminin icerigi ondan gunde 3 tane son fotograftaki omega 3 ondan gunde 2 tane iciyorum

Benim alttaki imzaları kendiminki dahil hiç okumamam peki anca biri dikkat çekecek yada nadir gözüm çarpacak öyle yoksa hiç okumuyorum dur bari okuyayım sen söyleyince böyle heveslendim
1 buçukta canım
ozaman önce Kardelenzey sonra sen en son benden haberler gelecek benimde 15:30 hadi güzel haberler olsun inşallah

Maşallah canım oğluşun güzelce büyümüş annesi ne güzel bence muayene tamamlanmadı yazmış ya yani bakamamış bakayım ona demiş sıkıntı yok bence hiç dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…