2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet bende hatırlıyorum bir oglu var buda erkek hatta şaşırmış cinsiyet partisi resmi atmıştı. Görende 3 tane oglu var sanar benden kız çıkmaz yazmıştı ne çıkarsa senin bizene 10 tane kızım olsa degişmem

Nasıl bilmisim ama öyle deme ne güzel iste

Anladım canım benim doktor normal 3 haftalık randevusuna ondan 5 gün sonrasında da detaylımız olucak detaylı sonucunu da bana atın dedi hatta bence senin doktorun o an kafası karışmış yoğunluktan boşver takılma sen at sonucunu 3-4 haftada 1 git yine aynı

Günaydın kızlar ne çok sayfa olmuş görmeyeli hepsini okudum ben de hatırlıyorum o eski muhabbeti ama dahil olmamıştım.
Neyse bundan sonra eksilmeden devam ederiz inşallah

Burda kar yağdı sabah erken kalkıp araba temizleme sezonumuz açılmış bulunmakta görsel olarak çok güzel de karda dışarıda olmak hele de hamileyken yorucu geliyor bana inşallah kaymadan düşmeden atlatırız

Yaa bize de yollayın biz ancak yağmur çamur görüyoruz

Ay hadı ınsallah heycanlanıyorum

Hayatı boyunca hiç dolu dolu kar görmemiş ben bunu beğendim İzmir’de malum yok öyle heryer bembeyaz filan. Soğuğunu çekiyoruz anca

Kızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun bu süreçte yanımda oldunuz dualarınzda bana da yer verdiniz merak ediyorsunuz haliyle anca kendime gelebildim ameliyattan sonra 50 saatim daha yeni hayati tehlikeyi atlattım çok zor bi ameliyattı çok kan kaybettim doktorumdan da Allah razı olsun çok yardımcı oldu elinden geleni yaptı benim için rahimi kurtardı ama bir daha hamile kalmam çok riskli 3 tane çocuğum var zaten ben eşimde babalığı tatsın diye çok istemiştim rabbim böylesini hayırlısını gördü demek ki cennet kuşu oldu meleğim ameliyata girerken hareketlerini hissettim vedalaştım biliyordum kurtulmucağını ama benim güçlü kızım 1 saat yaşamış yine de bugün defin işlemleri olcak sanırım yetişirse Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin tek tek inşallah bir daha buraya girmeyi düşünmüyorum bana da allahtan sabır dileyin lütfen hiç iyi değilim

Başın sağolsun geçmiş olsun canım inşallah bır an önce toparlanırsın

Benim doktorum sadece güzel beslen dedi ve hiçbir takvıye onermedı ısrarcıda oldum gerek yok dedi kızlar sıze zahmet kullandığınız takvıyelerı atabılır mısınız markalarıyla bırlıkte
Ben bunları kullanıyorum canım
Omega3: MAGISPHARMA Magis Multivitamin Mineral + Omega 30 Kaps Fiyatı, Yorumları - Trendyol
D vitamini: FelixFol Felix D3 Vitamin D3 50.000 Iu 15 Ml Damla Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Magnezyum: CONVITA Magnezyum Vitamin B6 Ve Vitamin B12 60 Tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Demir ilacım da feramat

Eklentiler

• IMG_20240110_101835.webp
    10 KB · Görüntüleme: 36
Allah sabırlar versin sana da eşine de canım başınız sağ olsun dualarım seninle inşallah bir an önce atlatırsın

Bende ameliyat oldum bugün 50 saatim şuan hayati riski atlattım kendime bugün geldim daha bende 22+2 de kaybettim kızımı melek oldu sadece 1 saat yaşayabilmiş yeni yeni acısının farkına varıyorum ameliyat başarılı geçmiş ama çok kan kaybettim herşey geçer biter de evlat acısı geçmez işte başın sağolsun arkadaşım seni çok iyi anlayabiliyorum

İlk gün sanki hiç canım acımıyor gibiydi bugün büyük bi acıyla uyandım kendimi suçluyorum şuan haliyle de ilk gün nasıl bu kadar dirayetli olabildim diye
Hayır sakın, neden kendini sucluyorsun. Canin zaten çok yanıyor sen de bir operasyon geçirdin. Olacağın önüne geçilmiyor sen elinden geleni yaptın canım sakın kendini suçlama bak 3 tane evladın var sağlıklı sıhhatli, eşin yanında. Bebeğinizi kaybettiniz çok acı bir durum içine atma yasa acını, ama ailen hem bebeği hem evin annesini kaybedebilirdi. Çok şükür ki hayattasin. Rahmin alınmamış yaşın genç. İnşallah en kısa sürede toparlanacaksin, kendini hiç suclama burada kimsenin bir suçu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…