Patikler çoook tatlı amaBen ne olur olmaz kendime bir avent köşesi yaptım
Evet bende hatırlıyorum bir oglu var buda erkek hatta şaşırmış cinsiyet partisi resmi atmıştı. Görende 3 tane oglu var sanar benden kız çıkmaz yazmıştı ne çıkarsa senin bizene 10 tane kızım olsa degişmemBen akşam o mesaja da denk geldim bizzat bana cevap vermiş. Ben bi dahakine kıbrısa gidicem kız olsun diye yoksa başka türlü kız doğuracağım yok hep erkek hep erkekk demiş. Eşim ceketini atsa hamile kalıyorum filan yazmış
Üstümden tırla ceket geçti tam 17 ayYa o ceketle ilgili cümleyi kuranlara bu cevabı o an söyleyivereceksin esasında
Nasıl bilmisim amaAynen geçen gün kendisi de itiraf etti annemden daha güzel yemek yapıyorsun dedihalbuki internetten bakıyorum tariflere erkekler işte Kadir kıymet bilmez anası duysa bunları besle kargayı elin kızına gidince hemen oysun gözünü erkek anası olarak kaynanalık yükleniyor
Anladım canım benim doktor normal 3 haftalık randevusuna ondan 5 gün sonrasında da detaylımız olucak detaylı sonucunu da bana atın dedi hatta bence senin doktorun o an kafası karışmış yoğunluktanKendi doktoruma yine sinir olacak bi şey buldumdetaylıdan 1 ay sonra gelirsin demişti. Şimdi detaylıdaki doktor kendi doktoruna gideceğin gün önce bana uğra dedi ya, raporda da yazıyor. Kendi doktoruma gönderdim. O zaman perinatologa gittikten 1 ay sonra gelirsin diye ses atmış bana. Yani nerden baksan 3 ay kendi doktoruma görünmemiş olucam. Ben de o öyle değil aynı gün ikinize de gelicem dedim. O zaman aç gel şeker testi zamanı demiş yani öyle bi sıkıntı da yok ortada ama ben sıkıntı aldım umarım beni anlarsınız
Çok şükür inşallah bi an önce toparlar sağlığına kavuşur tekrardanKızlar merve çıkmış yogun bakımdan iyiymiş rahminide almamışlar çok şükür
Yaa bize de yollayınGünaydın kızlar ne çok sayfa olmuş görmeyelihepsini okudum ben de hatırlıyorum o eski muhabbeti ama dahil olmamıştım.
Neyse bundan sonra eksilmeden devam ederiz inşallah
Burda kar yağdısabah erken kalkıp araba temizleme sezonumuz açılmış bulunmakta görsel olarak çok güzel de karda dışarıda olmak hele de hamileyken yorucu geliyor bana inşallah kaymadan düşmeden atlatırız
Bende bembeyaz dağlara bakıyorum kmlerce uzaklarYaa bize de yollayınbiz ancak yağmur çamur görüyoruz
Ay hadı ınsallah heycanlanıyorumBenim alttaki imzaları kendiminki dahil hiç okumamam pekianca biri dikkat çekecek yada nadir gözüm çarpacak öyle yoksa hiç okumuyorum dur bari okuyayım sen söyleyince böyle heveslendim
ozaman önceKardelenzey sonra sen en son benden haberler gelecek benimde 15:30 hadi güzel haberler olsun inşallah
Hayatı boyunca hiç dolu dolu kar görmemiş ben bunu beğendimGünaydın kızlar ne çok sayfa olmuş görmeyelihepsini okudum ben de hatırlıyorum o eski muhabbeti ama dahil olmamıştım.
Neyse bundan sonra eksilmeden devam ederiz inşallah
Burda kar yağdısabah erken kalkıp araba temizleme sezonumuz açılmış bulunmakta görsel olarak çok güzel de karda dışarıda olmak hele de hamileyken yorucu geliyor bana inşallah kaymadan düşmeden atlatırız
Başın sağolsun geçmiş olsun canım inşallah bır an önce toparlanırsınKızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun bu süreçte yanımda oldunuz dualarınzda bana da yer verdiniz merak ediyorsunuz haliyle anca kendime gelebildim ameliyattan sonra 50 saatim daha yeni hayati tehlikeyi atlattım çok zor bi ameliyattı çok kan kaybettim doktorumdan da Allah razı olsun çok yardımcı oldu elinden geleni yaptı benim için rahimi kurtardı ama bir daha hamile kalmam çok riskli 3 tane çocuğum var zaten ben eşimde babalığı tatsın diye çok istemiştim rabbim böylesini hayırlısını gördü demek ki cennet kuşu oldu meleğim ameliyata girerken hareketlerini hissettim vedalaştım biliyordum kurtulmucağını ama benim güçlü kızım 1 saat yaşamış yine de bugün defin işlemleri olcak sanırım yetişirse Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin tek tek inşallah bir daha buraya girmeyi düşünmüyorum bana da allahtan sabır dileyin lütfen hiç iyi değilim
Ben bunları kullanıyorum canımBenim doktorum sadece güzel beslen dedi ve hiçbir takvıye onermedı ısrarcıda oldum gerek yok dedi kızlar sıze zahmet kullandığınız takvıyelerı atabılır mısınız markalarıyla bırlıkte
Allah sabırlar versin sana da eşine de canımKızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun bu süreçte yanımda oldunuz dualarınzda bana da yer verdiniz merak ediyorsunuz haliyle anca kendime gelebildim ameliyattan sonra 50 saatim daha yeni hayati tehlikeyi atlattım çok zor bi ameliyattı çok kan kaybettim doktorumdan da Allah razı olsun çok yardımcı oldu elinden geleni yaptı benim için rahimi kurtardı ama bir daha hamile kalmam çok riskli 3 tane çocuğum var zaten ben eşimde babalığı tatsın diye çok istemiştim rabbim böylesini hayırlısını gördü demek ki cennet kuşu oldu meleğim ameliyata girerken hareketlerini hissettim vedalaştım biliyordum kurtulmucağını ama benim güçlü kızım 1 saat yaşamış yine de bugün defin işlemleri olcak sanırım yetişirse Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin tek tek inşallah bir daha buraya girmeyi düşünmüyorum bana da allahtan sabır dileyin lütfen hiç iyi değilim
Bende ameliyat oldum bugün 50 saatim şuan hayati riski atlattım kendime bugün geldim daha bende 22+2 de kaybettim kızımı melek oldu sadece 1 saat yaşayabilmiş yeni yeni acısının farkına varıyorum ameliyat başarılı geçmiş ama çok kan kaybettim herşey geçer biter de evlat acısı geçmez işte başın sağolsun arkadaşım seni çok iyi anlayabiliyorumSevgili Merve Ağustosta bu durumu yaşadım maalesef bebeğim 20+2 haftalık olduğu için kaybettik. Ağır iç kanama geçirdim rahmim parçalandığı için alındı. Plesanta mesaneme yapışmıştı. Söylediğin gibi karnım dik şekilde açıldı çok kan kaybettim.Durumun ciddiyetini bilmiyordum evde birden karnıma ağrı girdikten sonrasında doktoruma gittik bebeğim küçük olduğu için doğuma almalarına izin vermedim akşam saatlerinde doktorlar apar topar aldılar ve başarılı bir ameliyat geçirdim. Sakın korkma keşke bebeğim yaşasaydı tek üzüntüm bu. Doktorlarımız çok başarılı. Benimkisi bu konuda uzmandı. Hepsi geçiyor. Hatta 7 gün sonra taburcu oldum fakat söylediğim gibi üzüntüm önce canım yavrumu kaybetmek sonrasında rahmim olmadığı için bir evladımın daha olamayacak olması. (Şükür 1 oğlum var)
Amin canım çok sağol bedenen acılarım geçer de kalbimin acısı geçer mi bilmiyorumBaşın sağolsun geçmiş olsun canım inşallah bır an önce toparlanırsın
İlk gün sanki hiç canım acımıyor gibiydi bugün büyük bi acıyla uyandım kendimi suçluyorum şuan haliyle de ilk gün nasıl bu kadar dirayetli olabildim diyeAllah sabırlar versin sana da eşine de canımbaşınız sağ olsun dualarım seninle inşallah bir an önce atlatırsın
Hayır sakın, neden kendini sucluyorsun. Canin zaten çok yanıyor sen de bir operasyon geçirdin. Olacağın önüne geçilmiyor sen elinden geleni yaptın canım sakın kendini suçlamaİlk gün sanki hiç canım acımıyor gibiydi bugün büyük bi acıyla uyandım kendimi suçluyorum şuan haliyle de ilk gün nasıl bu kadar dirayetli olabildim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?