2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aslında ben orada böbürlenme hissetmemiştim arkadas kız istiyordu zaten ama istediğim olmaz kesin yine erkektir modunda söylemişti

Canım doktorum bana erken doğum riskinden bahsetmedi ama rahim ağzı uzunluğumu ölçtü ben anlamadım söylediği rakamı ama normal sınırda demişti. Senin böyle bir riskin mi vardı canım
Aynen canım ben 34 haftalıkken doğmuşum pazar günü de kanamam olduğunda hastaneye gidince riskli gebelik dedi kanaman suyun gelirse gel dedi bende internetten araştırdım erken doğum riski olup olmadığını bu uzunluğa bakarak söylüyorlarmış da sende alttan mı ölçtüler karında mı ona göre yarın ki detaylıda doktordan rica edeceğim

Anladım canım sağol olay arasında tamamen bebeğin ciğerlerinin gelişmesiyle alakalı

Erken doğum yapma riski olan arkadaşlar 24 haftaya kadar rahim ağzı uzunluğunu ölçüp risk olup olmadığını söylüyorlarmış yaptıran varmı aranızda
Dr muayenede hep ölçüyor bana en son 4 cm demişti gibi hatırlıyorum, sıkıntı yok rahim ağzı uzunluğun iyi demişti

Biz doğuluyuz aslen, 8 amcam var babam dahil hepsi anne babaya hayırsızdı. Dedemin kalacak yeri yoktu hiç bir gelin istemedi bakmadılar adama oğlanları. En son kızının kalacak yeri bile yokken bir yer ayarladılar halamla birlikte oraya geçtiler ölene kadar adama kızı baktı şimdi de kıza mirasından vermemek için direniyorlar yani erkek de olsa kız da olsa evladın hayırlısı makbul bence tabi sağlıklısı da adamın on tane oğlu vardı biri bakmıyordu ya gel de erkeklere güven

Karnımdan ölçtü canım acaba neden riskli senin gebeliğin doktor birşey dedi mi bununla ilgili? Umarım süreci çok güzel bir şekilde atlatırız çok dikkat et kendine hiç yorma kendini bol bol su iç hiç ağır kaldırma

Kızlar birşey sorudan size 37 haftadan önce doğan bebeklerin hepsi küvezde yatıyor mu yoksa sadece belli bir kilo altında olan bebekler mi
Canım kılodan daha çok ciğerleri önemli sanırım benım kuzenım daha erken dogmustu yatmadı ama işte doktorların ciğer geliştirici vurmasına bağlı bende sanırım 37. Haftada doğurucam doktor ne karar verecek bılmıyorum

Benim doktorum da geçen ay gittim önümüzdeki ay bana gelme perinatologa git sonraki ay bana gelirsin dedi 2 ay kendi doktorum görmeyecek beni bana da garip geldi ama tamam dedim çok uzun değil mi bu süre ya

Canım hiçbir yorum yapmadı sadece yat bol bol su iç kanaman olursa gel dedi bi iğne verdi birde şöyle bir ilaç verdi sadece

Eklentiler

• IMG_3259.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 51
Benim doktorum da geçen ay gittim önümüzdeki ay bana gelme perinatologa git sonraki ay bana gelirsin dedi 2 ay kendi doktorum görmeyecek beni bana da garip geldi ama tamam dedim çok uzun değil mi bu süre ya
Yok canım benım doktorumda aynı sekılde dedi bana gelmenıze gerek yok dedi sonuçta ayrıntılı ultrasonda da bakılıyor bı sıkıntı olmazsa nıye gıdelım kı

Bunu vajinal mi kullanıyorsun bende kullanıyorum bunu daha önce bir kaybım olduğu için doktor verdi
Doktor bana hıc vermedi mesela doktordan doktora değişiyor bu durum bi amelıyattan sonra ıgnesını oldum yan etkısı cok fazla demıstı onun ıcın vermıyorum falan dıye sende yapıyor mu canım

Benimki bu konuyla ilgili hiçbirşey söylemedi ya bana yarın detaylı ultrasonum var sorucam orda söylemezse randevu alıp gidicem
Canım soylemıyorlar zaten ben serklajdan sonra bıle soylemedı ben en son acıldekı doktora sordum kısalma olsa soylemek zorunda ıste yasaklar olur serklaj hakkını hatırlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…