2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben oram buram ağrıyor deyince çok telaşlanıyor darlıyor o da işime gelmiyor doktor artık 2 haftada bir gelin dese bari
Canım demiyorlar bu aylarda herşey yolunda gıderse gelme dıyor hele benım doktorum benden o kadar sıkıldı kı bana su zaman gel bıle demedı ayrıntılıdan sonra gelmene gerek yok dedı zaten ben dediği zamanın hep oncesınde gittim ayrıntılıdan sonra gelme dedı de aynı hastane ben gene cıkarım yanına

Ne zaman 2 haftada 1 e düşecek bu kontroller detaylıyı yollayacağım bende belki kendim götürürüm bir sürpriz yapıp

He tamam o zaman bende doktor mu kötü de söylemedi diyordum
Genede hatırlat canım yarın gidince sor bakalım kac santimmiş ama sana nıye yat dedı progestan verdi onu anlamadım kanaman falan mı oldu kacırdım bende

Genede hatırlat canım yarın gidince sor bakalım kac santimmiş ama sana nıye yat dedı progestan verdi onu anlamadım kanaman falan mı oldu kacırdım bende
Evet canım pazar günü çok az bir kanamam oldu yat dinlen sadece dedi ve bu ilacı verdi 5 aylık bebeklerde çok fazla düşük oluyor mu ki internette düşük ilacı yazıyordu

Ne zaman 2 haftada 1 e düşecek bu kontroller detaylıyı yollayacağım bende belki kendim götürürüm bir sürpriz yapıp
Doktor bana 6. Aydan sonra dedi riskli olduğu içinmiş sanırım sımdı cok gelme zaten 6. Aydan sonra sık sık cagırıcam dedi

Evet canım pazar günü çok az bir kanamam oldu yat dinlen sadece dedi ve bu ilacı verdi 5 aylık bebeklerde çok fazla düşük oluyor mu ki internette düşük ilacı yazıyordu
Canım 20. Haftadan sonra olmuyor diye bılıyorum da düşük ilacı kasılmaları engellıyor falan dıyorlar doguma kadar kullanan ınsanlar var

Kalbinin acısını dindirecek hiçbir teselli yok tabiki sadece zaman. Kendini hep olumlu şeylere yönelt canım belki böylelikle biraz diner acısı.çok şükür hayattasın,3 tane evladın var. Rabbim acını hafifletsin başın sağolsun

yanlışlıkla küflenmiş bi peynirin ucundan yemiş bulundum kızlar sonradan gördüm küflendiğini. Bi seferden bişey olur mu sizce

Kızlar lavaboya çıktım herşey normal idrar sonrası 1 dk geçti bir anda sulu ve hafif beyaz akıntı oldu ama baya böyle çamaşırdan taştı. Çok korktum acile gideyim mi? Bazıları normal dedi ama idrar yolu enfeksiyonundan korktum. Yaşayan oldu mu

Aaa çok şaşırdım çok ilginç bir doktor

Çok iğrenç gelebilir ama sağlık için her şey kokulu muydu

Okurken acını hissettim Allah sana da eşine de dayanma gücü sabır versin bi an önce toparlanırsın inşallah olacağın önüne geçilmiyor çok şükür ki sen sağlıklısın ve rahmin alınmamış yaşın da genç ilerde belki risk durumu ortadan kalkar muayenelerde duyarsın belki bunu Allah’tan ümit kesilmez ama iyiye odaklanmaya çalışalım ne kadar zor da olsa çocukların var sana muhtaç onlar için eşin için tutundun zor bi ameliyat geçirdin ne olur kendini suçlama yüklenme senlik hiçbir durum yok hepimizin başına gelebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…