2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bana da bizim doktor gelme dedi ne zaman geleyim dedim 2 ay sonra dedi direk doğuma geleyim diyecektim
Zaten sen öyle dediğin için bende gitmedim özelden konuştuğumda da hiçbir şey demedi banada kesin öyle doyecekti beni biliyon 1 kere gördüm zaten doktoru bende doğumda 2.kere gorcem sanirim ama şey ya o zaman gittiğimde herkesin karni kocamandi benimki kucucuk olunca kendimi kötü hissetmistim

Doktor bana hıc vermedi mesela doktordan doktora değişiyor bu durum bi amelıyattan sonra ıgnesını oldum yan etkısı cok fazla demıstı onun ıcın vermıyorum falan dıye sende yapıyor mu canım
Bende hiç yan etki yapmadı gebeliğin ilk gününden beri kullanıyorum canım hatta ilk 5 ay günde 2 defa kullanıyordum çift rahimden dolayı birde bir kaybımdan dolayı ne olur ne olmaz diye verildi. 5. Aydan sonra günde bire düşürdü doktorum , hiç bırakma dedi. Forumlarda okudum çoğu kadın doğuma kadar kullanmış rahimi güçlendiriyormuş ayrıca bunları da okuduktan sonra bilmiyorum vazgeçilmezim oldu gebelikten beri. Yan etkisini görmedim ama vajinal fitil olarak kullanınca yan etki olmuyormuş

Canım hiçbir yorum yapmadı sadece yat bol bol su iç kanaman olursa gel dedi bi iğne verdi birde şöyle bir ilaç verdi sadece
Benim tüm gebeliğim boyunca ara ara kanamalarım oldu hepsinde de doktora gittim hatta birinde progestan kullandığım halde oldu nedenini perinatologta doktorumda açıklayamadı nedeni bilinmeyen kanamalar olabiliyormuş gebelikte dediler en son doğuma kadar progesteron devamı dediler ben vajinal olarak kullanıyorum ağızdan kullanıma göre etkisi daha fazlaymış rahim ağzını her defasında ölçüyorlar oranın kapalı olması açılmayacağı anlamına gelmiyor dedi doktorum normalde yoğun çalışan biriydim o nedenle raporluyum evde kendi işlerini yap yatağa bağımlı kalma dedi erken doğum için sebeplerden biri sadece bu ama progesteron kullanıp 39 u görenlerde var tamamen kişi bazlı ilerliyor bu süreç kanama görmek çok sinir bozucu tabiki her defasında ağlayarak gittim ama hareketleri hissettiğimden beri daha rahatım en azından yaşadığını biliyorum

Aslında ben orada böbürlenme hissetmemiştim arkadas kız istiyordu zaten ama istediğim olmaz kesin yine erkektir modunda söylemişti
Bende art niyet hissetmemiştim valla
Anladım canım sağol olay arasında tamamen bebeğin ciğerlerinin gelişmesiyle alakalı
evet canım ciğerler önemli Allah korusun bebişin senin gibi 34-35 haftada doğsa önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne yapılmış olda kuveze girmeden kucağına gelir yada en fazla 2 hafta kalır korkma. Gerçi ben 90 gün geçirince 2 hafta az geliyor gibi konuşmuş oldum ama yanlış anlama korkulacak durum olmaz manasında dedim. Allah vakti zamanında sağlıkla doğum nasip etsin

Kızlar birşey sorudan size 37 haftadan önce doğan bebeklerin hepsi küvezde yatıyor mu yoksa sadece belli bir kilo altında olan bebekler mi
Benim birisi 8 aylık dogdu 34 haftalıktı iki gün yattı canım kuvezde nefes almada sorun vardı çabuk toparladı beslenebildi ve daha sonra çıkarttılar 2450 gram dogmuştu. Diger bebegim tam 36 haftayı bitirdik 1 gün sonra dogdu 9 aydan aldıgı için bi sıkıntı olmadı kuvezde kalmadı 3500 kilo dogdu

Saçmalama Allah aşkına onların karnı da ufaktı bizim gibi valla gidince çok iyi harika diyor bence her şey yolunda olduğu için detaylıda da sorun çıkmaz diye gelmeyin diyor direk bana tahlilleri devlette yaptır sağlık ocağına yaptır para verme diyor doktor da bi değişik dürüst

32 ye çok varmış neyse kesin detaylıdan sonra kirpiklerim falan ağrır benim görmeye giderim oğluşu
Benimki ayda 1 kontrole gel diyor şimdi şeker taraması zamanı geldi galiba ama benim randevu akşam, belki ctesi şeker için bı daha giderim. 32'ye son 7 hafta bu randevudan sonra bı kaç randevu daha gitmem gerekecek sonra 2 haftada bir diye kendimi teselli ediyrium ben de yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz diye kandirilirdi ya çocuklar o moddayim

Bana doktorum dedi biraz esprili biri yarım kilo mu yedin diye
Haklı demekki internetten bişey görünce detaya çok takılıyoruz banada abartmadığın sürece herseyden yiyebilirsin demişti aslında

Aaa bana şeker yüklemesi yapılacak dedi ama 2 ay sonra gel dedi 26. Haftaya çağırmış oldu yani amaaan detaylıya gideyim de ararım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…