2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yok olmadım tam hafta vermedi illa oluruz hafta içi eşim çalışıyor araç yok haftasonu devlet kurumları yok evde uzak salladım iyice
Bende olmadım bir şey derse de bakalım diyeceği şeye göre cevabımı vericem aklımda çok mantıklı bir şey var ona ne cevap verecek merak ediyorum doktorumuz çok zeki maşallah

Canım haklısın bak ben serklaj oldum bildiğin iğne ile dikildi doktor bana hıc tetonozu sormadı ben 3 doz korona asısından sonra doktorlar ası ıcerıgının temız olmadığını acıklayınca guvenım tamamen bıttı oysakı asılara cok guvenıyordum ustune düşük yaşayınca ınsan acaba mı diyor

Bende olmadım bir şey derse de bakalım diyeceği şeye göre cevabımı vericem aklımda çok mantıklı bir şey var ona ne cevap verecek merak ediyorum doktorumuz çok zeki maşallah
Hiççç işlemiyor lafı zor değiştiriyorum özellikle gereksiz yiyecekler aşı konusunda hatalı olduğumu bildiğim için daha zor oluyor

Canım en azından benım bıldiğim birsey var doktorunuzdan rica edin doğum sırasında plesentadan gelen kanı yarıda bırakmasın tamamen bebeğe geçmesini beklesin yanı hemen kordonu kesmesin en azından sarılık rıskını de azaltıyor bır ebe demıstı bana bende doktorumdan rıca edıcem

Hiççç işlemiyor lafı zor değiştiriyorum özellikle gereksiz yiyecekler aşı konusunda hatalı olduğumu bildiğim için daha zor oluyor
Bende yalan yok bu ay ne varsa yedim dikkat etmedim kan sonucuma bakıyorum doktor kızacak banada çünkü yağlı ne varsa yedim kıtlıktan çıkmış gibi özellikle son 2 hafta öyle yedim kan değerlerim sagolsun yalan soylettirmiyor kolesterol yüksek çıkmış bu yüzden sanırım karaciğerdeki alt değerde normal dışı vs derken ben ölmüşüm haberimmyok

Benim sürekli sürekli kanamam olmadı 2 kere gördüm daha oda az dı ama doktor yinede kanama alanı gördüm dedi benimki de birşey yapma yat dedi ben zaten birşey yapmıyorum yemek falan dedim onu da yapma gerekirse dedi ama 3 4 ay insan sadece yatamaz ki zaten

Amin hepimizinki inşallah vakti zamanında sağlıcaklı şekilde kucağımıza alırız

Bunu doktora desem onun işine karışır gibi algılar mi acaba

Oyy maşallah ikinci bebişin daha iyi doğmuş toplamış kendini de

Bunu doktora desem onun işine karışır gibi algılar mi acaba
Doğumdan once bı gıttıgınde duyduğunu ve bılgı ıcın sorduğunu soyleyebılırsın ben oyle yapıcam kesın doktorum kahkaha atacak benım pınpırıklı kızım dıye hem bızde bılgılenmıs oluruz tabi bızde bılmıyoruz belkı doktorların coğu beklıyordur mesela benım gıttıgım doktor sezeryan dikiş konusunda ün sağlamıs bı doktor sezeryan gobeği dıye bırsey kalmıyor dıkıs agrısı nedır bılmıyorsun dıyorlar demekkı bı yontemı var

Acil ameliyat öncesi mutlaka tetanoz yapılıyor hastaya ,daha önce yapıp yapmadığı sorgulanmıyor bile.. tetanoz aşısı olmayan herkes tetanoz a yakalanacak diye bişey yok burda amaç hastalık ihtimalini ortadan kaldırmak...doktorların farklı tutumlarına gelirsek herkesin kendi doğrusu var bu herkonuda böyle..mesela kan sulandırıcı iğne için raporum bitti ama yazacak bir doktor bulamadım biz iğneye inanmıyoruz diyor ama ortada bir gerçek var iğne kullanmadığım için kaybettiğim iki gebeliğim var şu an iğne kullanıyorum diye 5.ayıma girdim Allahın izniyle tabi..ama doktorların hepsinin farklı bir düşüncesi var yapıcak bişey yok...

Evet bu kan sulandırıcı mevzusunu bende duymuştum hangısıne ınanıcagımızı şaşırdık

Ya ben zaten az yiyorum iştahım hiç yok 3 kilo aldım 22 haftada yani biraz insiyatif olmalı mesela canım pizza istedi şimdi söyledim kusura bakmasın canım kendim

Ya ben zaten az yiyorum iştahım hiç yok 3 kilo aldım 22 haftada yani biraz insiyatif olmalı mesela canım pizza istedi şimdi söyledim kusura bakmasın canım kendim
Aay ben canımın cektiklerini yiyorum ya pizza falan filan o gün yoğunum mesela yemek yok dolapta, yemek de yapamamış oluyorum hadi pizza günü yapalım bugün diyorum her gün her gün yemiyoruz sonuçta

Aay ben canımın cektiklerini yiyorum ya pizza falan filan o gün yoğunum mesela yemek yok dolapta, yemek de yapamamış oluyorum hadi pizza günü yapalım bugün diyorum her gün her gün yemiyoruz sonuçta
En komiği annemle gittiğim bir randevu da aşağı tarafta ıspanak kafe var hamur işleri çok iyi orda hamurişi yedik doktorun yanına çıktık doktor hamurişi yok dedi yine annem bastı kahkahayı bende yok tabi hocam yani arada dedim

Haftasonu kahvaltıya misafirlerim vardı hamur işi yapmıştım, o günden beri her kahvaltıda kalanları yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…