2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bunu benim doktor kendisi söylemişti doğum hakkında konuşurken, göğsüne yatırıyorum ve kordonu da hemen kesmiyorum o kan bitiyo beyaz oluyo öyle kesiyorum demişti ama nedenini söylememişti demek ki buymuş

Bunu benim doktor kendisi söylemişti doğum hakkında konuşurken, göğsüne yatırıyorum ve kordonu da hemen kesmiyorum o kan bitiyo beyaz oluyo öyle kesiyorum demişti ama nedenini söylememişti demek ki buymuş
hım demekki doğruymus canım bazısı da kolaylık olsun dıye hemen kesiyor belkı de cogu doktor bu sıstemle bekletıyor

Detaylıyı Antalya tıpta yaptıracağım kızçeler bebişin yüzünün fotosunu veriyor mu doktor rica etsem verir mi ya da

ben bursa üniv. hastanesinde baktırmıştım detaylı hiçbir şey göstermediler, foto falan da vermediler. yarın özelde bi doktora daha gidicem

Kızlar 18+2 yim birkaçgundur ufak ufak gün içinde hissediyordum ama dünden beri hiç hissetmedim normal mi

Evet kızlar detaylıdan çıktım. Çok şükür herşey normal göründü. Devlet hastanesinde oldum 20 dk kadar sürdü bence baya inceleye inceleye baktı. Hatta benden önce ki hastalardan bebek pozisyonunda göremediği için sonra tekrar randevu verdiği felan olmuş yani
İnceliyorlar gayet doktorumdan baya memnun kaldım sağolsun ince ince baktı.
Tek sıkıntı görüntüsü yok maalesef ama bizde önemsemedik sağlıklı olsun da. Ben gördüm ekrandan doktorda bi yerden baktı iyiydi yani genel olarak. Devlet hastanesi düşünen varsa ben memnun kaldım tabi beklentinize de bağlı biraz.

Bende sana yazacaktım naptın diye. Çok sevindim bi problem olmamasına canım sağlıkla gelsin bebiş. Kaç gram olmuş

Sağol canım çok teşekkür ederim bende aydınlanmış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…