2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim doktorum da geçen ay gittim önümüzdeki ay bana gelme perinatologa git sonraki ay bana gelirsin dedi 2 ay kendi doktorum görmeyecek beni bana da garip geldi ama tamam dedim çok uzun değil mi bu süre ya
Benimki de aynı şeyi yaptı canım yazdım hatta dün buraya. Perinatolog beni gelecek ay bir daha görmek istedi o zaman ondan 1 ay sonra gel dedi yani 3 ay görmeyecek ben kabul etmedim gidicem valla

Al bi konu daha ben doktorum ne derse oyle hareket edıcem kılolu hamıle kalanlara pkosu olanlara yapılan bırşeymiş bıde testi oluyormus onun teste gore yapıyorlarmıs
Benim doktorum fikrimi sormuyo ne ikili testte sordu ne de şekerde kontrole aç gel dedi sadece, ben neden diye sormasam söylemeyecekti bile

Benim doktorum fikrimi sormuyo ne ikili testte sordu ne de şekerde kontrole aç gel dedi sadece, ben neden diye sormasam söylemeyecekti bile
Ay benım doktorumda kendı ıcının rahat etmesi benımkınden önemli bana aç gel falan demedi acaba yapmayacak mı bu şeker yuklemesını tam araştırmadım daha

Biz de o heyecanla gitmiştik ama ne yazık ki siyah beyaz ve normal ultrason kagidiydi. Medstardaki daha net ve fotoğraf kartı gibi kalın
Benim minnoşun fotoğrafları güzel çıktı ama doktor teknoloji çağını yakalamış hepsini whatsapptan gönderdi bi tane elden verseydi keşke ben de çerçeveye koymak istiyodum

Ay maşallah bizimkisi de yarın inşallah bizim bebişte gösterir yüzünü
Keşke önden de gösterse doktor bi kere geçiş yaparken önden gördük onu çekmemize izin vermiyordu o sıra dudakları dolgun dolgundu inşallah yüzünü gösterir bebeğinin neye benzediğini kime benzediğini görüyorsun böyle aşık oluyorsun

Şahsen takmayı düşünüyorum.. Tercih meselesi takıp takmamak

Benim minnoşun fotoğrafları güzel çıktı ama doktor teknoloji çağını yakalamış hepsini whatsapptan gönderdi bi tane elden verseydi keşke ben de çerçeveye koymak istiyodum
Yaa ne güzel en azından çıktı alabilirsin mıknatıslı fotolar falan çıkartıyorlar ya netten sipariş ediyosun öyle sipariş edersin benim kendi doktorumdaki fotosunda gülümsüyor onu çerçeveletirim belki dedim hem bu süreçte daha bissuru fotoları olur minnoslarin doğuma kadar birinden birisi net olur herhalde

Aa evet şu meşhur siteden sipariş edebilirim aslında iyi hatırlattın ilerleyen haftalarda ne fotolar yakalıcaz belki de dediğin gibi iyice büyümüş olcaklar

Şahsen takmayı düşünüyorum.. Tercih meselesi takıp takmamak
catloverk neden kaba konuşuyorsunuz anlamadım tabiki kafaya takarız veya takmayız belkide cok yakinimizin basina bir sey geldi asidan dolayi engelli kaldi ne biliyorsunuz da bu kadar yargilayici bir sekilde her aşıyı kafaya takıcak mısınız cümlesini kuruyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…