2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tedbir amaçlı çağırmıştır canım bir şey yoktur bize de haber ver

Haber ver bize mutlaka

İnşallah bişey yoktur canım güzel haberle gel

noldu canım bebek iyi dimi

Randevusuz geç alıyor inşallah gelmeyen falan vardır araya alıverir hemen ya

Güzel haberlerini bekliyoruz canim

Canım naptın cıktın mı doktorun yanından golden-snitch

Canım vajina kendini temizliyor nasılsa oyle bı ozelliği var benımde o sıralardan vajınamdan gelmıstı
Kızlar çıktım doktordan, önce vajinal baktı direkt enfeksiyon dedi, fitil ilaç falan yazdı. Sonra bebise baktı rahim ağzı uzunluğun iyi erken doğum riskin yok, suyun iyi dedi. Bir önceki gelişimde gelişimi bir hafta geri demiştiniz dedim ultrasonda 4-5 gün ileri geri oynayabilir dedi. Bugün normalde 23+5'im bebiş 24+4 çıktı. Bak bugün bebeğin ileri tarihli çıktı bunun her kontrolde geri cikabilecek her kontrolde ileri çıkabilecek diye bir durumu yok değişkenlik gösterir dedi. Yediğim yiyecekler ise yaramis sevindim 649 gram olmuşuz :) salı günkü randevumu iptal edip haftaya ctesi sabaha alcam şeker yuklemesi yapılacak. Geçen hafta sağlık ocağındaki değerlerime baktı, karaciğerle olan şeyler kırmızıydı hep ben de fark etmiştim bir dahiliyeye görün dedi enfeksiyondan da artmış olabilir dedi. Krampları söyledim yürüyüş dedi yine ikiye çıkarttı magnezyumu, ben de magnezyum kullaniyorum ve hiç hareketim yok ise geliyorum oturuyorum eve gidiyorum yatıyorum bende de kramp oluyor kullanmama rağmen, bunun çözümü hareket dedi. Eşim de her sabah benle kalkıyorsun yürüyorsun artık diyor o soğukta kim kalkar idrar tahlili de verdim sonuçlarını atcam yine doktora

Vesile olmuş canım o zaman enfeksiyonu öğrenmek açısından öğlen aralarında işteyken yarım saatte yürüsen kardır.hareket lazım 6. Aydan sonra doğru bebekte maşallah güzel kilo almış neler yiyodun bende yiyeyimmm

Kız ne yedin bizede söyle maşallah canım çok sevindim çok şükür bebekle alakalı bir şey değil bol bol su içiyordun zaten daha çok sık iç çok sevindim

Yalnız baksana senin şeyle uyumlu imzanla kilon

Bebeğin iyi olmasına çok sevindim hayatım :)
Arada idrar testi vermek iyi oluyor zaten ben de düzenli kan idrar testi veriyorum
Hemen dahiliyeden de randevunu al unutma

Maşallah canım şükür bi sıkıntı yokmuş manayla bak çabuk müdehale edilmiş oldu enfeksiyona da. İlaçla geçer bişey kalmaz Allahın izniyle kilosu da maşallah güzel büyümüş sağlıkla gelsin

Devlete gitsek gam yemicem sırf daha iyi ilgilensin diye özele gitmiştim şu doktor işi o kadar şans meselesi ki

Evet yürüyüşü hayatıma dahil etmem gerekiyor artık öğlen acıkınca muz ya da tuzsuz kabak çekirdeği, akşam eşim çekirdek falan yerden ben de tuzsuz kavrulmamis kabak çekirdeği yedim. Ben çok et arayan birisi değilim hep sebze yesem et istiyorum demem yani su ara yememize dikkat ettik et, balık, tavuk sulu çorba vs gibi. Her sabah avokado yedim kaşar yedim aklıma geldikçe biraz yemeklerde proteine ağırlık verdik bir da ara öğünlerim de muz kabak çekirdeği olunca galiba bebiş kilo aldı

Kız ne yedin bizede söyle maşallah canım çok sevindim çok şükür bebekle alakalı bir şey değil bol bol su içiyordun zaten daha çok sık iç çok sevindim
Çok şükür bebisle ilgili bir şey yokmuş suya daha dikkat edicem maks 2 litre icebiliyordum şimdi biraz arttırmak istiyorum. Protein ağırlıklı beslenin canım kırmızı et, balık, çorbaları tavuk sulu yaptım, muz kabak çekirdeği, avokado, kaşar, ceviz yedim

Bebeğin iyi olmasına çok sevindim hayatım :)
Arada idrar testi vermek iyi oluyor zaten ben de düzenli kan idrar testi veriyorum
Hemen dahiliyeden de randevunu al unutma
Evet evet haftasonu gidicem çok tatlı bir kadın vardı hemen ona randevuya bakcam:) idrar tahlilim henüz çıkmadı ne çıkacak bilmiyorum ama Dr enfeksiyon dedi

Aay evet iyi ki gitmişim zorlanma vs yoktu idrar yaparken demek ki baslarindayken yakalamisim direkt ağda yapıp yapmadığımı sordu böyle şeyler enfeksiyonu tetikleyebiliyor galiba anladığım kadarıyla. İnşallah hemencecik geçer bebisi de görmüş oldum amiin canım inşallah

golden-snitch Ayy benim de dün aynı akıntı oldu buraya da yazmıştım aklım çıkmıştı birden bacaklarımdan sızdı.

Bugün gittim enfeksiyon çıktı tahmin etmiştim zaten. Bol su içiyorum içine de limon. Hafif sancım vardı o yok bugün rahatladım 10 dk bir lavaboya çıkaracak. Bana bir de tek kullanımlık şase verdi gece içeceğim.

Bencede başında yakalamış oldun iyi oldu bebiş kendini göstermek istemiş bence özlediyse demekki
Ay ben çok etçil biriyim. Balık hariç beyaz kırmızı et çok yerim her sabah ta kızımın kahvaltısında yumurta olduğu için yumurtada yiyorum ama protein düşük çıkmış daha napmam lazım kümestemi yatayım diyesim geldi

Bana 3 tane ilaç vermiş canım, birisi suda eriyor birisi fitil 3 günde bir, birisi de hap galiba bakmadım tam. Aslında hiç yanma vs yoktu çok şaşırdım akıntı olmasa hiç anlamicaktim, şimdi camasirim falan epeyi ıslak ya yeni yeni başladı galiba enfeksiyon belki ileriki safhası yanma oluyordur. En azından en başından müdahale olmuş oldu

Minnoş oğlum benimm ben çok yemeyince herhalde yediğimde bebise gitti direkt yumurta bu hafta aksattim gibi oldu bugün tekrar başladım organik yumurta yiyorum hamileliğin başından beri, 2 tane yemeye çalışıyorum ilk 3 ay hiç yiyememistim tiksinmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…