- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Tedbir amaçlı çağırmıştır canım bir şey yoktur bize de haber ver
Haber ver bize mutlaka
İnşallah bişey yoktur canım güzel haberle gel
noldu canım bebek iyi dimi
Randevusuz geç alıyor inşallah gelmeyen falan vardır araya alıverir hemen ya
Güzel haberlerini bekliyoruz canim
Canım naptın cıktın mı doktorun yanındangolden-snitch
Kızlar çıktım doktordan, önce vajinal baktı direkt enfeksiyon dedi, fitil ilaç falan yazdı. Sonra bebise baktı rahim ağzı uzunluğun iyi erken doğum riskin yok, suyun iyi dedi. Bir önceki gelişimde gelişimi bir hafta geri demiştiniz dedim ultrasonda 4-5 gün ileri geri oynayabilir dedi. Bugün normalde 23+5'im bebiş 24+4 çıktı. Bak bugün bebeğin ileri tarihli çıktı bunun her kontrolde geri cikabilecek her kontrolde ileri çıkabilecek diye bir durumu yok değişkenlik gösterir dedi. Yediğim yiyecekler ise yaramis sevindimCanım vajina kendini temizliyor nasılsa oyle bı ozelliği var benımde o sıralardan vajınamdan gelmıstı
Vesile olmuş canım o zaman enfeksiyonu öğrenmek açısındanKızlar çıktım doktordan, önce vajinal baktı direkt enfeksiyon dedi, fitil ilaç falan yazdı. Sonra bebise baktı rahim ağzı uzunluğun iyi erken doğum riskin yok, suyun iyi dedi. Bir önceki gelişimde gelişimi bir hafta geri demiştiniz dedim ultrasonda 4-5 gün ileri geri oynayabilir dedi. Bugün normalde 23+5'im bebiş 24+4 çıktı. Bak bugün bebeğin ileri tarihli çıktı bunun her kontrolde geri cikabilecek her kontrolde ileri çıkabilecek diye bir durumu yok değişkenlik gösterir dedi. Yediğim yiyecekler ise yaramis sevindim649 gram olmuşuz :) salı günkü randevumu iptal edip haftaya ctesi sabaha alcam şeker yuklemesi yapılacak. Geçen hafta sağlık ocağındaki değerlerime baktı, karaciğerle olan şeyler kırmızıydı hep ben de fark etmiştim bir dahiliyeye görün dedi enfeksiyondan da artmış olabilir dedi. Krampları söyledim yürüyüş dedi yine ikiye çıkarttı magnezyumu, ben de magnezyum kullaniyorum ve hiç hareketim yok ise geliyorum oturuyorum eve gidiyorum yatıyorum bende de kramp oluyor kullanmama rağmen, bunun çözümü hareket dedi. Eşim de her sabah benle kalkıyorsun yürüyorsun artık diyor o soğukta kim kalkar idrar tahlili de verdim sonuçlarını atcam yine doktora
Kız ne yedin bizede söyleKızlar çıktım doktordan, önce vajinal baktı direkt enfeksiyon dedi, fitil ilaç falan yazdı. Sonra bebise baktı rahim ağzı uzunluğun iyi erken doğum riskin yok, suyun iyi dedi. Bir önceki gelişimde gelişimi bir hafta geri demiştiniz dedim ultrasonda 4-5 gün ileri geri oynayabilir dedi. Bugün normalde 23+5'im bebiş 24+4 çıktı. Bak bugün bebeğin ileri tarihli çıktı bunun her kontrolde geri cikabilecek her kontrolde ileri çıkabilecek diye bir durumu yok değişkenlik gösterir dedi. Yediğim yiyecekler ise yaramis sevindim649 gram olmuşuz :) salı günkü randevumu iptal edip haftaya ctesi sabaha alcam şeker yuklemesi yapılacak. Geçen hafta sağlık ocağındaki değerlerime baktı, karaciğerle olan şeyler kırmızıydı hep ben de fark etmiştim bir dahiliyeye görün dedi enfeksiyondan da artmış olabilir dedi. Krampları söyledim yürüyüş dedi yine ikiye çıkarttı magnezyumu, ben de magnezyum kullaniyorum ve hiç hareketim yok ise geliyorum oturuyorum eve gidiyorum yatıyorum bende de kramp oluyor kullanmama rağmen, bunun çözümü hareket dedi. Eşim de her sabah benle kalkıyorsun yürüyorsun artık diyor o soğukta kim kalkar idrar tahlili de verdim sonuçlarını atcam yine doktora
Yalnız baksana senin şeyle uyumlu imzanla kilonKızlar çıktım doktordan, önce vajinal baktı direkt enfeksiyon dedi, fitil ilaç falan yazdı. Sonra bebise baktı rahim ağzı uzunluğun iyi erken doğum riskin yok, suyun iyi dedi. Bir önceki gelişimde gelişimi bir hafta geri demiştiniz dedim ultrasonda 4-5 gün ileri geri oynayabilir dedi. Bugün normalde 23+5'im bebiş 24+4 çıktı. Bak bugün bebeğin ileri tarihli çıktı bunun her kontrolde geri cikabilecek her kontrolde ileri çıkabilecek diye bir durumu yok değişkenlik gösterir dedi. Yediğim yiyecekler ise yaramis sevindim649 gram olmuşuz :) salı günkü randevumu iptal edip haftaya ctesi sabaha alcam şeker yuklemesi yapılacak. Geçen hafta sağlık ocağındaki değerlerime baktı, karaciğerle olan şeyler kırmızıydı hep ben de fark etmiştim bir dahiliyeye görün dedi enfeksiyondan da artmış olabilir dedi. Krampları söyledim yürüyüş dedi yine ikiye çıkarttı magnezyumu, ben de magnezyum kullaniyorum ve hiç hareketim yok ise geliyorum oturuyorum eve gidiyorum yatıyorum bende de kramp oluyor kullanmama rağmen, bunun çözümü hareket dedi. Eşim de her sabah benle kalkıyorsun yürüyorsun artık diyor o soğukta kim kalkar idrar tahlili de verdim sonuçlarını atcam yine doktora
Bebeğin iyi olmasına çok sevindim hayatım :)Kızlar çıktım doktordan, önce vajinal baktı direkt enfeksiyon dedi, fitil ilaç falan yazdı. Sonra bebise baktı rahim ağzı uzunluğun iyi erken doğum riskin yok, suyun iyi dedi. Bir önceki gelişimde gelişimi bir hafta geri demiştiniz dedim ultrasonda 4-5 gün ileri geri oynayabilir dedi. Bugün normalde 23+5'im bebiş 24+4 çıktı. Bak bugün bebeğin ileri tarihli çıktı bunun her kontrolde geri cikabilecek her kontrolde ileri çıkabilecek diye bir durumu yok değişkenlik gösterir dedi. Yediğim yiyecekler ise yaramis sevindim649 gram olmuşuz :) salı günkü randevumu iptal edip haftaya ctesi sabaha alcam şeker yuklemesi yapılacak. Geçen hafta sağlık ocağındaki değerlerime baktı, karaciğerle olan şeyler kırmızıydı hep ben de fark etmiştim bir dahiliyeye görün dedi enfeksiyondan da artmış olabilir dedi. Krampları söyledim yürüyüş dedi yine ikiye çıkarttı magnezyumu, ben de magnezyum kullaniyorum ve hiç hareketim yok ise geliyorum oturuyorum eve gidiyorum yatıyorum bende de kramp oluyor kullanmama rağmen, bunun çözümü hareket dedi. Eşim de her sabah benle kalkıyorsun yürüyorsun artık diyor o soğukta kim kalkar idrar tahlili de verdim sonuçlarını atcam yine doktora
Maşallah canım şükür bi sıkıntı yokmuşKızlar çıktım doktordan, önce vajinal baktı direkt enfeksiyon dedi, fitil ilaç falan yazdı. Sonra bebise baktı rahim ağzı uzunluğun iyi erken doğum riskin yok, suyun iyi dedi. Bir önceki gelişimde gelişimi bir hafta geri demiştiniz dedim ultrasonda 4-5 gün ileri geri oynayabilir dedi. Bugün normalde 23+5'im bebiş 24+4 çıktı. Bak bugün bebeğin ileri tarihli çıktı bunun her kontrolde geri cikabilecek her kontrolde ileri çıkabilecek diye bir durumu yok değişkenlik gösterir dedi. Yediğim yiyecekler ise yaramis sevindim649 gram olmuşuz :) salı günkü randevumu iptal edip haftaya ctesi sabaha alcam şeker yuklemesi yapılacak. Geçen hafta sağlık ocağındaki değerlerime baktı, karaciğerle olan şeyler kırmızıydı hep ben de fark etmiştim bir dahiliyeye görün dedi enfeksiyondan da artmış olabilir dedi. Krampları söyledim yürüyüş dedi yine ikiye çıkarttı magnezyumu, ben de magnezyum kullaniyorum ve hiç hareketim yok ise geliyorum oturuyorum eve gidiyorum yatıyorum bende de kramp oluyor kullanmama rağmen, bunun çözümü hareket dedi. Eşim de her sabah benle kalkıyorsun yürüyorsun artık diyor o soğukta kim kalkar idrar tahlili de verdim sonuçlarını atcam yine doktora
Devlete gitsek gam yemicem sırf daha iyi ilgilensin diye özele gitmiştimSevindim bebişinizşn iyi olmasına.
Devlete mi gitmiştiniz.? Devletse yani çok soru sormamak lazım orda önemli olan şeyleri öğrenip kalkacaksınız masadanyani doktorlar da çok hasta ile ilgilenince haklı bizde merak ettiğimiz için haklıyız o yüzden takmamak lazım ben hiç konuşmadım mesela dün asistanıyla tek tek kontrol ettiler iyi dediler okey dedim çıktım
Evet ya bizede söyle çok iyi gelişmiş bebek maşallahKız ne yedin bizede söylemaşallah canım çok sevindim çok şükür bebekle alakalı bir şey değil bol bol su içiyordun zaten daha çok sık iç çok sevindim
Evet yürüyüşü hayatıma dahil etmem gerekiyor artıkVesile olmuş canım o zaman enfeksiyonu öğrenmek açısındanöğlen aralarında işteyken yarım saatte yürüsen kardır.hareket lazım 6. Aydan sonra doğru bebekte maşallah güzel kilo almış neler yiyodun bende yiyeyimmm
Çok şükür bebisle ilgili bir şey yokmuşKız ne yedin bizede söylemaşallah canım çok sevindim çok şükür bebekle alakalı bir şey değil bol bol su içiyordun zaten daha çok sık iç çok sevindim
Aaa evet evetYalnız baksana senin şeyle uyumlu imzanla kilon
Evet evet haftasonu gidicem çok tatlı bir kadın vardı hemen ona randevuya bakcam:) idrar tahlilim henüz çıkmadı ne çıkacak bilmiyorum ama Dr enfeksiyon dediBebeğin iyi olmasına çok sevindim hayatım :)
Arada idrar testi vermek iyi oluyor zaten ben de düzenli kan idrar testi veriyorum
Hemen dahiliyeden de randevunu al unutma
Aay evet iyi ki gitmişim zorlanma vs yoktu idrar yaparken demek ki baslarindayken yakalamisim direkt ağda yapıp yapmadığımı sordu böyle şeyler enfeksiyonu tetikleyebiliyor galiba anladığım kadarıyla. İnşallah hemencecik geçer bebisi de görmüş oldumMaşallah canım şükür bi sıkıntı yokmuşmanayla bak çabuk müdehale edilmiş oldu enfeksiyona da. İlaçla geçer bişey kalmaz Allahın izniyle kilosu da maşallah güzel büyümüş sağlıkla gelsin
O zaman evet şanssızmışsınız yazık o kadar para verip terslediyse üzüldüm adınıza.Devlete gitsek gam yemicem sırf daha iyi ilgilensin diye özele gitmiştimşu doktor işi o kadar şans meselesi ki
Kızlar herkes giderek doğum tarihini erkene almaya basladiAaa evet evetimzam aslında 23+Lara göre ama bebiş 649 olunca 24+4 çıktı doğum tarihi 28 Nisan gözüküyor
Bencede başında yakalamış oldun iyi olduAay evet iyi ki gitmişim zorlanma vs yoktu idrar yaparken demek ki baslarindayken yakalamisim direkt ağda yapıp yapmadığımı sordu böyle şeyler enfeksiyonu tetikleyebiliyor galiba anladığım kadarıyla. İnşallah hemencecik geçer bebisi de görmüş oldumamiin canım inşallah
Bana 3 tane ilaç vermiş canım, birisi suda eriyor birisi fitil 3 günde bir, birisi de hap galiba bakmadım tam. Aslında hiç yanma vs yoktu çok şaşırdım akıntı olmasa hiç anlamicaktim, şimdi camasirim falan epeyi ıslak ya yeni yeni başladı galiba enfeksiyon belki ileriki safhası yanma oluyordur. En azından en başından müdahale olmuş oldugolden-snitch Ayy benim de dün aynı akıntı oldu buraya da yazmıştım aklım çıkmıştı birden bacaklarımdan sızdı.
Bugün gittim enfeksiyon çıktı tahmin etmiştim zaten. Bol su içiyorum içine de limon. Hafif sancım vardı o yok bugün rahatladım 10 dk bir lavaboya çıkaracak. Bana bir de tek kullanımlık şase verdi gece içeceğim.
Mayıs sonu olanlar Mayıs başına, Mayıs başı olanlar da Nisan sonuna kayacak benceKızlar herkes giderek doğum tarihini erkene almaya basladibenimde o tarihlerde gözüküyor son durumu 16sinda gorcem
Minnoş oğlum benimmBencede başında yakalamış oldun iyi oldubebiş kendini göstermek istemiş bence özlediyse demekki
Ay ben çok etçil biriyim. Balık hariç beyaz kırmızı et çok yerim her sabah ta kızımın kahvaltısında yumurta olduğu için yumurtada yiyorum ama protein düşük çıkmışdaha napmam lazım kümestemi yatayım diyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?