2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayyy çok sevindim bebişim ciddi bişi olmamasına. Bu sayede minnoşu da görmüş oldun erkenden ne enfeksiyonuymuş idrar yolu enfeksiyonu mu oluyor yani ? İlaçlarla hemencecik toparlarsın inşallah
İdrar yaparken yanma var mı diye sordu sanırım idrar yolu oluyor canım çünkü idrar testi de istedi evet şükür sorun yokmuş bir kaç gündür hareketleri daha az gibi geliyordu bugün rahatlamış oldum amiin canım inşallah

Kanı sulandırdığı için aşırıya kaçmamak lazım sanırım. Ama gayet faydalı bebek için. Ben 2 günde 1, orta boy bir tane yiyordum bu aralar tüketmedim. İyi oldu hatırlattığın canım teşekkürler

Kızlar doktorun dosyasını inceliyordum servikal uzunluk 3.6 diyor ama iyi mi sizce

Eklentiler

• IMG_3281.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 53
Hamburger ben de yiyorum arada Kolayı da eşim sever yemeğin yanına alırdı ben içmeyeyim diye almıyor çünkü alırsa eğer tadımlık madımlık diyerek içiyordum almayı bıraktı o yüzden Hamilelik bi nevi beslenmeyi düzene soktu cidden

genc-anne sizin detaylı ultrason raporu çıkmış mı yani şöyle e nabızda raporunuz görünür dediler ama bi kaç gün sonra mı çıkıyor acaba ya da kaç gün sonra çıkar ki biliyor musunuz.

Kızlar doktorun dosyasını inceliyordum servikal uzunluk 3.6 diyor ama iyi mi sizce
Gayet iyi canım, 2.5 cm altı riskli görülüyor, genelde 3.5-4.5 çıkıyormuş risk yok demek dedi doktor ama belli haftalarda çok dikkat etmek lazım, her kontrolde sor

Çok geçmiş olsun canım vajinit mi idrar yolu enfeksiyonu mu belli mi şu an ? Havalar da soğudu soğuklarda da artıyor dikkat et canım.Bir de eğer vajinitse eğer sendeki durum ilişki sonrası mutlaka tuvaletini yap bol suyla yıka kurula

merhabaa, biraz once bi 20-30 dakika filan sag tarafima yattim bi anda karnimin sol tarafina toplandi baya bir yaslandi hemen diklendim diklenince duzeldi agrim filanda olmadi onemli bir sey varmidir sizce doktora gitmeme gerek var mi? doktorum biraz uzakta da tecrubeli anneler ya da daha once yasayan varsa bilebilir diye size sormak istedim
Eki Görüntüle 3368119

Teşekkür ederim canim, Dr sadece vajinal kontrol yaparak enfeksiyon dedi. Vajinal duş önermiyorum dedi. Aslında ilişki sonrası dikkat ederim tuvaletimi yaparım ama niye böyle oldu anlamadım Dr bı tane toz ilaç iki fitil bir de hap vermiş kullanınca geçer hemen insallah. aslında bugun akıntım olmasa hiç anlamazdım hiç başka belirtim yoktu çünkü

Ay kızlar iki farklı idrar sonucu var biri daha detaylı diğeri daha çabuk çıkmıştı birinde enfeksiyon görünmüyor diğerinde eritrosit 60 çıkmış e hani enfeksiyon yoktu bilgisi olan varmı
Canım biri idrar tahlili biri idrar kültürü olabilir ya da bi kısmı daha önce çıktı bi kısmı geç çıktı ?

Canım fotografları varsa yükler misin anlamadım eritrosit 60 ise enfeksıyon varda dıgerınde neden cıkmamıstı anlamadım
Attım canım görmüşsün ondan tekrar atmadım diğer arkadaş normal dedi açıklamış sağolsun
normal canım benimde 3.5
ayy toplanmış bi tarafa nekadar da net bende de bazen toplanıyor ama daha bukadar net belli olmuyor hafif şişlik oluyor bi tarafta
Canım biri idrar tahlili biri idrar kültürü olabilir ya da bi kısmı daha önce çıktı bi kısmı geç çıktı ?
aynen öyleymiş canım arkadaşın biri açıklamış normalmiş

evet evet bende de hafif sislik oluyordu normalde hareketleri filan baya gorunuyor disardan yer degistirmesi filan ama bu kadar toplaninca korktum bi an ilk defa basima geldi

Ah canım denedim her şeyi denedm çekicem sanırım bunu mecbur
Boğaz ağrısı, akıntısı, yanması vs boğazla ilgili şikayetler en son geçiyor maalesef ya.Ben hasta olduğumda da en son boğazım iyileşti diyebilirim.En kısa zamanda geçer inşallah canım geçmiş olsun

Vajinal duş değil de ıslat ya da ıslak peçeteyle sil önce sonra kurula bence.Enfeksiyon bazen belirtisiz de olabiliyormuş tahlil sonuçların çıkınca haber ver canım bize de.Benim de şikayetlerim var yarın dahiliyeye gidicem tahlil isticem bakalım.Cumartesi de kadın doğuma gösteririm sonuçları. Yaa bu haftalarda enfeksiyon çok sık oluyor herhalde kızların çoğunda şikayet var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…