2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende de bu düzen bu şekildeydi inşallah yaramıştır pazartesi detaylı ultrasonum var darısı başımaa

Bende de aynı aslında normalde önemsemiyodum kızımdan sonra organik gezen tavuk yumurtası alıyoruz hep. Aman anlamadım valla kendimi ben
Bencede normalde yemeyince vücut proteini görüp mutlu oldu direk bebeğe takviyeledi maşallah böyle güzel kilolar haberler duymak başımıza olsun

Aay bana da öyle geldi inanamıyorum protein dedi vücut bebeğe yolladı ahahah amiin inşallah

Ay kızlar iki farklı idrar sonucu var biri daha detaylı diğeri daha çabuk çıkmıştı birinde enfeksiyon görünmüyor diğerinde eritrosit 60 çıkmış e hani enfeksiyon yoktu bilgisi olan varmı

Ay kızlar iki farklı idrar sonucu var biri daha detaylı diğeri daha çabuk çıkmıştı birinde enfeksiyon görünmüyor diğerinde eritrosit 60 çıkmış e hani enfeksiyon yoktu bilgisi olan varmı
Lökosit bakteri lökosit esteraz kaç çıkmış

Kızlar baksanıza dün konuşmuştuk aşıları yaptırsak bi dert yaptırmasak bi dert insan korkuyor ya. Ben kızıma yaptırmıştım A grubunu da B grubunu da. Şimdi oğlana da yaptırırım diyorum. Anneannem menenjitliydi konuşması ağır nörolojik olarakta hafif hasarı vardı

Eklentiler

• IMG_7462.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 69
Geçmiş olsun çok üzüldüm be.. dün bir sağlıkçı arkadaşımız artık ülkede her kesim var aşısız insanlar gleiyo vs diyordu o kadar haklı ki.. cok üzüldüm

Biri tam idrar tetkiki diğeri idrar kültürü orda yazan kültürde ki 60 eritrosit idrar daki 5 e denk geliyor idrar tetkikinde enfeksiyon yok görünüyor ama kültür daha sonuçlanmamış
Ah sağol canım ya şimdi anladım kültür bir iki güne çıkıyor üreme olup olmadığına bakıyorlardı sanırım. Teşekkür ederim

Geçmiş olsun çok üzüldüm be.. dün bir sağlıkçı arkadaşımız artık ülkede her kesim var aşısız insanlar gleiyo vs diyordu o kadar haklı ki.. cok üzüldüm
Valla görünce kanım çekildi benimde. Gerçekten arkadaşın çok haklı. En basiti el ayak hastalığının ne olduğunu bilmiyoduk yabancı uyruklular sayesinde öğrendik. Rabbim hasarsız yada minimum hasarla atlatmasını nasip etsin bu bebeğe de inşallah. Rabbim korusun evlatlarımızı

Canım fotografları varsa yükler misin anlamadım eritrosit 60 ise enfeksıyon varda dıgerınde neden cıkmamıstı anlamadım

Ayyy çok sevindim bebişim ciddi bişi olmamasına. Bu sayede minnoşu da görmüş oldun erkenden ne enfeksiyonuymuş idrar yolu enfeksiyonu mu oluyor yani ? İlaçlarla hemencecik toparlarsın inşallah

İdrar yolu enfeksiyonuna nar suyuda iyi geliyormuş bende 3 gündür 1 bardak sıkma nar suyu içiyorum bugün tahlil verdim hamileliğin başından beri antibiyotikler kullanmama rağmen düşmeyen enfeksiyon düşmüş gözüküyor. Ama zararı olur mu ki her gün 1 bardak nar suyu içmenin acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…