Kızlar çıktım doktordan, önce vajinal baktı direkt enfeksiyon dedi, fitil ilaç falan yazdı. Sonra bebise baktı rahim ağzı uzunluğun iyi erken doğum riskin yok, suyun iyi dedi. Bir önceki gelişimde gelişimi bir hafta geri demiştiniz dedim ultrasonda 4-5 gün ileri geri oynayabilir dedi. Bugün normalde 23+5'im bebiş 24+4 çıktı. Bak bugün bebeğin ileri tarihli çıktı bunun her kontrolde geri cikabilecek her kontrolde ileri çıkabilecek diye bir durumu yok değişkenlik gösterir dedi. Yediğim yiyecekler ise yaramis sevindim
649 gram olmuşuz :) salı günkü randevumu iptal edip haftaya ctesi sabaha alcam şeker yuklemesi yapılacak. Geçen hafta sağlık ocağındaki değerlerime baktı, karaciğerle olan şeyler kırmızıydı hep ben de fark etmiştim bir dahiliyeye görün dedi enfeksiyondan da artmış olabilir dedi. Krampları söyledim yürüyüş dedi yine
ikiye çıkarttı magnezyumu, ben de magnezyum kullaniyorum ve hiç hareketim yok ise geliyorum oturuyorum eve gidiyorum yatıyorum bende de kramp oluyor kullanmama rağmen, bunun çözümü hareket dedi. Eşim de her sabah benle kalkıyorsun yürüyorsun artık diyor o soğukta kim kalkar
idrar tahlili de verdim sonuçlarını atcam yine doktora