2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
gulumsebebek canım senin daha iki sene olmuş ve 3 doza tamamlamışsın tetanozu aslında hiç yaptırmasan da olurmuş. Benim 6 sene oldu ona rağmen tek doz yeter dedi. Ama doktorun daha iyi bilir tabi

Aay çok sevindim canimm
Çok sevindim maşallah. Sağlıkla gelsin bebiş
Çok şükür sağlıkla gelsin miniş
Çok şükür canım gözün aydın
Maşallah canım cok sevindim darısı sıradaki bizlere
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun şükür atlattık bunuda darısı detaylıya girecek olanlara inşallah
Bu doktor da erken doğumu rahim ağzı kısalmasına bağlamadı sebep olarak pıhtılaşma olduğunu düşündü. Coraspirin ve Oksaparı doğumdan bi kaç hafta önce kes dedi kendi doktorum doğumdan sonrada kullanacaksın 15-20 gün dedi dedim. Önce keser doğumdan sonra başlatır anlatır zaten sana kesilmesi zorunlu zaten dedi

Benim arkadaşım da iki oğlunu 41lerde doğurdu hatta ilki daha da gelmeyecekti sancı verdi doktoru bakalım bizimkiler ne zaman gelmek isteyecek

Roll on falan kullanıyo musunuz kızlar içerik temiz diyo ama yinede bi huzursuz oluyorum her kullandığımda
Ben kullanıyorum canım parfüm de kullanıyorum çok kasmıyorum
gulumsebebek tosuncuk değildir ya normal kiloda boyda çıksın temiz çıksın organlari yeter sadece az mı kilo alıyor diye korku oluyor insanda büyüyor mu acaba diye
iyidir Allahın izniyle canım golden-snitch günde ortalama 10 gram aldıklarını söylemişti doğru. Dün 430 gram ölçüldü bugün 440 gram. Ona göre bi hesapla kafanda. Kontrolde de 3 aşağı 5 yukarı o aralıkta çıkar zaten
gulumsebebek canım senin daha iki sene olmuş ve 3 doza tamamlamışsın tetanozu aslında hiç yaptırmasan da olurmuş. Benim 6 sene oldu ona rağmen tek doz yeter dedi. Ama doktorun daha iyi bilir tabi
aynen canım tabi sağlıkocağına göre tüm dozlar baştan yapılacak sözde yaptırmıyorum ama hatırlatma dozu hadi bi yaptırırım yani
Çok şükür canım çok sevindim ölçümleri nasıl kilosu haftası
21+6 bugün aslında. 22+1 görünüyor 440 gram 25 cm boy. İyi dedi ölçümleri filan

Maşallah kuzum benim oğluş biraz tombiş mi o zaman benimki de 21+4’te gittiğimde 22+1 çıktı seninle tamamen aynı 500 gr

Maşallah kuzum benim oğluş biraz tombiş mi o zaman benimki de 21+4’te gittiğimde 22+1 çıktı seninle tamamen aynı 500 gr
Canım erkek bebişlerde azıcık önden olması normalmiş benimki 22 çıktı dün 478 gr çıktı sordum erkek çocuğunun biraz önde olması normal birşey dedi

Eee 22+1 değeri 500 gramsa 440 grama nasıl 22+1 deniyor acaba boy falan da dahil genel gelişime göre mi öyle yazmış

Canım rahim agzı uzunlugu kac cıktı

Dün vajinal bakıldı 35mm bugün karından bakıldı oda 35mm yazmış canım
Benım 10 gün önce acildeki doktor 4.2 demıstı bugun doktor 3.3 dedi kafama takıldı canım acaba kısaldı mı yoksa acıldekı acemıydı yanlıs mı olctu doktora da sormak hıc aklıma gelmedı

Eee 22+1 değeri 500 gramsa 440 grama nasıl 22+1 deniyor acaba boy falan da dahil genel gelişime göre mi öyle yazmış
İşte o yüzden dedim seninkine göre 60 gr tombik mi diye ama her gün 10 gr alıyor diyorsunuz bu aşamada 60 gr fark da biraz fazla geldi bana. Özellikle sordum doktora tombiş mi dedim yoo gayet iyi dedi

Ben 7 yıl önce yaptırmışım geçen ay yaptırdım bugün 2. Dozum vardı gerek yok dediler normalde kendileri çağırmıştı bende vurulmadım

Benım 10 gün önce acildeki doktor 4.2 demıstı bugun doktor 3.3 dedi kafama takıldı canım acaba kısaldı mı yoksa acıldekı acemıydı yanlıs mı olctu doktora da sormak hıc aklıma gelmedı
Onu keşke unutmadan sorsaydın. Yine normal aralıkta ama 10 günde okadar kısalmışmıdır neden okadar kısalmıştır yada yanlış ölçüm mü benimde kafama takılırdı yani
İşte o yüzden dedim seninkine göre 60 gr tombik mi diye ama her gün 10 gr alıyor diyorsunuz bu aşamada 60 gr fark da biraz fazla geldi bana. Özellikle sordum doktora tombiş mi dedim yoo gayet iyi dedi
benim doktor da normal aralıkta dedi niye aynı aralıkta 60 gram fark var o kısmı anlayamadım bende

Canım şimdi bıraz arastırdım da acilde yanlış olculmus olabılır o gun baya tuvaletım vardı bugun kontrokden once tuvelete gırdırdıler yanlış çıkıyor dıye olcum ıcınde doktor normal dedı bakalım ınsallah bısey olmaz kendı doktorumda baktı sonuclara kendınde de olcumler vardı olsa kısalmıs derdı

Bugün kaç ölçüldü söyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…