- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Çok şükür canım çok sevindimKızlar şükür bi sıkıntı çıkmadı detaylıda bunuda atlattık
Aay çok sevindim canimm
Çok sevindim maşallah. Sağlıkla gelsin bebiş
Çok şükür sağlıkla gelsin miniş
Çok şükür canım gözün aydın
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun şükür atlattık bunudaMaşallah canım cok sevindim darısı sıradaki bizlere
Benim arkadaşım da iki oğlunu 41lerde doğurdu hatta ilki daha da gelmeyecekti sancı verdi doktoruBenimkinin tadı çok güzeldi limonlu gazoz gibiydi kötü bir etkisi olmadı ama o zaman şekerim çıkmamasına rağmen 7. ayda şekerim çıktı doğuma kadar diyet yapmak zorunda kaldım. Onunla alakalı mıdır bilmiyorum tabi.
Benim oğlum 39+3 te doğdu aslında daha dururdu doktor suni sancı ile başlatalım artık dedibir arkadaşım 41 de diğeri de 42 de doğurdu oğullarını
Sağlık ocağında da yapılıyor canım ama kendin eczaneden glikoz alıp gel dedi ebe bana, muhtemelen hastanede yaptırırım
Siveno ve incia markalar kullanıyorum ben temiz içerikli diye
Ben kullanıyorum canım parfüm de kullanıyorum çok kasmıyorumRoll on falan kullanıyo musunuz kızlar içerik temiz diyo ama yinede bi huzursuz oluyorum her kullandığımda
iyidir Allahın izniyle canımgulumsebebek tosuncuk değildir ya normal kiloda boyda çıksın temiz çıksın organlari yeter sadece az mı kilo alıyor diye korku oluyor insanda büyüyor mu acaba diye
aynen canım tabi sağlıkocağına göre tüm dozlar baştan yapılacak sözdegulumsebebek canım senin daha iki sene olmuş ve 3 doza tamamlamışsın tetanozu aslında hiç yaptırmasan da olurmuş. Benim 6 sene oldu ona rağmen tek doz yeter dedi. Ama doktorun daha iyi bilir tabi
21+6 bugün aslında. 22+1 görünüyor 440 gram 25 cm boy. İyi dedi ölçümleri filanÇok şükür canım çok sevindimölçümleri nasıl kilosu haftası
Maşallah kuzumBen kullanıyorum canım parfüm de kullanıyorum çok kasmıyorum
iyidir Allahın izniyle canımgolden-snitch günde ortalama 10 gram aldıklarını söylemişti doğru. Dün 430 gram ölçüldü bugün 440 gram. Ona göre bi hesapla kafanda. Kontrolde de 3 aşağı 5 yukarı o aralıkta çıkar zaten
aynen canım tabi sağlıkocağına göre tüm dozlar baştan yapılacak sözdeyaptırmıyorum ama hatırlatma dozu hadi bi yaptırırım yani
21+6 bugün aslında. 22+1 görünüyor 440 gram 25 cm boy. İyi dedi ölçümleri filan
Canım erkek bebişlerde azıcık önden olması normalmiş benimki 22 çıktı dün 478 gr çıktı sordum erkek çocuğunun biraz önde olması normal birşey dediMaşallah kuzumbenim oğluş biraz tombiş mi o zaman benimki de 21+4’te gittiğimde 22+1 çıktı seninle tamamen aynı 500 gr
Boyuna ne kadar demişti senin canımMaşallah kuzumbenim oğluş biraz tombiş mi o zaman benimki de 21+4’te gittiğimde 22+1 çıktı seninle tamamen aynı 500 gr
Eee 22+1 değeri 500 gramsa 440 grama nasıl 22+1 deniyor acaba boy falan da dahil genel gelişime göre mi öyle yazmışMaşallah kuzumbenim oğluş biraz tombiş mi o zaman benimki de 21+4’te gittiğimde 22+1 çıktı seninle tamamen aynı 500 gr
Canım rahim agzı uzunlugu kac cıktıTeşekkür ederim kızlar Allah razı olsun şükür atlattık bunudadarısı detaylıya girecek olanlara inşallah
Bu doktor da erken doğumu rahim ağzı kısalmasına bağlamadı sebep olarak pıhtılaşma olduğunu düşündü. Coraspirin ve Oksaparı doğumdan bi kaç hafta önce kes dedi kendi doktorum doğumdan sonrada kullanacaksın 15-20 gün dedi dedim. Önce keser doğumdan sonra başlatır anlatır zaten sana kesilmesi zorunlu zaten dedi
Dün vajinal bakıldı 35mm bugün karından bakıldı oda 35mm yazmış canımCanım rahim agzı uzunlugu kac cıktı
Benım 10 gün önce acildeki doktor 4.2 demıstı bugun doktor 3.3 dedi kafama takıldı canım acaba kısaldı mı yoksa acıldekı acemıydı yanlıs mı olctu doktora da sormak hıc aklıma gelmedıDün vajinal bakıldı 35mm bugün karından bakıldı oda 35mm yazmış canım
İşte o yüzden dedim seninkine göre 60 gr tombik mi diye ama her gün 10 gr alıyor diyorsunuz bu aşamada 60 gr fark da biraz fazla geldi bana. Özellikle sordum doktora tombiş mi dedim yoo gayet iyi dediEee 22+1 değeri 500 gramsa 440 grama nasıl 22+1 deniyor acaba boy falan da dahil genel gelişime göre mi öyle yazmış
Fark var işte yine de baya, onu anlayamadımCanım erkek bebişlerde azıcık önden olması normalmiş benimki 22 çıktı dün 478 gr çıktı sordum erkek çocuğunun biraz önde olması normal birşey dedi
26.6Boyuna ne kadar demişti senin canım
Ben 7 yıl önce yaptırmışım geçen ay yaptırdım bugün 2. Dozum vardı gerek yok dediler normalde kendileri çağırmıştıgulumsebebek canım senin daha iki sene olmuş ve 3 doza tamamlamışsın tetanozu aslında hiç yaptırmasan da olurmuş. Benim 6 sene oldu ona rağmen tek doz yeter dedi. Ama doktorun daha iyi bilir tabi
Onu keşke unutmadan sorsaydın. Yine normal aralıkta ama 10 günde okadar kısalmışmıdır neden okadar kısalmıştır yada yanlış ölçüm mü benimde kafama takılırdı yaniBenım 10 gün önce acildeki doktor 4.2 demıstı bugun doktor 3.3 dedi kafama takıldı canım acaba kısaldı mı yoksa acıldekı acemıydı yanlıs mı olctu doktora da sormak hıc aklıma gelmedı
benim doktor da normal aralıkta dedi niye aynı aralıkta 60 gram fark var o kısmı anlayamadım bendeİşte o yüzden dedim seninkine göre 60 gr tombik mi diye ama her gün 10 gr alıyor diyorsunuz bu aşamada 60 gr fark da biraz fazla geldi bana. Özellikle sordum doktora tombiş mi dedim yoo gayet iyi dedi
Canım şimdi bıraz arastırdım da acilde yanlış olculmus olabılır o gun baya tuvaletım vardı bugun kontrokden once tuvelete gırdırdıler yanlış çıkıyor dıye olcum ıcınde doktor normal dedı bakalım ınsallah bısey olmaz kendı doktorumda baktı sonuclara kendınde de olcumler vardı olsa kısalmıs derdıOnu keşke unutmadan sorsaydın. Yine normal aralıkta ama 10 günde okadar kısalmışmıdır neden okadar kısalmıştır yada yanlış ölçüm mü benimde kafama takılırdı yani
benim doktor da normal aralıkta dedi niye aynı aralıkta 60 gram fark var o kısmı anlayamadım bende
Bugün kaç ölçüldü söyledi miCanım şimdi bıraz arastırdım da acilde yanlış olculmus olabılır o gun baya tuvaletım vardı bugun kontrokden once tuvelete gırdırdıler yanlış çıkıyor dıye olcum ıcınde doktor normal dedı bakalım ınsallah bısey olmaz kendı doktorumda baktı sonuclara kendınde de olcumler vardı olsa kısalmıs derdı
Canım bugün 3.3 ölçüldü normal dedi doktorumda diğer doktordaBugün kaç ölçüldü söyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?