2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende cçift rahımden dolayı oluşabilirmiş canım daha belli değil yani seninki nasıl belli oldu anlamadım

Kızlar şeker yüklemesi sağlık ocağında falan yapılıyor mu yoksa yine kadın doğuma mı randevu alıp gitmek gerekiyor

Kızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız hepiniz? Ben doktoruma yaptırmasam olur mu dedim o da 24. haftada sağlık ocağına veya buraya gel açken şeker için kan vericeksin bi de ballı kaymaklı kahvaltı yapıp 1 saat sonra kan vericeksin açken olan 102 veya sınırlarındaysa tokken olan da 140 veya sınırlarındaysa direkt dahiliyeye zaten dedi. Böyle bir çözüm de varmış sanırım, çünkü dünki kontrolde çok şükür her şey normal çıktı ama 6 gün önden gidiyo dedi, biz böyle olunca şekerden korkuyoruz dedi

Roll on falan kullanıyo musunuz kızlar içerik temiz diyo ama yinede bi huzursuz oluyorum her kullandığımda

İlkinde nasıldı canım şeker yüklemesi içirdikleri şey gazoz gibi diyor kimisi midem bulandı diyor hatta şekerim yoktu bu testten sonra şekerim çıktı diyen bile var
Benimkinin tadı çok güzeldi limonlu gazoz gibiydi kötü bir etkisi olmadı ama o zaman şekerim çıkmamasına rağmen 7. ayda şekerim çıktı doğuma kadar diyet yapmak zorunda kaldım. Onunla alakalı mıdır bilmiyorum tabi.
Instagramda bi influencer 41+ larda doğurdu erkek erkek hep geç gelir diyolar bu örnekleri de görünce eyvah diyorum
Benim oğlum 39+3 te doğdu aslında daha dururdu doktor suni sancı ile başlatalım artık dedi bir arkadaşım 41 de diğeri de 42 de doğurdu oğullarını
Kızlar şeker yüklemesi sağlık ocağında falan yapılıyor mu yoksa yine kadın doğuma mı randevu alıp gitmek gerekiyor
Sağlık ocağında da yapılıyor canım ama kendin eczaneden glikoz alıp gel dedi ebe bana, muhtemelen hastanede yaptırırım
Roll on falan kullanıyo musunuz kızlar içerik temiz diyo ama yinede bi huzursuz oluyorum her kullandığımda
Siveno ve incia markalar kullanıyorum ben temiz içerikli diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…