2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bunu da görmüştüm çekim gücü falan zayıfladı mı kullandıkça ? Bence de çift başlıklıya gerek yok bende tek almayı düşünüyorum teşekkür ederim

Bende de bu var..kuzenim verdi..

Evet bende sizin gibi düşünüyorum bi de sağdıkça sanırım sütte çoğalıyormuş kimle konuşsam gerekli dedi zaten en iyilerden biri lansinoh zaten ah bi de bu kadar pahalı olmasa
Evet onu da düşünerek aldım açıkçası en azından süt gelmezse falan pompayla kanalları tetiklemis olurum diye kasim indirimlerinde 1100-1200 gibi biseye almıştım tam hatirlayamiyorum

Çok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallah bebişin

Normal aralık kaç acaba mm cinsinden
Sağol canım amin inşallah

Bu arada 3 ile 5 arası normal kabul ediliyor diye biliyorum. İçimizde 5 olan varmı bilmiyorum tabi genel ortalamamız 3-4mm arası. 3 ten düşük olunca dikkat etmek gerekiyor evde istirahat filan gerekiyor.
İlk hamileliğimdeki doktorum yükseğe uzanmak dizleri kırmadan direk eğilmek rahim ağzını olumsuz etkiler demişti

Bunu da görmüştüm çekim gücü falan zayıfladı mı kullandıkça ? Bence de çift başlıklıya gerek yok bende tek almayı düşünüyorum teşekkür ederim
Canım bende de o markadan var. Doğumdan önce almıştım ilk hamileliğimde. Uzunca bi süre kullandım çekim gücünde bi sıkıntı yaşamadım tek başlıklı olduğu için zamandan tasarruf açısından çift başlıklı hastane tipi kiraladım sonradan. Evde o hastane tipi olanı dışarda bunu kullanıyodum. Memnunum yani.

Bebeğin hareketlerinin bir gün çok olup bir gün az olması normal midir? Dün hiç durmuyodu bugünde düne göre daha az hareket etti sanki gibi
Normal canım. Gün içinde yediklerine göre de değişkenlik gösterir hareketleri. Dün sevebileceği şeyleri mi yedin acaba yada tatlı filan

Normal canım. Gün içinde yediklerine göre de değişkenlik gösterir hareketleri. Dün sevebileceği şeyleri mi yedin acaba yada tatlı filan
Bugünde tatlı yedim aslında ne kadar tutmaya çalışsam da kendimi durmadan çikolata yiyesim var dün hiç durmuyodu bugünde daha az hareket edince endişelendim bi teşekkür ederiiim

Kardelenzey canım naptın çıktın mı detaylıdan?

sunn1 sırada sen varsın
canımm ben ilçeden ile gittiğim için eve dönünce ancak bakabiliyorum çok şükür her şey yolundaydı, karnımda tekmelerini hissederken karşımda el sallayışını görmek çok hoştu hayalin gerçekleşmesi gibi çok şükür güzel bi gün oldu bizim için. 1 ay sonra şeker yüklemesi için tekrar gideceğim

Sağol canım

Ay büyükler hep yükseğe uzanma falan diyor başlarda dikkat ediyordum da şimdi tabak bardak vs alıyorum dolaplardan demek ki sıkıntıymış

Bebeğin hareketlerinin bir gün çok olup bir gün az olması normal midir? Dün hiç durmuyodu bugünde düne göre daha az hareket etti sanki gibi
Normal bence benim de bir gün çok hareketli bir gün daha sakin Perşembe günü Dr'a gitmiştim bebekte bir sıkıntı yoktu şükür demek ki olabiliyormuş dedim. Ertesi gün tekrar hareketliydi

Bende böbrek taşına bağlı sürekli idrar yolu enfeksiyonum var bende kullanıyorum hatta doğuma kadar devam dedi perinatolog bana kendi doktoruma pazartesi gidicem çünkü enfeksiyon erken doğuma neden olabiliyormuş
Aynen aynen canım böbrek taşıda zor Allah yardımcın olsun bazen bende acaba kum falan mı döküyorum diyorum şaştım kaldım sen nerden anladın hafta içi bi dahiliyeye gitsem

Benım bebişte cok sakin o kadar ultrasona bakıldı hiç hareket etmedi öyle uyuyor sırf bu yuzden bıle endıse edıyorum

Ay benim doktorum hiç inanmıyor riskli olduğunu bildiği halde hareketlrını kısıtlamanı ıstemıyorum onunla alakası yok dıyor ve bunu diyen doktor 65 yaşında çapa mezunu yıllarca asker doktorluk yapmıs hayret ediyorum boyle demesıne ben genede dikkat ediyorum

Roll on falan kullanıyo musunuz kızlar içerik temiz diyo ama yinede bi huzursuz oluyorum her kullandığımda
kullanıyorum ya eskisi kadar sık olmasada bende kullanırken tedirgin oluyorum deodorant kullanıyorum çok az sıkıyorum vicdanımı rahatlatmak için, parfüm de normal işe giderken falan kullanmıyorum da onun dışında özel bir yere ya da misafirliğe gidersem ya da gelen olursa kullanıyorum :/

Yani canım mecbur gibiyiz bende mecbur kalınca rolon parfum kullanıyorum yumuşatıcıyı cok sukur bıraktım ama bunlar da bırakılacak gibi değilki geçem yüzüme nemlendırucı aldım meğerse emzirirken hamileyken sürülmez yazıyormus ben hıc dıkkat etmemiştim

yumuşatıcıyı da mı bırakmamız gerekiyor ben iç çamaşırı hariç diğerlerinde kullanıyodum

yumuşatıcıyı da mı bırakmamız gerekiyor ben iç çamaşırı hariç diğerlerinde kullanıyodum
Aynen canım hele doğumdan sonra hiç kullanmamak gerekiyormus ben oda kokusu bambu cubuklar onları da bıraktım benım ıcın cok zor oldu koku hassasıyetım var ama yapabılcek bırsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…