2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay cok iyi yapmıssın canım benımde hayatımda bır yerı yokmus aslında kurutma makınasını bende alıcam hangı marka kullanıyorsunuz memnun musunuz

Ben de bi daha almayayım o zaman ya. Kıyafetler sertleşir mi acava
Canım bende bı fark goremedım tek sıkıntı havlular ve trıkolar onları da mecbur sıvı deterjanla yıkıyorum bıraz daha yumusak arkadaşın da dediği gibi kurutma makınası kullanmak en guzelı

Teyzoslar bizim bugun rand vardi.820 gr olmus benim tosun kizim 25+4 ile uyumlu cikti...artik yuzu gozu cok net bu arada doktor suyum fazla oldugu icin seker yuklemesi yapmayi uygun gordu..bu hafta yukleme yaptiracagim..umarim bir sorun yoktur..

Eklentiler

• IMG-20240113-WA0010.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 91
Yün kurutma toplari var internette..ben onlara bide dogal yag damlatip kurutmaya atiyorum..muhtesem kokuyor camasirlarim

ayse vera canım seninde iki bebek arası yakındı dimi? Şuan büyüğü biberon kullanıyor mu?
3 yas 3 ay olucak arası canım. Benim kız ilk 40 gün biberon kulllandi sonra reddetti. 2 aylikti sagdim sütü asla icmedi biberonla. Biberon kullanmiyor yani. Sen süt mama ne veriyorsun biberonla?

Teyzoslar bizim bugun rand vardi.820 gr olmus benim tosun kizim 25+4 ile uyumlu cikti...artik yuzu gozu cok net bu arada doktor suyum fazla oldugu icin seker yuklemesi yapmayi uygun gordu..bu hafta yukleme yaptiracagim..umarim bir sorun yoktur..
Hey maşallah benımde diğer randebuya böyle olur mu ki

Maşallah

Arada vursunlarda gene uyusunlar korkutmasınlar
Aynen baktım bi vurdu tamam dedim uyu geri sıkıntı yok
bence hissediyordur anne karnında bebeklerin ağlaması, duyması vs belli haftalarda başlıyor ama hissiyatı hep var oluyor diye biliyorum bence hissediyor ablasının sevgisini. O onu sevince oda ablasına tepki veriyor

Maşallah sağlıkla gelsin prenses detaylıda böbreklerde filan bişey çıkmamıştı dimi su neden fazlaymış
3 yas 3 ay olucak arası canım. Benim kız ilk 40 gün biberon kulllandi sonra reddetti. 2 aylikti sagdim sütü asla icmedi biberonla. Biberon kullanmiyor yani. Sen süt mama ne veriyorsun biberonla?
Günde iki kez mama gerisi ek gıda şeklinde besleniyor canım. Ya ben hala bu Dr. Browns un biberonunu kullanıyorum içinde o yeşil gaz önleyici var onu da temizlemesi sıkıntı sürekli aslında onuda kullanmama gerek yok ama takmayınca da biberonun meme ucu vakumlanıyor katlanıyor filan önerebileceğin biberon varmı dicektim

Annesi ne kadar tatlı maşallah oglusuma alasim geldi

oy allahım maşallah süphanallah

Maşallah annesi maşallah kızına ya nasıl tatlı

Kızlar detaylı ultrasonda vs sizin bebeklerinizin duruşuna ne yazıyor benim ilk defa dikkatimi çekti makat gelişi yazıyor bu ne demek sizde durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…