2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimki bugün yüzünü göstermedi doktorda uğraşmadi
Ben başka bir doktora gitmiştim ya burun kemiğini sormak için o yüzden özellikle denedi o Dr yüzü için. İdrar yolu enfeksiyonu için gittiğimde genel organlarına suyuma falan baktı ben de bebisi goremedim şeker yüklemesi günü görebilirim inşallah

cesursavasci bence o bebiş biraz ilerde de neyse gelişinde belli olacak gıbı ne dersin
valla bilmiyorum da doktor bebrgin iri olacak dedi hayırlısı çıkışı kolay olsun ne diyim
Aaa iyiymiş o ben penti okudum nasıl okuduysam artık
olur öyle şeyler acaba güzel mi kullanan var mı o sutyenlerden
Bizim hamileliğin başında 15 bindi sorduğumda 24 e kurtarırız inşallah
İnşallah ya ama ben 30 bini gözden çıkardım eğer bana 31 bin desin zoruma gider fazladan söylemek rahatlatıyor

Üzücü ya bu bebisler niye bize naz yapmaya başladı ne güzel gosteriyorlsrdi kendilerini şeker yüklemesi için bende 3 hafta sonra gidicem..
 tetanozu sordum ilgilenen gözüne çarpan olursa diye kalın yazdım bogmacali olanı yaptırmak istiyorum uygun mudur dedim 28.haftqdan sonra yaptırabilirsin dedi

Canım hangi marka alıyorsunuz birde netten mı aldınız
Trendyldan aldım güzel indirim vardı. Sleppy tavsiye etti herkes. Ama şuan çok mu oldu anlamadım. 1 ve 2 numara aldık. İndirim olunca da 3,4 diye devam edeceğim.

Sağol canım çok teşekkür ederim

210 çok dedi çocuğu olan arkadaşlarım bir haftada diğer numaraya geçiyor dediler en kötü o zaman bu paket daha alırım ben yetmezse de 80 tane yeter dediler bana..
Bende bundan aldım bunu öneriyorlar

I ImaginaryLife Canım nasıl geçti şeker yüklemen
İyi geçti canım ya korktuğum gibi olmadı, yalnızdım bir de eşim izin alamamıştı işten, bayılırım diye korktum ama şükür bir şey olmadı içerken zorlandım 75 lik olduğu için bir de doktor 5 dk içinde bitir demişti zar zor içtim kusmamak için direndim ama sonrasında sıkıntı olmadı. Normal çıktı şekerim de sorun yokmuş, darısı başınıza

Ben idrar yolu enfeksiyonu için gidince doktor özellikle yüzüne odaklanmadi galiba kilosuna organlarına falan baktı şeker için gelince bebisi de görürüz tekrar dedi. İnşallah ctesi görebilirim harikaa ben ebeye söyledim sağlık ocağındaki, doktorundan receteni alırsan eczden alırsın o şekilde vurabilirim dedi. Ben de bu randevuda sorayım, çünkü diğer randevuda 30u geçmiş oluyorum ya da 29 mu ne oluyorum geç kalmış olmiyim en iyisi

Bana da doktorum 75lik yapcaz dedi. İçtikten sonra ne kadar bekleniyor hastanede sonra ne oluyor biraz daha detay verir misin canım

Ben de sleepy baktım canım, bio natural daha ince ve daha emiciymis. Natural biraz daha kalınmış pişik yapabiliyormuş. Extra olan da bio natural gibiymis ama hemen bir ciste çok sisiyormus gece sorun olabilirmiş. Bio natural alcam sanırım ben de

210 çok dedi çocuğu olan arkadaşlarım bir haftada diğer numaraya geçiyor dediler en kötü o zaman bu paket daha alırım ben yetmezse de 80 tane yeter dediler bana..
Bende bundan aldım bunu öneriyorlar
1le 2 numarası arasında çok fark yok boy olarak 2 alınabilir diye okudum yorumlardan. Peki kaç tane yenidoğan almamız gerekliymiş?

1le 2 numarası arasında çok fark yok boy olarak 2 alınabilir diye okudum yorumlardan. Peki kaç tane yenidoğan almamız gerekliymiş?
Canım en önemlisi göbek bağı oyuntulu olanı al bana işte yeni doğan yani 1 numaradan 80 adet yeter dediler zaten dediğin şekilde 2de olduğu için bebek hızlı büyüyor bir haftada 2ye geçersin sızdırma yapmaz daha iyi oluyo dediler tecrübeli anneler zaten bebek bezinin üstündeki kilolara göre numaralara bakincada haklılar diye düşünüyorum

Aa göbek bağı oyuntusu her yenidoğanda yok muymus peki ona dikkat etmem gerektiğini bilmiyordumm, ben de almayacaktım da en azından yenidoğan alayım kenarda dursun diyorum ya bebiş alisirsa bu beze sonraki aylari için de takip ederim indirimleri

İnan bilmiyorum o konuda özellikle uyardılar ben molfix ve sleppy arasında kaldığım için bi tek ikisine baktım sleepy aldim.. aynen canım riske atmamış olursun

Bana da doktorum 75lik yapcaz dedi. İçtikten sonra ne kadar bekleniyor hastanede sonra ne oluyor biraz daha detay verir misin canım
Öncelikle gece 12den sonra bir şey yeme dedi doktor canım, 9 da gittim aç karna bir kez kan verdim, sonra 5 dk içinde o şişeyi içtim bitirdim, 1 saat sonra tekrar kan verdim, 1 saat daha bekledim sonra yine kan verdim. Toplam 3 kez kan vermiş oldum, 2 saat beklemiş oldum. Bu bekleme süresinde bir şey yeme ama su içebilirsin dedi az bir şey içtim ben de.

Bana doktorum sadece seker yuklemesi yapicaz dedi başka hiçbir şey demedi ya herkese ayni şekilde mi yapılıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…