2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Prezervatiften şüphelendim ben canım ama enfeksiyonun yakın zamanında bizde de ilişki yoktu. Evimize misafir gelmişti ben de misafirden hemen sonra tekrar tuvaleti tekrar yikiyamadim. Normalde kendi tuvaletime girerim ama çok sıkıştığım için girdim ama tam oturmadan yaptım herhalde o gün bı kaç defa yaptım bunu ama hemen anında enfeksiyon olmamıştır herhalde. Eşim de acaba o tuvaleti kullandığın için mi oldu dedi. Normalde misafir öncesi yıkarım misafir gittikten hemen sonra yıkarım ama gittiklerinde hemen yikiyamamistim bu kadar çabuk etki etmez diye düşünüyorum ben de, bir de çok tutuyorum ben dışarıda falan ondan şüphelendim

Evet evet böyle bir şeydi bizdeki eşimden link alayım ben yine modeli canım o çok uyguna almıştı belki de budur bilmiyorum ama f/p ürünü geldi bana görüntüyü takip et dersen falan takip ediyor hareket halindeki kişiyi, görüntü kalitesi de çok güzeldi :)

Ben suyu çok içiyorum tutmuyorum da ama işte hep klozet kullanıyorum, gerçi aylardır öyle durum bu kez kapacağım tuttu demek ki, neyse tedavisi var en azından, dikkat ederiz bundan sonra
Siz alaturka tuvalet kullanabiliyor musunuz ya ben çok zorlanıyorum karnım sıkışıyor bebek eziliyor gibi geliyor o yüzden dışarıda tuvalet işi sıkıntı

Hep alaturka kullanırım klozeti hiç sevmiyorum, son aylarda nolurum bilmiyorum ama

Bende wifisız olanlar ve wifilı olanlar arasında kaldım. Xiomi içinde yorumlar güzel ama yazılımcı olarak hatırlıyorum canım seni, o yüzden teknolojik yorumların hep güven veriyor bana

Evde alaturka yok zaten klozete alışkınım ama olsa da dediğin gibi kullanması zor bence ben dışarıda da peçete dahi koysam tam oturmuyorum rahatsız ediyor öyle olunca karnım sıkışıyor her türlü dışarıda zor

Bende wifisız olanlar ve wifilı olanlar arasında kaldım. Xiomi içinde yorumlar güzel ama yazılımcı olarak hatırlıyorum canım seni, o yüzden teknolojik yorumların hep güven veriyor bana
Yaa Wifiliydi canım bizimki ben çok bakmamistim ama eşimin ilgisi var bu tarz şeylere o da yazılımcı, arastirmisti uygun fiyatli ne alabiliriz diye. Geldiğinde çok şaşırdık çünkü tam bir fiyat performans ürünü

Bizim de evde yok dışarıda da işte mecburen bazen kullanmak zorunda kalıyorum alaturka ama eziyet gibi o da ben peçete koyup tam oturuyorum ya artık havada yapamıyorum karnım büyüdükçe hareketler kısıtlandı

Muhtemelen yakın zamanda benim de iptal olacak o havada olma durumu

golden-snitch üromisin tek kullanımlık saşe verdi doktor canım ama ilaç kullanmak içime sinmiyor ya acaba kendiliğinden geçer miydi?
Monurol verdi bana da canım, başka branşta bir Dr verse içime sinmezdi sürecimizi bilen kadın doğum drlari olduğu için güvenip kullandım açıkçası. Enfeksiyonun ilerlemesi daha büyük sıkıntı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…