2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Detaylım vardı bugun kızlar çok şükür bebek iyi ama o kadar cok bastırdı ki hala ağrıyo karnım el değdikçe.pozisyonu yakalamak için sarstı bastırdı.bu şekilde geçen var mı detaylısı
Detaylı değil de detaylidan sonra başka bir doktora gitmiştim ya yüzünü görebilmek icin calkalamisti karnımı genel olarak doktorlar bastiriyor ama ya rahat görebilmek için ben çok önemsemedim bebek göbeğin çok altında diye sonuçta işlerinin ehliler bastirmaktan bir şey olmaz bence

Baktım pentiye ben sütyenlere 700 TL fazla değil mi ya bana fazla geldi yani 3 al 2 öde varda 3 sütyen 1400 TL abartı gibi

Benimki bugün yüzünü göstermedi doktorda uğraşmadi

Benim randevu Şubat 10 da senden erkense ben gidince sorayım fiyat 30 diyoruz kafadan her yer artmış doğal aklımdaki soruları bende not alayım hep bebeği görünce unutuyoruz tabi
Yılbaşı öncesi Kasım miydi bi tanıdık doğum yaptı yalan olmasın ayı tam emin değilim 15 bin ödedi ocaktan sonra 24 olmuş bence bizde 24le kurtarıp haziranda zam gelebilir gibi

Kızlarrr bime gelen banyo setini almayı planlıyorum sızce ıyı mıdır

Yılbaşı öncesi Kasım miydi bi tanıdık doğum yaptı yalan olmasın ayı tam emin değilim 15 bin ödedi ocaktan sonra 24 olmuş bence bizde 24le kurtarıp haziranda zam gelebilir gibi
Bizim hamileliğin başında 15 bindi sorduğumda 24 e kurtarırız inşallah

Baktım pentiye ben sütyenlere 700 TL fazla değil mi ya bana fazla geldi yani 3 al 2 öde varda 3 sütyen 1400 TL abartı gibi
Canım yengem cok kullanamadı o sutyenlerı belkı 40 ı cıkana kadar ben dandık almayı planlıyorum sonra normal sutyenlerıme devam ederım hatta bız onu dugmelı falan olsun dıye kıyafetlerı de secıyoruz ya en kolayı alttan acmaymıs sutyende de ustten acılıyor o emzırme sutyenlerı arkadaslarım hep alttan yukarı cekmek daha kolay dıyor gene de sız bılırsınız

Detaylım vardı bugun kızlar çok şükür bebek iyi ama o kadar cok bastırdı ki hala ağrıyo karnım el değdikçe.pozisyonu yakalamak için sarstı bastırdı.bu şekilde geçen var mı detaylısı
Canım benım de o gun baya ağrılarım olmustu ertesı gun gecmıstı sarsmayı gec durttuler kızım bana mısın demedı

Bencede bakan da doçentti ona güvendim.et eziği oldu resmen yatsam yapamıyorum eğilemiyorum inşallah geçer bikaç güne

Canım benım de o gun baya ağrılarım olmustu ertesı gun gecmıstı sarsmayı gec durttuler kızım bana mısın demedı
Aynen canım kaç kere girdim cıktım dolaş gel dedi çok zorladı parmaklarıyla da bastırdı yok dönmedi en son canına tak etti heralde döneyim dedi seninkide tamamlandı değil mi canım

Bedenim değişti daha da değişir doğuma kadar illa sütyen alacağım sığamıyorum bezlerim dışında trendyoldan uygun fiyatlı söyledim onlara bir bakacağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…