2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ne hayallerim vardı zayıf hamile kalıcaktım kombinler yapıp fotiler çekilcektim şimdi aynada kendimi görünce ‘çekil şurdan be’ diyorum kendime ahsjsjsj

İdrarda ne kesinleşti canım sende

Banada dahiliye doktoru idrar yolu enfeksiyonu için clasem vermişti. Kadın doğum doktorum baktı kullanabilirsin sorun yok demişti

Bir tanesine kurulama gerektirmez kuru çıkıyor ben kullandım dedi kadın ama onun fiyatı fazlaydı bir tık onu düşüneceğim kamera gerekir mi bilemiyorum başı boş kalmayacak babası işteyken ben bakarım diyor o da bana boş masraf geldi bilemedim.

Kızlar kilo almamanın tek yönü yürüyüş ve dikkatli beslenmek ama ya bebiş almazsa pufuduk olmak hayatın her alanında zor

Masallah canım en iyisini yapmışsın benim kaldıkça kaldı mübarek birde şey derdine düşüyorum ne kadar uzun kollu alsam kısa kollu ne kadar alsam vs vs.. Bende 1 numara bez stoğu bitirdim 2 ve 3den de aldım onları da indirimde yakaladikca alicam..
O kadar konuştuk ki iste sezeryan olursa 38 39. Haftada olacak dedi şuanda normal gozukuyor vs dedi hani detayını da ben çıkışta ordaki görevlilere soracaktım unuttuk eşimle bebeği görünce... artık telefonda aradım suanki fiyat 24 binmiş içinde refakatçi 1 gece kalma anestezi doktor topuk kanı işitme testi varmış ama detayını bir dahaki gittiğimde sorucam 24 binde suanki fiyatiymis o zamana bir şey diyemeyiz dediler..
Kisacasi bebegin şeyinden doktora siz doğumda ne zaman geliyorsunuz dikişler siz mj atacaksınız vs gibi soruları soramadım bir dahaki gitmem de not alıp sorcam

Kızlar kilo almamanın tek yönü yürüyüş ve dikkatli beslenmek ama ya bebiş almazsa pufuduk olmak hayatın her alanında zor
Kaç gündür hamurişi yememek için zor duruyorum ben de ama resmen aklımdan çıkmıyor. Kızlar yanaklarını poğaçaya benzettikçe ben burda yutkunuyorum yürüyüşe başladım günlük hafif tempoda iyi geliyor iyice acıkıyorum

Bacak boyu kemiğinin ölçüsünü 7 ile carp canım çıkıyor masallah sende 2 hafta eklemişsin durduk yere desene olsun sağlıklı olsunda gerisi boş gercekten

Ben de 1 ve 2 numara bez aldım. Sen kaçlı stokladın yani 1 numara ort. Kaç adet lazım olur?

Kızlar tecrübeli anneler emzirme sütyenleri hakkında hangisi iyi veya kullanmaya gerek var mı şuan 3 al 2 öde var e bebekte o yüzden bunu değerlendirmek istiyorum.. Bir sürü çeşit var yarim atlet olan normal yarim atlet şeklinde olan balenli balensiz olan hangisi iyi?? gulumsebebek

Benim randevu Şubat 10 da senden erkense ben gidince sorayım fiyat 30 diyoruz kafadan her yer artmış doğal aklımdaki soruları bende not alayım hep bebeği görünce unutuyoruz tabi

Eşim Kasım indirimlerinden almış sırf bebiş için değil de bulunsun uygun fiyatlı dedi. Bu süreçte de bebeğe kullaniriz dedi. Ben de özlerim iş yerinden bakarım dedi eşim de ben evden çalışıyorum ama bakıcı tutmayı düşünüyorum o süreçte belki gerekli olabilir

Detaylım vardı bugun kızlar çok şükür bebek iyi ama o kadar cok bastırdı ki hala ağrıyo karnım el değdikçe.pozisyonu yakalamak için sarstı bastırdı.bu şekilde geçen var mı detaylısı

Yani en az 1 gün yatıyoruz anladığım kadarıyla canim

Ben de 1 ve 2 numara bez aldım. Sen kaçlı stokladın yani 1 numara ort. Kaç adet lazım olur?
Canım ben 84 adet aldım 1 numaradan zaten hemen buyuyormus..
2 numaradan 68 adet ama bu yetersiz daha alicam 2 paket daha alırım
3 numaradan 56 adet bundan artık baya alırım ama tahmin edemediğim için çocuk doğmadan önce 200e tamamlayip doğduktan sonra da duruma göre takviyelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…