2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Telsiz ve kameranın markasını ne tercih ettiniz, ben çok kararsız kaldım

Süper hayatım çok sevindimm senin adına
Bi şeyi de atlatmış oldun :) darısı başımıza

Aay ne kadar çok kan veriyoruz ve 2 saat de az değilmiş eşimi dahiliyeye götüreyim bari o sürede kan değerlerine baktiracak hep bahane uyduruyordu hazır 2 saat hastanedeyiz

Kızlar bu arada d dimer değerime tekrar bakıldı, covidden dolayı pıhtılaşma sorunu olmuştu hatırlarsanız, kasımda 2090 dı değer aralıkta 1250 olmuştu şimdi yine 1950 olmuş her gün iğne oluyorum neden arttı acaba ya? Ona canım sıkıldı. Doktor 1000 in altına düşene kadar iğneye devam edeceğiz dedi.

Telsiz ve kameranın markasını ne tercih ettiniz, ben çok kararsız kaldım
Telsizi Philips avent aldık canım modelini uzak çekenlerden aldım. Evimiz dubleks yatak odası uzak kalıyor diye o şekilde tercih ettim. Kameranın ismine hep çok gülüyorum eşimle de epeyi dalgasını yaptık ezvız markası

Aay ne kadar çok kan veriyoruz ve 2 saat de az değilmiş eşimi dahiliyeye götüreyim bari o sürede kan değerlerine baktiracak hep bahane uyduruyordu hazır 2 saat hastanedeyiz
Evet uzun sürdü ben de sınav kağıdı okudum hastane kantininde o sürede öyle zaman geçmiş oldu yoksa sıkılırdım tek başıma aç aç

Bende onu almak istiyorum trendyoldan baktım yorumları iyi gibiydi. Bir arkadaşımda hepsi aynı katlanır al markası fark etmez dedi. Şansımı denemek için alacağım bende yakalayabilirsem
Bende alıcam artık

Altta lökosit 7 diyor antibiyotik de kullanmak istemiyorum sana antibiyotik mi vermişti?
Bana bir toz şase verdi, iki fitil verdi, bir de hap verdi. Toz şase tek kullanimlikti zaten bitti, fitil de 3 güne 1 şeklindeydi 2 defa onu kullandim o da bitti. Şimdi hapı içmeye devam ediyorum. Hapın prospektusunu okudum bakteri oluşumunun ilerlemesini engelliyormus

Ay ezvız beklemiyordum markayı bende okuyunca güldüm bi çok merak ettim hemen bi gidip bakayım, çok teşekkür ederim canım

Anladım canım benim doktor daha dönmedi bakalım akşama döner ne yazacak merakla bekliyorum
Biz ilişki de yaşamıyoruz ama iş yerinde klozete giriyordum çömelmek zor oluyor diye oradan mı kaptım bilmiyorum. Peçete falan koyuyordum aslında ama bir de hiç belirtim yoktu ağrı sızı vs şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…