2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şey düşündüm ben sabah uyanınca idrara çıktım sonra hastaneye gittim baya aç susuz kalınca gelmedi, taa saat 4 te verdim idrarı. Uzun süre tuvalete gitmediğim için sonuç böyle çıkmış olabilir mi normalde o saate kadar 3-4 kez girmiş oluyordum çünkü.

Sanmıyorum canım o zaman doğru sonuç için son şu kadar saatte idrar yapmayın vs denirdi ama idrar konusunda böyle bir durum söylenmiyor

Ayy harikaaa eğer müsait olduğunda aldığınız linki atarsan canım bende alayım o zaman gerçekten benim ve eşim için bi yük olmuştu sürekli ne alsak diye konuşuyorduk

Tekrar mı geliyormuş ben geçen geldiğinde aldım ama hiç denemedim iyiydi filesini tavsiye etmem ama takcam diye parmaklarım koptu çok ucu ucuna oluyor her an çıkacak gibi
Söylediğin iyi oldu canım o zaman bende köpüklü filelerden alayım bunun yerine

Tekrar mı geliyormuş ben geçen geldiğinde aldım ama hiç denemedim iyiydi filesini tavsiye etmem ama takcam diye parmaklarım koptu çok ucu ucuna oluyor her an çıkacak
Aynen canım bu haftada geliyor başka file olur mu ki

Kızlaar kontrolden geldim ayrıntılı da yapıldı 22+0 405 gr elhamdulillah herşeyimiz normalmiş erkek olduğuda kesinleşti
Maşallah canım sağlıkla gelsin
Sağol canım normalde adet tarihim 5 Ağustos ama 15 ağustosa çekti doktorum 10 gün geriden geliyor geç döllenme olduğu için
benimde aynı 31 temmuzdan 12 ağustosa çekildim
cinsiyet değişseydi biz bile şok olurduk burda seni düşünemiyorum
Ben artık maske takmaya başladım eğer çevremdede hasta biri varsa aynı ortamda olmamız gerekiyosa maske takmasını rica ediyorum inşallah hasta olmadan atlarız bu süreci ya
aynen canım bende hastane avm filan nereye gidersem maske takıyorum sürekli zaten çok kişiyle görüşmüyorum baya izole ettim hem kendimi hem kızımı ama eşim sağolsun yinede getirdi

Ayy harikaaa eğer müsait olduğunda aldığınız linki atarsan canım bende alayım o zaman gerçekten benim ve eşim için bi yük olmuştu sürekli ne alsak diye konuşuyorduk
Bende bunu kullaniyorum canim.wifi ozellikli.fikir olabilir sanada.cok memnunum ben.

Ne hayallerim vardı zayıf hamile kalıcaktım kombinler yapıp fotiler çekilcektim şimdi aynada kendimi görünce ‘çekil şurdan be’ diyorum kendime ahsjsjsj
Hahahah tam olarak böyleyiz vallahi hatta ben bazen kendimi tanıyamıyorum bukadarda olmaz diye
Banada dahiliye doktoru idrar yolu enfeksiyonu için clasem vermişti. Kadın doğum doktorum baktı kullanabilirsin sorun yok demişti
yaa içim rahatladı canım öğlen kullandım ama bi miktar tereddütle
canım benim normalde kullandığım sütyenlerim küçük gelmeye başladı bende zaten sütyen alcam bari emzirme sütyeni olsun dedim haftasonu bakamadım ama bu hafta kesin alcam. Baskı yapmaması açısından balensiz süngerli düşünüyorum. Yarım atlet şeklinde kullanmadım hiç üstten açıp kapamalı olanlardan alıyorum kullanımı kolay geliyor. Normal sütyen zaten zor oluyor tepeye sıyırmak gerekiyor filan en iyisi şimdiden almışken bunlara alışmak

Kızlar bana bişeyler oldu aşırı yemek yemeye başladım kesinlikle doymuyorum.
Ne yapacağım bilmiyorum.
Sizde böyle misiniz.
Bu kadar yemek normal mi ...
Oysa iki hafta öncesine kadar aşırı iştahsızdım.

Canım e bebekte 3 al 2 öde var baya uyguna geliyor o zaman kesin kaçırmadan bak tabi başka yerde uygun fiyatlı bulur musun bilmiyorum ama ben bugün göğüs arasının geliş şeklini beğensem alacaktım aslında denemek amaçlı onu begenmedim sen begeniyorsan bakabilirsin çünkü dantellisi guzeldi

Bennn yemekten kalkıp sofrayı topluyorum çay gelene kadar geri acıkıyorum

Bakayım canım 150 geliyor tanesi galiba ondan uygunu da bulunmaz zaten bide şubat geliyor hatırlatayım e bebekte hergün şubat indirimleri var ben şubatta tamamlarım eksikleri diye düşünüyorum

Aynen rahat olanlar var ben de görmüştüm de hiç araştırmadım yatak gibi küvet felan iyi gibi de filesini beğenmedim hiç
cuma günü küveti yakalayabilirsem ölçülerine göre file arayışına girer memnun kalırsam sizlerle de paylaşırım her şeyin çok çeşidi var neyi alacağını şaşırıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…