2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar annem 4 5 metre Müslin ört almış da bebiş birşeyler dikmek için sizce neler yapılır bana fikir verir misiniz

Kızlar annem 4 5 metre Müslin ört almış da bebiş birşeyler dikmek için sizce neler yapılır bana fikir verir misiniz
Annemle aldık biz de farklı farklı, muslin olanlarin 2 tanesi battaniye olcak, bir tanesi emzirme örtüsü, bir tanesi de puset örtüsü

Kızlar artık gece tuvalete kalkarken zorlanıyorum ya debeleniyorum resmen kalkcam diye. Bide birden daha da büyüdü gibi geliyor karnım.
Ben de sağa sola dönerken çok zorlanıyorum daha şimdiden. Kasılıyorum sanki. Yüksek yastıkta yatmak biraz daha kolaylaştırıyor ama ağır hissediyorum kendimi

Kızlar 19+ 5 bu gün iki gündür benim bıdık hiç kıpırdamadı iki gün önce baya kipirdadi iki gündür tık yok korkuyorum normalmi acaba bu zamanlarda

Kızlar 19+ 5 bu gün iki gündür benim bıdık hiç kıpırdamadı iki gün önce baya kipirdadi iki gündür tık yok korkuyorum normalmi acaba bu zamanlarda
Arada oluyor öyle. Özellikle iş yapınca gün içinde, çok hareketsiz oluyor uyuyor sanırım. Ben de dün pek hissetmedim arada karnımı sarstım öyle hareketlendi.

Bilmiyorum ki iki gün önce kontrolde herşey normaldi ama iki gündür tık yok
İstersen acile git için rahat etsin canım. Yada pazartesi sağlıkocağına uğra kalp atışını dinle.
Bazen her hareketi sert de olmayabilir uzanınca hissetmiyor musun hiç hafif oluyordur belki. Çikolata ye sonra uzan bekle bakalım

Merdiven çıkarken oluyor o bana koşmusum gibi hissediyorum su ara bende aşırı bir bel ağrısı var, dün masami supurdum sadece, sanırsın bütün evi supurmusum belim koptu
Ah o merdiven çıkma durumu çarpıntım tutuyor. Bel ağrısı da erken başlamış sende göbek büyüdükçe bi süre sonra bele iyice baskı olur sen hazırlıklarını tamamlamaya bak ta sonra zorlanırsın iyice bel ağrısı şimdiden başladıysa. Sonraya artık bi oturarak etiket kesmek makineye bebişin çamaşırlarını atmak dinlene dinlene de ütü yapmak kalır

Ben de sağa sola dönerken çok zorlanıyorum daha şimdiden. Kasılıyorum sanki. Yüksek yastıkta yatmak biraz daha kolaylaştırıyor ama ağır hissediyorum kendimi
Aynen bende ağır hissediyorum tutunacak yer arıyorum gece tuvalete kalkarken direk kalkamıyorum hele dün gece iyice debelendim kalkcam diye. Erken başladı galiba bu durum bizde

Niye bu kadar erken başladı anlamadım bir de gerçekten diğer ayları hayal edemiyorum su an bile otururken kalkarken altımdaki kıyafeti değiştirirken, çorap giyerken aşırı zorlanıyorum

Niye bu kadar erken başladı anlamadım bir de gerçekten diğer ayları hayal edemiyorum su an bile otururken kalkarken altımdaki kıyafeti değiştirirken, çorap giyerken aşırı zorlanıyorum
Daha önce pek şuanki kilona çıkmadıysan bunun etkisi fazladır. Aslında kilolu da olsak zayıfta olsak hepimizin vücudunun belli aralıkları var onun üstüne çıkınca bel ağrısı da oluyor nefes daralması da. Hamilelikte ekstra göbekte eklenince normal tabi

Evet evet ondan olabilir çünkü daha önce gormedigim kilolara geldim vücut bı şok oldu sanırım

Sonuçların nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…