2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hele birde beni düşünün kızlar desteksiz kalkamıyorum karnım taş gibi oluyor erken dogum riskinden bugün evimi güzel kızlarım temizledi allahımın emanetleri iyiki vermiş onları bana sırtım yere gelmez galiba kız anneleri şanşlı dedikleri bu olsa gerek 10 yaşındaki kızım bile evi silecektim kızların var anne sen yat dedi nasıl gururlandım anlatamam allahım hepinizin yavrularını kucagına almak nasip etsin olanlarada uzun ömürler versin inşallah acılarını göstermesin

para vermek istememek değilde benim doktorumda doçent olduğu için fiyatı yüksekmiş, bazı arkadaşlarım gidiyor ama kendi doktorları yeterli olmadıklarını söyleyip başka doktora gidiyorlar ee ona da ekstra muayene ücreti veriyorlar ama ben şuan ki doktorumla her işimi hallediyorum bu bi avantaj bence ama ne bileyim insanlar benim verdiğimin yarısı fiyatına ödemeler yapınca tuhaf hissediyorum ve tepkilerde öyle olunca soru işaretleri oluştu kafamda

Ahahaha beklenen doğum tarihi bizden önce olanlar yeni aya da bizden önce giriyor doğal olarak ama sanki herkes gitmişte geride biz kalmışız gibi saçma bir his oluşuyor insanda
Hahaha bu his herkes doğurup kendisi 40. haftayi aşanlarda olacak bence belki gelmek istemezse bebişim aynı zamanlarda doğarlar

Ayyy kız olsun çamurdan olsun diye boşa dememişler. Erkek evlat biraz daha büyüyünce hayrını gösteriyor belki ama kız evlat hep annenin en büyük destekçisi. Sende ne güzel yetiştirmişsin maşallah merhamet bi çocuğa aşılanabilecek en güzel şey senin artık sırtın yere gelmez maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…