2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253

Oğlan anası olarak konuşuyorum oğlanları ezdirmem yani kızım henüz doğmadığı için bilemiyorum ama bence oğlanlar da annelerine kıyamayıp her işi yapıyorlar
Benimki de çamaşır sepetini taşıyor mesela anne sen hamilesin yorulma diyor, çamaşırları asarken yardım ediyor, yere bir şey dökülünce hemen süpürüyor, sabah kahvaltı masasını hazırlıyor, meyve soyup bana yediriyor vs 6.5 yaşında henüz bakalım kızım nasıl olacak Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

golden-snitch şeker yüklemesinin güzel geçmesine sevindim canım

Bu arada ben doktora normal muayene için gitmiştim ertesi gün şeker yüklemesi için gel demişti ya, işte sabahtan yaptırdım ama direkt laboratuvara gittim doktoru görmedim, öğleden sonra sonuçlar çıkınca doktora mesaj attım, bana diyor ki “nerede yaptırmıştınız?” Doktorum unutkan demiştim ya bu kadar da unutması normal mi daha bir önceki gün konuşmuşuz ve kaç kişi şeker yüklemesi yaptırmış olabilir ki

Kesinlikle katılıyorum,benimkiler ufak olmasına rağmen çok yardımcı olmaya çalışıyorlar,ara ara kavga ederek canımı da sıkıyorlar ama olsun..)))

Kızlar vajinal akıntınız genelde ne renk oluyor ?

Çok teşekkür ederim canimm
Eşimle biz doktorun ayrıntı hatirlamasina şaşırıyor eşim unutmuyor da diyor seninki tam tersi ortası yok bu doktorların belki başı kalabalıktır diye canım, Dr iyiyse takılma boşver sen:)

Kızlar selam artık yatak falan almam lazım geç bile kaldım elele güzel mi sizce hangi marka alacağımı bilemedim yoyko mu elele mi alsam

Kızlar artık gece tuvalete kalkarken zorlanıyorum ya debeleniyorum resmen kalkcam diye. Bide birden daha da büyüdü gibi geliyor karnım.
Bende yatağın bazasındaki çıkıntıya ayağımı koyup öyle dönüyorum bazen eşime diyorum sırtımdan beni it ileriki aylarda nasıl olacak çok merak ediyorum

Kızlaar mama sandalyesi önerisiyle geldiiimm. Tek kelimeyle bayıldım. Mama sandalyesi almayı düşünenler için tavsiye ederim. Hem mama sandalyesi hem aktivite masası. Tek başına sandalye olarakta kullanılabiliyor. Aktivite masasının üstü legolarla da uyumlu olduğu söyleniyor henüz lego almadığım için onu denemedim. Ama mama sandalyesi oldukça sağlam sürükleyerek hareket ettiremedim, sarstım baya da çok sallanmıyor markası görünüyor acaba #reklam demem gerekiyor mudur yoksa o sadece influecerlar için mi geçerlii ahahahaa

Eklentiler

• IMG_8823.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_8824.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8825.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_8826.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_8827.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 67
Gebelik 4 hafta olarak hesaplanmiyor ama
Aynenn kızlar neden bilmiyorum bazı doktorlar düz mantıkla bakıp 4 e bölme olayının yanlış olduğunu söylemiyor. Ama 9 ay 10 gün dediğimiz süreç 40 haftaya tekabül ediyor. Eğer sizin gibi hesaplama yaparsak doğum sürecinde 10 aylıklen doğurmamız gerekiyor. 40 : 4 = 10 aylık zaten bu hesaplamayı yapınca bile anlaşılıyor

Güle güle kullanın canım baya güzel masaya dönüşme olayı çok iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…