2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
22 den itibaren 6 aylık oluyor 26. Hafta 6. Ayın son haftası 27. Haftada artık 7 aylık oluyor ben bu tabloya bakıyorum hep bir tane de uygulama var o ayı söylüyor zaten
Evet canım ama 22. Haftada henüz geriye kalan 4 haftayı da dahil edip 6 aylık denilmesi yanlış olur. 23-24 haftalıkken 5.5 aylık denilir. Mesela doğduktan sonra 6. Ayını henüz dolduran bir çocuğa 1 yaşında diyemeyiz çünkü daha kalan 6 ayını yaşamadı. Soranlara 6 aylık deriz. Ne zaman ki 12 aylık olur işte o zaman soranlara 1 yaşında deriz

Ben zaten ortaya karışık diyorum şuan 21 5 aylık diyorum 22de 5.5 derim galiba 24te 6 derim muhtemelen öyle bağlı olduğum hafta yok ince hesaba girersek hiç çıkamayız işin içinden

22 den itibaren 6 aylık oluyor 26. Hafta 6. Ayın son haftası 27. Haftada artık 7 aylık oluyor ben bu tabloya bakıyorum hep bir tane de uygulama var o ayı söylüyor zaten
6 ayı doldurmamis oluyoruz ama :) bu aynı bir yaş büyük söylemek gibi oluyor. Bebek dogdugunda 1 yaşını doldurunca 1 yaşında diyoruz. İlk doğduğunda 1 yaşında demiyoruz ya da 12 ayı tamamladığında artık 2nin içerisinde demiyoruz :) bu da aynı mantık 6. Aya geçmiş oluyoruz ama 6aylik değil bebek. Mantık basit aslında genc-anne söylemişti. O şekilde hesaplayınca doğru çıkıyor. Benim son adetim 28 temmuz 28 ağustosta 1 aylık oldum. 28 ocakta 6 ayi tamamlamış oluyorum tamamladigim ayı söylemiş oluyorum :)

Yazını okumadan aynı aciklamayi yapmışım

evet o şekilde bakınca öyle doğru ben haftayı 4e bölmekle bu tablo arasında bir şeyler sallıyorum ya zaten kim benim ayı aklında tutup hesap yapsın ki

evet o şekilde bakınca öyle doğru ben haftayı 4e bölmekle bu tablo arasında bir şeyler sallıyorum ya zaten kim benim ayı aklında tutup hesap yapsın ki
Aynen öyle kimse anlamıyor zaten ben 28ine bir hafta kala yeni artık sonraki ayı söylüyorum öncesinde de buçuk diyorum hep

Aay ben bunu dün bir influencerda gördüm çok güzel gerçekten güle güle kullansın bebişin

Ben zaten ortaya karışık diyorum şuan 21 5 aylık diyorum 22de 5.5 derim galiba 24te 6 derim muhtemelen öyle bağlı olduğum hafta yok ince hesaba girersek hiç çıkamayız işin içinden
Ya mantık basit aslında da işte muhtemelen sabırsızlıktan kaynaklı bir an önce aylar geçsin diye bi de hesaplaması kolay diye çoğu kişi öyle yapıyor neyse eninde sonunda hepimiz doğurcazda sonlara doğru gidince eee hani 9 aylıktın niye daha doğurmadın gibi cümleler olacak iyice sabırsızlanırsın günler geçmez diye düzelteyim dedim ilk çocukta bende öyle yapıyodum cünkü

Sen hangi doktora gidiyorsun? Bence önemli olan içinin sindiği bi doktor olması. Herkesin farklı farklı oluyor. Ben hem özelde bi doktora hem fakülteye gidiyorum. Başkalarına da danışıyorum. Doktor arayışımdayım bu ara. Eğer memnunsan ve her ihtiyacını karşılıyorsa başkaları kafanı karıştırmasın

Sorması ayıp fiyatı nedir kuzumm nerden aldın
OGGİA Çok Fonksiyonlu Premium Mama Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol kampanyadaymış internet sitesinde 5000 yazıyordu benim kodumda vardı 3500e almış oldum. Peşin fiyatına 3 taksitle. Daha uygunlara baktım hep yorumlarda sağlam durmuyor, koyup çıkarırken zorlanıyorum falan yazıyordu. Kaliteliler de zaten 2000+ gidiyor. Aktivite masalarına da baktım onlarda 1000+ falandı. Aynı hesaba geliyor diye düşündüm

Merhaba bu fotoğraf ters rahim ultrasypbu mu ?
Evet canım vajinal bakıldı.
Aslında 8 sene önce bekarken usg kontrolde öyle demilmişti rahmin ters diye. 2 çocuk doğurdum sonra düzeldi mi bilmiyorum doktorlar ters va hiçbişe demedi hamileliklerimde.
Ama yanlış hatırlamıyorsam hamile olduğunda rahim normal pozisyona döner çocuk doğunca geri ters pozisyona döner denmişti diye hatırlıyorum

Evet bana da bu şekilde söylenmişti:) bebek büyüdükçe duzeliyormus doğumdan sonra da eski haline geliyormus

Evet bana da bu şekilde söylenmişti:) bebek büyüdükçe duzeliyormus doğumdan sonra da eski haline geliyormus
Merhaba ters rahimde kese nasil gozukuyor rahim tamamen dönük olunca kese nasil gozukur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…