2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ters rahim mi normal mi sizce gebelik yok denildi 4 gün önce ama ben ters rahim olursa kese gorunmezse diye korktum

Eklentiler

• 20240121_100818.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 88
Ters rahim mi normal mi sizce gebelik yok denildi 4 gün önce ama ben ters rahim olursa kese gorunmezse diye korktum
Ters rahim olsa size söylenir. Bide ters olunca görünmez diye birşey yok normal rahim gibi görünür canım. Ters rahim hiçbirşeye engel değil

Merhaba ters rahimde kese nasil gozukuyor rahim tamamen dönük olunca kese nasil gozukur ?
Kese gorunmezse vajinadan bakıyorlar, dr'um düşük yaptığım gebeligimde karından goremeyip vajinadan bakmıştı ve ters rahim teşhisi koydu. Şu anki gebeligimde direkt karından gorundu ters rahim olmasına rağmen

Ayy hani instagramda oğlunuz anacı olacak sanıyorsanız yanılıyosunuz oda babacı olacak filan yazıyorlardı önce kendime yandaş olacağı için sevinip sonra oda babası kılıklı ve babacı olacak diye ikidir ona yandaş doğuruyorum diye düşünmüştüm. Senin yazdıkların içimi yeşertti bi kaç sene sonra sende bende güncelleyelim bu durumu bak bakalım kız nasıl bende bi bakayım oğlan evlat nasıl

Benim doktor bana bişey yazacağın veya arayacağın zaman 26 haftalık doğuran yaz isim filana gerek yok ben seni beynime öyle kodladım demişti direk adımla tanıtınca bi sorguluyor ama dediği gibi yazınca hatırlıyor anca
Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamadim. 22 haftalik olduk biz. Gecen hafta cinsiyet kesinlesti ayrintilida oğluşum oluyor
sağlıkla gelsin yakışıklı iki oğlan bi kız mı oldu şimdi senin yanlış hatırlamıyorsam
Kızlar vajinal akıntınız genelde ne renk oluyor ?
Şeffaf bazende su gibi canım
Bende yatağın bazasındaki çıkıntıya ayağımı koyup öyle dönüyorum bazen eşime diyorum sırtımdan beni it ileriki aylarda nasıl olacak çok merak ediyorum
bende tutunacak destek alacak yer de yok bazen eşimi yakalıyorum tutunayım diye elimde boşa gidiyor valla ileriki ayları bende merak ediyorum şimdiden böyle olduysak

İleriki aylar içinde kullanışlıymış canım. Ben basit bi e bebek markası aldım o var yeniden almam ama alırken sadece ayak koyulacak alt tabla varmı diye dikkat etmiştim. Çocuğun ayağı boşta olunca oyuna dönüyor yemek yerken dikkati dağılıyor diye. Hoş gerçi ayağı o kısma tam basmaya başladığında sarkma durumuda başladı komple kaldırdım 1 yaşından itibaren yer sofrasında oturup yiyor.
Bide seninkinde sırt kısmı hafif yatırılabilir mi bilmiyorum onun olmasını ilk dönem için isterdim malum daha tam oturamıyolar 6 aylıkken filan.
Ayrıca aktivite masasına dönüşmesi ve sandalye olması çok hoşuma gitti. İyi günlerde kullanın inşallah

bende tutunacak destek alacak yer de yok bazen eşimi yakalıyorum tutunayım diye elimde boşa gidiyor valla ileriki ayları bende merak ediyorum şimdiden böyle olduysak
Hamile yastığı almıştım biraz kullanıp bıraktım sarınca bunaltmıştı, yeniden onu deneyeceğim belki desteği rahatlatır. Bir şekilde çözüm bulmamız lazım
Bende senin gibi o tablalı olanlara bakıyordum canım ayağı boşta kalmasın diye tablalıların fiyatı hep yüksekti. Benimde aklıma ayağa kalkma durumu geldide bir şekilde ikna ederim inşallah tehlikeli olduğuna
Arkası ayarlanabiliyor canım. Ben onu sonraki dönemlerde sığmazsa diye sanmıştım aklıma hiç ilk zamanlar gelmemişti. Tecrübesizlik işte Çok teşekkür ederiz canım, hepimiz sağlıcakla güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı. Sağlıcakla huzurla büyütelim bebişlerimizi

Aay kızlar ben sanki bu hafta daha bir sistim eğilip kalkarken zorlanıyorum. En ufak bir şeyde belim ağrıyor kuyruk sokumu tarafı. Temizlik yaparken zorlanıyorum. Doğuma yakın yardımcı almayı düşünüyordum o zamana daha bir agirlasirim zor olur diye. Eşim halimi gördükten sonra şimdiden bakalım mi ya böyle çok zor oluyor sana da dedi ileriki ayları dusunemedim şimdiden bu gobus beni zorluyor

Eklentiler

• IMG_20240121_160327.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 85
Canım doktora sordun mu benimde gobus aynı ama ben zorlanmiyorum sadece çok ayakta kalırsam çok iş yaparsam belim agriyo ama şimdiden zorlanıyorsan yardımcı al muhakkak zorlama kendini

Canım doktora sordun mu benimde gobus aynı ama ben zorlanmiyorum sadece çok ayakta kalırsam çok iş yaparsam belim agriyo ama şimdiden zorlanıyorsan yardımcı al muhakkak zorlama kendini
Bende normalde de skolyoz var canım, bu ağrı tam onun ağrısı eskiden çok çok yorulursam olurdu simdi hamilelikle en ufak bir şeyde belim kopuyor

Göbüsüne masallah bende de aynı ağrılar mevcut kuzum geçen gün burda konuşmuştunuz vücudumuz bu kiloları görmediği için ağır geliyor diye bana çok mantıklı geldi benim de hemen belim ağrıyo rahatça eğilemiyorum iş yapamıyorum

Ay azıcık dertlesiyim sizinle. Gecen gün ailecek yemek yiyelim dedik annem de ben balık yiyeyim diye balık yaptırmaya karar vermiş ama eşim seviyo diye gitmiş mercan yaptırmış. Mercanı da yenilmemesi gereken kategoride görmüştüm sinir oldum benim için balık yaptırıyorsun ama hepsini yiyemediğimi bildiğin halde sormuyosun diye. Teyzemle birlikte üstüme gelmeye başladılar hem suçlu hem güçlü psikolojisi neymiş onlar hamileyken her şeyi yemişler balık da ayırmamışlar ciğer de yemişler hepimiz de sağlıklı doğmuşuz benim doktorum da zaten bi cinsmiş. O sizsiniz, o da sizin döneminizmiş ne güzel sağlıkla doğurmuşsunuz ama tek doktorum değil herkes bunların sakıncalı olduğunu söyliyorsa ben de üstüme düşeni yapıp dikkat ediyorum diye yükseldim. Ama asla saygı duymuyolar. Gerek yokmuş bu kadarına. Zaten ne söylesem neyi alıcam desem gerek yok diyolar. Ya pusete bile ne gerek var kaç kere çıkıcak dışarı ilk aylarda dediler. Müslin örtüleri anlatıyorum o neymiş diyolar. Detaylı ultrasonu anlatıyorum o kadar para vermeye ne gerek varmış onlar hamileyken bebeği bi elin parmağı kadar görmüşler bu kadar didiklemeye gerek var mıymış. çiğ etle yaptıkları çiğ köfteyi yedirmeye kalktılar en son YUH artık dedim o kadar da değil. Cahil de değiller 52-54 yaşlarındalar üniversite okumuş meslek sahibi insanlar bunlar. Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum onlar yüzünden.

Teşekkür ederimm Evet canım muhtemelen vücut şaşkın şu an. Hayal edemedim bundan sonraki aylari

Canım hiç canını sıkma benim annemle teyzem de boyleler. Yeni nesil çok abartıyor gibi davranıyorlar. Bir şey diyince biz hiç dogurmadik zaten siz de gayet sağlıklı buyudunuz diyorlar. Benden önce 2 yengem dogurdugu için tecrubelendiler bu konularda. Düşünceleri biraz körelmiş oldu. Ben bir şey diyince çiğ ete dokunmuyorum falan diye neyse bir şey demiyoruz diyorlar çünkü aliskinlar yengemlerden bu mevzulara. En azından iyi ki benden önce tecrübe ettiler de bana pek bir şey demiyorlar, hepsi aynı yani merak etme

Siz Allah umuduna doğurdunuz diye ben de mi öyle olmalıyım diyesim geliyor hep. Teknoloji gelişmiş imkanlar değişmiş bundan neden faydalanmayalım neden bilinçli bireyler olmayalım ki. Her şeyi hafife almaları can sıkıcı ama duymamaya çalışıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…