Normal gibi kesin görünüyor yani rahim ters diye tüpler ve yumurtalık lar ters oluyor muTers rahim olsa size söylenir. Bide ters olunca görünmez diye birşey yok normal rahim gibi görünür canım. Ters rahim hiçbirşeye engel değil
Sen bildiginden şaşma canım onlar bizi anlayamasa da bir süre sonra karismamayi öğreniyorlar. Annem ne zaman yegenimin bu yaşta ne kadar zeki oldugundan bahsetse, bize bu kadar laf ediyorsunuz ama yediğimiz içtiğimize dikkat ettiğimiz için yeni nesil böyle diyorum. Siz de gayet zekisiniz üniversitesinizi okudunuz vs dediğinde de küçükken bizim nesiller böyle değildi diyorum. Daha bilinçli anne babalar olduğu için ben yeni nesilin daha çok küçükken bu kadar zeki olduğunu düşünüyorumSiz Allah umuduna doğurdunuz diye ben de mi öyle olmalıyım diyesim geliyor hep. Teknoloji gelişmiş imkanlar değişmiş bundan neden faydalanmayalım neden bilinçli bireyler olmayalım ki. Her şeyi hafife almaları can sıkıcı ama duymamaya çalışıyorum genelde
Alttan yapılan ultrason ile gözüküyor mu 6-7 haftadaTers rahimde mesanenin dolu yani idrara baya sıkışık olman lazım zor gözüküyor ama gözüküyor
Her gün yurumem gerektiğini anladım, haftasonu yürüyüş olayını abartiyorum bel diye bir şey kalmıyorArtık bol bol hareket edip yürüyüş pilates hangisini yapabiliyosak yapıp vücudumuzu esnetmeliyiz ki son aylarda mahvolmayalım
Canım benle de boyle ılk gebelıgımde cok ugrastılar yok dusecek bebek hersey de duser sen cok abartıyon dustu ama kımın canı acıdı benım sımdıde yememem gerekenı yemıyorum hıc bı ıslerının ucundan da tutmuyorum gormek ıstemedıgım kısılerı gormuyorum konusmak ıstemedıklerımle konusmuyorum herkese de herseyı söylüyorum benım bebegımın kocamın canı yanacagına varsın onların yansın dusunmezler bosuna sınırlenme hepsı aynı dandırıkAy azıcık dertlesiyim sizinle. Gecen gün ailecek yemek yiyelim dedik annem de ben balık yiyeyim diye balık yaptırmaya karar vermiş ama eşim seviyo diye gitmiş mercan yaptırmış. Mercanı da yenilmemesi gereken kategoride görmüştüm sinir oldum benim için balık yaptırıyorsun ama hepsini yiyemediğimi bildiğin halde sormuyosun diye. Teyzemle birlikte üstüme gelmeye başladılar hem suçlu hem güçlü psikolojisi neymiş onlar hamileyken her şeyi yemişler balık da ayırmamışlar ciğer de yemişler hepimiz de sağlıklı doğmuşuz benim doktorum da zaten bi cinsmiş. O sizsiniz, o da sizin döneminizmiş ne güzel sağlıkla doğurmuşsunuz ama tek doktorum değil herkes bunların sakıncalı olduğunu söyliyorsa ben de üstüme düşeni yapıp dikkat ediyorum diye yükseldim. Ama asla saygı duymuyolar. Gerek yokmuş bu kadarına. Zaten ne söylesem neyi alıcam desem gerek yok diyolar. Ya pusete bile ne gerek var kaç kere çıkıcak dışarı ilk aylarda dediler. Müslin örtüleri anlatıyorum o neymiş diyolar. Detaylı ultrasonu anlatıyorum o kadar para vermeye ne gerek varmış onlar hamileyken bebeği bi elin parmağı kadar görmüşler bu kadar didiklemeye gerek var mıymış. çiğ etle yaptıkları çiğ köfteyi yedirmeye kalktılar en son YUH artık dedim o kadar da değil. Cahil de değiller 52-54 yaşlarındalar üniversite okumuş meslek sahibi insanlar bunlar. Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum onlar yüzünden.
Kesinlikle çok haklısın aldığımız folik asitler vitaminler destekler bu kadar dikkat etmemiz boşa değil yaniSen bildiginden şaşma canım onlar bizi anlayamasa da bir süre sonra karismamayi öğreniyorlar. Annem ne zaman yegenimin bu yaşta ne kadar zeki oldugundan bahsetse, bize bu kadar laf ediyorsunuz ama yediğimiz içtiğimize dikkat ettiğimiz için yeni nesil böyle diyorum. Siz de gayet zekisiniz üniversitesinizi okudunuz vs dediğinde de küçükken bizim nesiller böyle değildi diyorum. Daha bilinçli anne babalar olduğu için ben yeni nesilin daha çok küçükken bu kadar zeki olduğunu düşünüyorum
Haklısın canım hamile kaldım kalalı evime bi kap yemek getirmemişler destek olmamışlar ama hamileliğimi nasıl yaşayacağıma yorumları var ben de artık çat çat cevap vermeye başladım işte o sizsiniz bu benim, konu kapandı yaniCanım benle de boyle ılk gebelıgımde cok ugrastılar yok dusecek bebek hersey de duser sen cok abartıyon dustu ama kımın canı acıdı benım sımdıde yememem gerekenı yemıyorum hıc bı ıslerının ucundan da tutmuyorum gormek ıstemedıgım kısılerı gormuyorum konusmak ıstemedıklerımle konusmuyorum herkese de herseyı söylüyorum benım bebegımın kocamın canı yanacagına varsın onların yansın dusunmezler bosuna sınırlenme hepsı aynı dandırık
Canım ınsanın hamıleyken ve lohusayken etrafında yapılanları asla unutmazmıs benım rısklı gebelık oldugu halde kayınvalıdem bır kere geldı evıme onuda benden bekledı ısı bende hıcbırsey yapmadım evımı bır supurge bıle tutmadı bende ve bebegımde hıc emegı yokHaklısın canım hamile kaldım kalalı evime bi kap yemek getirmemişler destek olmamışlar ama hamileliğimi nasıl yaşayacağıma yorumları var ben de artık çat çat cevap vermeye başladım işte o sizsiniz bu benim, konu kapandı yani
Oooo skolyoz kötü olur tabi canım çok geçmiş olsun sen hatta direkt yardımcı ayarlaBende normalde de skolyoz var canım, bu ağrı tam onun ağrısı eskiden çok çok yorulursam olurdu simdi hamilelikle en ufak bir şeyde belim kopuyor
Normal canım benim haftada bir oluyor. Ev kirleniyor diye ağlıyorum yada genelde eşime takıyorum yazık sonra da üzülüyorum.Kızlar nasılsınız bu ara pek bir ağlar oldum niye bilmiyorum inşallah normaldir
Hayır sadece rahim ters oluyor.Normal gibi kesin görünüyor yani rahim ters diye tüpler ve yumurtalık lar ters oluyor mu
Tamam teşekkür ederimHayır sadece rahim ters oluyor.
Bebekte normal rahimdeki gibi görünüyor
Aynen öyle, sen bildiginden şaşma boşverKesinlikle çok haklısın aldığımız folik asitler vitaminler destekler bu kadar dikkat etmemiz boşa değil yani
Çok teşekkür ederim canımOooo skolyoz kötü olur tabi canım çok geçmiş olsun sen hatta direkt yardımcı ayarlaşimdi iyice bir anda kilo alacaklar bele vuracak hep
Kıyamam bende saçma şeyleri kafaya takar oldumm sonra ağlıyorumNormal canım benim haftada bir oluyor. Ev kirleniyor diye ağlıyorum yada genelde eşime takıyorum yazık sonra da üzülüyorum.
En son dün şakalaşırken yanlışlıkla çat diye elim kaçtı tokat attım sonra canı yandı diye ağla ağla mahvoldum
Valla ayağa kalkmamaya ben ikna edemedim baktım iki kez yakaladım sarkıyor üçüncüde kaldırdım serdim sofrabezini otur yerde ye dedimHamile yastığı almıştım biraz kullanıp bıraktım sarınca bunaltmıştı, yeniden onu deneyeceğim belki desteği rahatlatır. Bir şekilde çözüm bulmamız lazım
Bende senin gibi o tablalı olanlara bakıyordum canım ayağı boşta kalmasın diye tablalıların fiyatı hep yüksekti. Benimde aklıma ayağa kalkma durumu geldide bir şekilde ikna ederim inşallah tehlikeli olduğuna
Arkası ayarlanabiliyor canım. Ben onu sonraki dönemlerde sığmazsa diye sanmıştım aklıma hiç ilk zamanlar gelmemişti. Tecrübesizlik işteÇok teşekkür ederiz canım, hepimiz sağlıcakla güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı. Sağlıcakla huzurla büyütelim bebişlerimizi
Biz de ona göre davranırız o zaman canım yapacak bir şey yokCanım ınsanın hamıleyken ve lohusayken etrafında yapılanları asla unutmazmıs benım rısklı gebelık oldugu halde kayınvalıdem bır kere geldı evıme onuda benden bekledı ısı bende hıcbırsey yapmadım evımı bır supurge bıle tutmadı bende ve bebegımde hıc emegı yok
Canım benimde sırtımda kirençlenme ve omirilik disklerimde kayma var. Ağrılarım benimde çok eğilemiyorum bende. Yardımcı geliyor bana 1 aydır. Yine de ufak tefek bir iş yapsam sırtım çok ağrıyor. Bu süreci böyle dinlenerek kendimizi çok yormadan geçireceğiz. Şimdi çok yorulup hırpalanmayalım ki esas enerji doğumdan sonra lazımBende normalde de skolyoz var canım, bu ağrı tam onun ağrısı eskiden çok çok yorulursam olurdu simdi hamilelikle en ufak bir şeyde belim kopuyor
Canım eski nesil genelde aynı. Bakla pişirecekmiş benimki de geçen. Hem kızıma yasak hemde ben yemiyorum dedim bakladan ne olacak diyor. Bi arkadaş bakladan hamileyken 1 hafta hastanede yatmış çocuklara da 24 aya kadar yasak diye detaylıca anlattım. Bakma genelde bizim zamanımız diye giriyorlar konuya da bişey olur diye de korkularından zorlama yapmıyorlar hiç bişeye.Ay azıcık dertlesiyim sizinle. Gecen gün ailecek yemek yiyelim dedik annem de ben balık yiyeyim diye balık yaptırmaya karar vermiş ama eşim seviyo diye gitmiş mercan yaptırmış. Mercanı da yenilmemesi gereken kategoride görmüştüm sinir oldum benim için balık yaptırıyorsun ama hepsini yiyemediğimi bildiğin halde sormuyosun diye. Teyzemle birlikte üstüme gelmeye başladılar hem suçlu hem güçlü psikolojisi neymiş onlar hamileyken her şeyi yemişler balık da ayırmamışlar ciğer de yemişler hepimiz de sağlıklı doğmuşuz benim doktorum da zaten bi cinsmiş. O sizsiniz, o da sizin döneminizmiş ne güzel sağlıkla doğurmuşsunuz ama tek doktorum değil herkes bunların sakıncalı olduğunu söyliyorsa ben de üstüme düşeni yapıp dikkat ediyorum diye yükseldim. Ama asla saygı duymuyolar. Gerek yokmuş bu kadarına. Zaten ne söylesem neyi alıcam desem gerek yok diyolar. Ya pusete bile ne gerek var kaç kere çıkıcak dışarı ilk aylarda dediler. Müslin örtüleri anlatıyorum o neymiş diyolar. Detaylı ultrasonu anlatıyorum o kadar para vermeye ne gerek varmış onlar hamileyken bebeği bi elin parmağı kadar görmüşler bu kadar didiklemeye gerek var mıymış. çiğ etle yaptıkları çiğ köfteyi yedirmeye kalktılar en son YUH artık dedim o kadar da değil. Cahil de değiller 52-54 yaşlarındalar üniversite okumuş meslek sahibi insanlar bunlar. Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum onlar yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?