2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aaa evet senin bir de şehir degistirme olayın var ya doğru. Kurutma makinesi olsabda bebiş kıyafetleri atılmıyor diye biliyorum canım. Olan da olmayan da evde sağda solda kuruytacak

Canım benim ilk hamileliğimde tansiyon sıkıntım vardı ama 13/14 çıkıyordu. Arada baş ağrısı yapıyordu ama herzaman değil. Hiç sıkıntım yokken rutin doktor kontrolünde 14 çıkıyordu mesela. Bi kaç kontrol böyle devam edince doktor direk alfamed ilaç başladı günde bir ve evde sabah akşam ölçüm önerdi. Yine 13-14 çıkınca günde ikiye çıkardı ilacı.
Yani öyle bikere tansiyon yükseldi diye hemen sıkıntı olmuyor. Ama bazen anlamayabiliyosun da. En iyisi dijital bi cihaz alıp arada tansiyonu ölçmek.

Evet canım mantıklı kızının cantasinj hazirlamak en azından için de rahat olur her şeyi tamamdı diye. Ben de olumsuzu düşünmek istemiyorum bir de dediğin gibi hastane için şehir degistirmiyorruz böyle bir durum olsa birisi hemen eve gelir kaynatir pompayı vs. Pijama olayına da yavaştan bakmaya başlayayım ben de artık günler bir anda geçiyor

Aynen bi pijamam olsun hazırda isterdim bak. Hastane kantininden anananem usulü bi gecelik almışlar onu giydim yıkanmamıştı bile gecelik pijama artık neyse şimdilik en azından bitane alıp yıkayıp dolabımda tutmayı düşünüyorum acil durumda ordan aldırtırım.

Bu hamileliğin nasıl geçiyor canım, bir sıkıntı yok değil mi? İnşallah da olmaz bizim ailede tansiyon geçmişi var, babamın bir anda tansiyonu fırlar ve rengi değişir. Ben açıkçası öyle olacağımı da düşündüm bir kere çıkarsa da kurtulamayacağım diye panik yaptım sanırım. Hamilelikten önceki 1 yılda sürekli doktor kontrolünde diyet yaptım 10a 6 gelirdi hep tansiyonum doktorumda çok iyi kendini iyi hissettiğin sürece sorun yok derdi. En son kontrolde 11e 7 geldi yine iyi dediler ama bir de tuzlu yiyince dedim zaten yükselmeye başlamıştı ipin ucunu mu kaçırdım yoksa. Elektronik bi alet bende alayım evde bulunsun çok haklısın en azından içim rahat eder

Benimki pata kute vuruyor artik.esimde elini koyuyor.ona da tekme tokat eşim hep eli karnimda uyuyor artik cok sert hissediyorum.yukarda bide artik.kaburgalarimin ordan bile dayak yiyorum benim tirtilda 1 kg gecti..2 leri 3 leri dusunemiyorum

Aaa evet senin bir de şehir degistirme olayın var ya doğru. Kurutma makinesi olsabda bebiş kıyafetleri atılmıyor diye biliyorum canım. Olan da olmayan da evde sağda solda kuruytacak
Aynen biraz da ondan erken hazırlarım sanırım çantayı değil de çamaşır işini yıkar ütüler dolaba koyarım. Aa öyle mi onu bilmiyordum

Ben de gül suyu deneyeyim en iyisi canım. Siyah nokta temizleyince leke kaldığını hiç duymamıştım batıl inancın varsa yapma gelir seni bulur

Hahaha aay hep oğluşum da oğluşum deidm beğendiğim bir takım vardı bugün de kendime onu alayım bu vesileyle bari

Aynen biraz da ondan erken hazırlarım sanırım çantayı değil de çamaşır işini yıkar ütüler dolaba koyarım. Aa öyle mi onu bilmiyordum
Evet evet bebiş kıyafetleri atılmıyormuş senin yol olayindan dolayı yıkaman mantıklı ya, ben yine Mart ayina birakcam sanırım. Sadece kendime pijama vs hiç almadım artık ona ciddi bir şekilde bakmam lazım yoksa pijamasiz kalcam

Aynen en azından bir tane bile olsa şart ya her ihtimale karşı en lazım olan o

Benimki pata kute vuruyor artik.esimde elini koyuyor.ona da tekme tokat eşim hep eli karnimda uyuyor artik cok sert hissediyorum.yukarda bide artik.kaburgalarimin ordan bile dayak yiyorum benim tirtilda 1 kg gecti..2 leri 3 leri dusunemiyorum
Maşallah kaç haftalık

meraba kızlar 25 hafta oldu benimde gebeliğim. sizler şeker yüklemesi yaptırdınız mi yoksa açlık tokluk ölçümü mu yaptınız. 3 aylık kan şekerime baktırdigimda onda bi skntı yoktu pek yükleme de yapmak istemiyorum açıkçası

Bu hamileliğimde şükür iyiyim canım inşallah bi sıkıntı çıkmadan geçiririm kalan sürecide.
Yok öyle stres yapıp korkularla yaşama evrene kötü mesaj gönderme iyi olacak de iyi olsun herşey. Benimde ilk gebelikten önce hipotansiyon vardı hep düşüktü ama anlık baş dönmeleri haricinde bi sıkıntı yaşamıyodum. Şimdi 11-12/8 civarı çıkıyor oda gebelikte normal karşılanıyor. Sen stres yapacağına en güzeli al bi alet dursun evde arada ölçersin dediğin gibi için rahat eder
Hahaha aay hep oğluşum da oğluşum deidm beğendiğim bir takım vardı bugün de kendime onu alayım bu vesileyle bari
al al oğluşuna baya aldın zaten az da kendine al

Sen hangisini öneriyordun hayatım gulumsebebek
Şu yanları olan çok kullanılamaz gibi bu bebek bile sığmamış içine. Anne karnındaki rahatlıkta ayak kısmı destekli yapmışlar ama 6 ayı çıkarmaz bence sökülebilir o bariyer ama fazla küçük geldi gözüme. En azından 6 ay kullansan sonra bi tık daha rahat edersin. Bide o galiba düz kafa yastıklı aynı zamanda. Ozaman yan yatıramazsın kafa gömülüyor

Diğer belden bağlamalı da tek yan taraf destekliyse çocuğu hep o tarafa dayayarak yatırman gerekir. İki taraf destekliyse olur ozaman.
Bende böyle dümdüz basit bişey vardı iş görüyor e bebekten almıştım. Başta dönmeyi filan bilmediklerinden sıkıntı olmuyor ilerleyen aylarda hareketle aşağı kayabiliyor ama tamamen değil tabi az bi kayıyor yinede.

Belden bağlamalı olan seyyar yani çıkarılabilirse ve çıkarıldığında o kısımda çocuğu rahatsız edebilecek çıkıntı kalmıyorsa bide iki taraf bariyerliyse tercihim o yönde olurdu. Ama bu bahsettiğim özellikleri yoksa ona daha fazla para vereceğime bu attığım gibi düz bişey almayı tercih ederim

Eklentiler

• IMG_7916.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 38
bana da küçük geldi o ilk model hayatım sağol bu ikisine biraz daha bakayım bel kısmı olanı tercih etmemin sebebi bebek kayıyor o şekilde tutuluyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…