2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet canım kasık agrım çok oluyor bebek aşagı inmiş dedi doktor ara arada saglı sollu sancı giriyor hemen uzanıyorum banada yat dedi doktor ama sürekli yatamıyorum. İlk 3 ay benimde kanamam oldu progesteron kullandım 2.5 ay normaldi herşey en son gittigimde bebek ters dönmüştü ve plesentası aşagı inmiş dedi benim karnım çok aşagıda midem bomboş hareket etmekte çok zorlamıyorum egilip kalkmam imkansız tek başıma

Aay ben son 3 aya her ay 2 kilo alsam diyorum sen iyi kilo almamissin ya diyet zor olmuştur ama ben şu an çok dikkat etmiyorum inşallah çok almam
Bebekler en çok son 3 ayda kilo alıyor. Günlük 25-30 gram oluyor. Hafta başına 200 gram alsa ayda bir kiloya yakın alırlar suyu plesantası bebek ağırlığı kordonu filan derken e bide her yediğimiz bebişe de gitmiyor kendi vücut enerjimiz içinde gerekli her ay 2 kilodan biraz fazla alırız gibi geliyor

Canım 3 hafta günde bir defa kullan dedi 30 dan sonra günde iki defa vajinal dedi 200 mg kullanıyorum. Benim de kapatmıyor ama vajinal doğum mümkün olmayabilir dedi . İlaçlarla yukarı çıkar inşallah sana hangi ilacı verdi günde kaç kere? Ha birde magnezyumu da günde iki defa kullan dedi sanırım onun da etkisi var düzeltmede. Ocean marka magnezyum kullanıyorum ben

Geçmiş olsun hayatım senin için ve bebeğin için hangi dogum iyi gelecekse o olsun insanların çoğu sezeryan oluyor istediği için hatta hiç sorun etme
Benimkinin de eli hep yüzünde yaa hepsi böyle herhalde

Geçmiş olsun hayatım senin için ve bebeğin için hangi dogum iyi gelecekse o olsun insanların çoğu sezeryan oluyor istediği için hatta hiç sorun etme
Benimkinin de eli hep yüzünde yaa hepsi böyle herhalde
Ay benim oğlan her gittiğimde eli yüzünde . Babası da diyor ki o kadar para veriyoruz görmek için nazlanıyor kapatıyor yüzünü diyor sağlıkla doğsunlar da hiç önemli değil ya doğum şekli

Kizlar bende kaygi bozukluğu başlamiş sürekli hastalik ariyorum kendimde tansiyonum normalde 10 lardaydi şimdi 11-12 lere cikinca preakleamsi olcam diye ödüm kopuyor nasil kurtulacak bu kaygilardan çok stres yapiyorum

Uuf 4 kilo aldım diyelim 12 kilo yapiyo düşününce çok geldi

Kizlar bende kaygi bozukluğu başlamiş sürekli hastalik ariyorum kendimde tansiyonum normalde 10 lardaydi şimdi 11-12 lere cikinca preakleamsi olcam diye ödüm kopuyor nasil kurtulacak bu kaygilardan çok stres yapiyorum
Canım hiç endişelenme 13 e kadar tansiyon normal sayılır 10-11-12 çok normal zaten bebeğine odaklan günlük tut ve haftaları keyifle say hiç bşi kafana takma güzel bebeğin dışında onu hayal et gebelikte sıkıntılar oluyor bolca dua oku Allah’a sığın için ferahlasın

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı ? Benim sonuçlarım çıktı sabah aç karnına 3 aylık şekere baktılar doktor iyi dedi ailede de şeker olmayınca şeker yüklemesi yapmayacağız dedi. Sadece b vitaminim düşük çıkmış DODEX iğne 5 hafta boyunca haftada 1 vurulcam acıtıyor o iğne

Aynen zaten kısa zaman kullancaz ben de çok pahalı bir şey istemiyorum yazın da belki kullanırım diye ince müslin olsun diye düşündüm sen nerden aldın link var mı link
Canım dur atayım linki kargoda daha eve gelmedı yerı nasıl bılmıyorum

Canım ya nasıl kılo alıyoruz bılmıyorum bende bu bır ayda kılo aldım normalde yıyorum aslında nerde bu kılo dıyorum da bence ödem bunlar et olamaz

İşte yapamiyorum sürekli stres sürekli bişey olcak hissi Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kızlar ya eşeklik ettim bu gün kızlarımın odasını toparlayım dedim bazanın altına halıyı girdirmem lazımdı evdede tektim kaldırıp halıyı düzledim. 1 saat sonra falan wc gittim çok yoğun sümüksü slime gibi yapıda şeffaf akıntı gelmiş nışanmı diye çok korkuyorum doktorumu aradım kanlımıydı diye sordu değil dedim, ozaman değildir büyük ihtimalle ama takip et dedi sancı kanama vs olmaz inşaAllah normal akıntıdır dua edin

Canım nişan değildir kötü düşünme resmini çekmedin mi? sen bi kaç gün takip et tekrar gelecek mi sancın olacakmı hafif hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…