2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şu an benim 950 falan diyebiliriz ortalama herhalde haftaya 1100 civarı olur herhalde minnoş 28+1 oluyorum o zaman bakalım ne çıkacak
Bencede haftaya gittiğinde 1 kilonun üstünde duyarsın rakamı
Amin canım benim inşallah aynen başından beri bir hafta genelde ilerde oluyor her kontrolümde umarım ciğerleri de güzel gelişir
sağlıkla gelsin minnoş

Aa aynı kiloda hamile kalmışız 170 boy 67 kiloydum ben de, zayıflamaya çalıştığım bir dönemde hamile kaldım ilkinde 61 ile başlayıp 78 ile doğuma gitmiştim, şimdi ise 75 kiloyum daha üç ay var ve ben de 16. haftaya kadar günde 4-5 kez kustum yani nereden geldi bu kilolar anlamadım. Diyetisyen 80le kapatırız demişti ama zor gibi

Yaa tecrübeli hamişler kilo konusunu ben de merak ediyorum. İlk 6 ay ve son 3 ay kaç kilo almıştınız en azından biz de ortalama bir rakam çıkartiriz

Maalesef ya inşallah 80 diyelim de benim de kendime inancım sıfır o kadar kustuk bu kilolar havadan mı bulaştı ki

Hala kendime bir şey almamış olmam
Ay ben de aynı şekilde kendime bir şey almadım henüz hamile pantolonu dışındahatta biz bebişe de iki üç zıbın dışında bir şey almadık bu hafta sonu gidip alacağız çoğunu. Eşim de diyor ki 1 kiloyu geçtiğine göre artık zamanı geldi hak etti

Yaa tecrübeli hamişler kilo konusunu ben de merak ediyorum. İlk 6 ay ve son 3 ay kaç kilo almıştınız en azından biz de ortalama bir rakam çıkartiriz
Ben net olarak hatırlamıyorum not da almamışım ama toplamda 17 kilo aldım, son iki ay hiç kilo almadım. Gebelik şekeri çıkmıştı 7. ayda diyet yapmak zorunda kalmıştım doğuma kadar, o yüzden hiç almadım diye düşünüyorum. Her kontrole gittiğimde doktor ve hemşire çok hızlı kilo alıyorsun diyordu, bunda da öyle diyorlar vücudum böyle demek ki

Aay biz indirim gördükçe bebise bir seyler aldık hatta gectigimiz gunlerde indirimli gördüğüm 6-9 aylık ürünlerden de aldım artık kendime de bir şeyler almam lazım artık

Aay ben son 3 aya her ay 2 kilo alsam diyorum sen iyi kilo almamissin ya diyet zor olmuştur ama ben şu an çok dikkat etmiyorum inşallah çok almam

Benim bebişin kilosu senin kızının kilosu gibiydi sanki hep
20+2-337gr
20+6-403gr
23+6-649gr şimdi tahminim benim de 900 kusurlerdedir diyeydi
23+6 da benimki de 700 gramdı boyuda 30cm bende çok merak ediyorum 15 şubatta gidecem 1 kiloyu kesin geçeriz o zaman

Gögüslerim bu aralar o kadar çok sızlamaya başladıki sanki her an süt gelecek gibi

Benim de bugün plesenta aşağıda ama doğum kanalını kapatmıyor bu şekilde normal doğuma izin vermez sezeryan olur yüksek ihtimal dedi günde kaç progesteron kullanıyorsunuz ve kaç mg olarak alıyorsunuz bende dün ağrısız rektal kanama olunca 2 hafta vardı kontrolüme bugün gittim 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapmak için tekrar gidecem

Plesenta aşagıda oldugu için mi kanama oldu benimde aşagıda bende progesteron kullanıyorum sabah akşam 100mg verdi bana

Plesenta aşagıda oldugu için mi kanama oldu benimde aşagıda bende progesteron kullanıyorum sabah akşam 100mg verdi bana
Benim en başından beri hep aşağıda plesenta yükselir demişlerdi ama yükselmedi benim sürekli 2 hafta da bir ayda bir kanamalarım oldu hatta vajinal de oldu 3 peçete kadar ben neredeyse gebelik başından beri progesteron kullanıyorum önce günde 3 200 mg şimdi günde 1 200 mg kullanıyorum doğuma kadar devam dedi ağır iş yapma dedi ek olarak kasık ağrılarım oluyor sizinde oluyor mu

kızlar cesursavasci nin aldığı notlara göre hastane için ilk sayfaya bi düzenleme yaptım. Aynı zamanda yenidoğan dönemi için gerekli olanları da yazdım. Bi bakın eksik gördüğünüz ekleyelim dediğiniz varsa onları da ekleyeyim. I ImaginaryLife dediği gibi ufak tefekler kaldı derken bir yığın şey çıkıyor atlamadan eksik tamamlamış oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…