2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnşallah düzelir ya kilosuna da maşallah ben de 25te gidicem inşallah 1 kiloyu görürüz
Görürsün canım bizde baba 120 kilo olunca ben bekliyorum oğlumun da öyle olmasını birde ben normal doğum olsun diye hep dikkatli beslenirdim az az yerdim zaten midem de bulanır bebeğin kafası da yukarda olunca mideye yer kalmıyor hemen doyuyorum iki üç kaşık alınca. Babaya çekti bebiş kemikler ağır sanırım birde kız bebeklerin kilosu daha azmış erkekler bir tık daha kemik yapısından normalmiş kilosu bakalım hayırla alalım kucaklarımıza inşallah sonuçlarım da 2 de çıkacak inşallah onlar da güzel çıkar hiç şeker yüklemesine gerek kalmaz

Minder zaten kullanmamayı düşünüyorum omurga sağlığı için de önermiyorlarmış ama örtüyü bilemedim
Ben 150 tl ye aldım müslin kullanırım ılk aylarda diye cok parale istiyorlar iyilerine gerek duymadım bilmiyorum

genetiğinde var o zaman inşallah ailende de yokmuş ya zaten yemene de dikkat ediyormuşsun çıkmaz inşallah

Maşallah canım iri bi bebek geliyor diyelim o zaman

Ben 150 tl ye aldım müslin kullanırım ılk aylarda diye cok parale istiyorlar iyilerine gerek duymadım bilmiyorum
Aynen zaten kısa zaman kullancaz ben de çok pahalı bir şey istemiyorum yazın da belki kullanırım diye ince müslin olsun diye düşündüm sen nerden aldın link var mı link

Artık regl tarihimi mi yanlış hatırlıyorum eşim öyle dikte etti ki ben bile yanlış hesapladım diyorum ama doktor da erkek bebekler öyle diyor bakalım mayıs annesi oluruz herhalde

Grupta hepimiz zamanında doguracagiz inşallah hiç kötüyü düşünme pozitifiz

Her gün bir yeni bilgi teşekkürler canım

Maşallah canım iri bi bebek geliyor diyelim o zaman
Baba iri olunca ben az çok tombik diyordum ben de bebekten önce 1.68 boy 67 kiloydum balık etliydik şimdi dobişko oldum ya 78 kiloyum ya 11 kilo aldım yuh yani birde o kadar kustum ki çok da yiyemiyorum hatta bebekten önce daha iştahlı biriydim

Artık regl tarihimi mi yanlış hatırlıyorum eşim öyle dikte etti ki ben bile yanlış hesapladım diyorum ama doktor da erkek bebekler öyle diyor bakalım mayıs annesi oluruz herhalde
Başından beri mi önde gidiyor? Aman olsun canım kilosu iyi olsun ciğerleri de güzel gelişsin de nasıl nezaman sağlıkla kucağına alacaksan ozaman gelsin. İkiniz içinde hangi doğum şekli daha sağlıklı hayırlı olacaksa öyle olsun

Benim bebişin kilosu senin kızının kilosu gibiydi sanki hep
20+2-337gr
20+6-403gr
23+6-649gr şimdi tahminim benim de 900 kusurlerdedir diyeydi
Aaa evet evet ortalaması aynı gidiyor
20+3 350 gram
21+2 403 gram
23+5 610 gram
25+4 844 gram
26+4 970 gram dedi 940 gram çıktı
Bende haftaya kontrolüm 25+4 te gitcem 800 kusurlu bi rakam bekliyorum

Aaa evet evet ortalaması aynı gidiyor
20+3 350 gram
21+2 403 gram
23+5 610 gram
25+4 844 gram
26+4 970 gram dedi 940 gram çıktı
Bende haftaya kontrolüm 25+4 te gitcem 800 kusurlu bi rakam bekliyorum
Şu an benim 950 falan diyebiliriz ortalama herhalde haftaya 1100 civarı olur herhalde minnoş 28+1 oluyorum o zaman bakalım ne çıkacak

Amin canım benim inşallah aynen başından beri bir hafta genelde ilerde oluyor her kontrolümde umarım ciğerleri de güzel gelişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…