2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet canım erken doğum riski yokmuş sadece sezaryen doğuma yöneliyorlarmış mecburiyetten. Bakalım hakkımızda hangi doğum hayırlıysa o olsun inşallah

İnşaAllah canım doktorum da dinlen takip et dedi belirti olursa gelirsin dedi . İnşaAllah olmaz
Ayaklarını yukarı kaldır uzan dinlen ayakta bekleme tecrübelisin bilirsin nişanı fazla hareket edince benimde vajinal akıntım artıyor seninde öyle olmuş olabilir canım için rahatlasın diye dedim doktora git diye

Amin amin İnşaAllah canım uzandım dahada kalkmam bu gün

Normal akıntı olsa fark ederimde yoğun olunca bide sümüksü okunca korktum işte ister istemez, bellide ağır kaldırdığım için de öyle yoğun gelmiş olabilir inşaAllah öyledir bakalım dinleniyorum şimdi

Evet canım bebişler önce de hep düşüktü . Senin de mi ilk gebeliğin canım
Evet canım ilk gebeliğim benim tecrübesizim kanamalarım da olunca çok kötü hissettim kendimi bişey alınca bebeğe hep acaba düşük mü olacak kaygısı yaşadım ama çok şükür bu haftaları gördük eminim sağlıkla kucağımıza alacaz bebişleri

Canım bazen benden de şeffaf akıntı geliyor yorulunca hava soğuk olunca ayaklarım çıplak olduğu zaman . Bence normal ya bugün kendini yorma daha fazla ayaklarını sıcak tut havalar da soğuk ondan da oluyor bazen . Uzan dinlen

Ben de 5 kilo aldım 72yle kapatabilirim inşallah senin de psikolojik sınırın 99du sanırım. Amaaan yaa doğum sonrası bı grup daha patlatiriz zayıflayan analar diye
Aynen valla 99 du da onu illaki geçcem gibi grubu patlatırız onda sıkıntı yok ta benim sonum tüp mide ameliyatına gidecek gibi

Doktorlar anlıyor mu acaba alttan muayene ya da ultrasonla nişan olup olmadığını bir muayene ol için rahat etsin bence inşallah değildir sadece akıntıdır bacaklarını uzat dinlen biraz
Doktor anlar canım nişan gelince rahim ağzı kısalıyor o yüzden doğum habercisi diyorlar nişan için. Ama Bencede normal akıntıdır o.
Değildir değildir diye kendimi avutup çekmedim foto aslında aklıma gelmişti, bakalım bişe olmaz inşaAllah, çok huzursuz olursam da giderim artık doktora
Tam olarak nasıldı rengi filan dokusu filan? Sen biraz yat dinlen Allahın izniyle bişeycik olmaz nişan olmaması için dualarım seninle

Aynen valla 99 du da onu illaki geçcem gibi grubu patlatırız onda sıkıntı yok ta benim sonum tüp mide ameliyatına gidecek gibi
Ay Allah korusun ya deme öyle şeyler deme veririz kiloları senin birde normal ama diğeriyle arasında yaş farkı çok az daha ilkinin kilosunu veremeden ikinci bebiş gelince normal bence senin kilon benim yengem de doğuma yakın öyleydi. Ki yengem inanılmaz zayıf biriydi sarılırken korkardım kaburgalarını hissederdim şimdi hepsini verdi iki bebiş olunca koştur koştur bir hayatı var

Çok sevindim canım inşallah diğer sonuçlarda temiz çıkar Allahın izniyle

Birşey olmaz inşallah canım bu haftalara kadar çok şükür sağ Salim geldiler inşallah az bir zaman kaldı hiç olumsuz düşünme kaygılanma

Allah’ımm inşallah darısı başıma hızlıca sağlıklı vereyim kiloları doğumdan sonra vallahi nefes nefese kalma oturup kalkmadaki sıkıntılarımın %40 ı bebektense %60 ı kilodan yanaklarım filan poğaça Aldım başımı gidiyorum inşallah cerrahi müdahaleye gerek kalmadan güzelce veririm bende

Yok yok hiç kalmaz öyle hareketli bir hayatın olacak ki kendiliğinden gidicek diyete bile gerek kalmayacak

Yok yok hiç kalmaz öyle hareketli bir hayatın olacak ki kendiliğinden gidicek diyete bile gerek kalmayacak
Ay hadi inşallah içim açıldı yazdıklarına
İnşallah canım dualarınızda bizi de eskik etmeyin
Allah büyük canım sen içini ferah tut Allahın izniyle bebişlerin sağlıklı ve sağlıkla gelecek kucağına dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…