2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aa evet nerde ki ? Son görülmesi Salı günü gece 11 küsürmüş belki de yazmaya vakti yoktur kızı da okula gidiyor vakit bulamamıştır
İnşallah öyledir aman sıkıntı olmasın da vakit bulunca yazar
Çekmedim korkuyorum inşaAllah değildir
öyle sana garip gelen akıntıda resmini çek doktoruna at canım görmeden pek bilemez sonuçta ne olduğunu. Belki sıradan bir akıntı ama şimdi için rahat etmicek. Bi kaç gün takip et kendini ama çok kafana takma psikolojik sancıya dönmesin. Yada gidebiliyorsan yarın bi git doktoruna hem bebişi görmüş olursun hem için rahat eder böyle düşünüp durcan

Ben şimdiye kadar 5 kilo aldım. Kalan 3 ay kilo alımı hızlansa yine o sınırımın üstüne çıkıyorum 100 kilo olacağım kesin gibi de üstüne ne kadar çıkarım
Ben de 5 kilo aldım 72yle kapatabilirim inşallah senin de psikolojik sınırın 99du sanırım. Amaaan yaa doğum sonrası bı grup daha patlatiriz zayıflayan analar diye

Benim gebelik öncesi şekerim yüksek olduğu için doktor yapalım dedi ailemde diyabet öyküsü de var 75 gr ile yapacak dodex güzel yükseltiyor b12 yi yükselir hızlıca

Değildir değildir diye kendimi avutup çekmedim foto aslında aklıma gelmişti, bakalım bişe olmaz inşaAllah, çok huzursuz olursam da giderim artık doktora

Bence doktoruna git yarın ya da bugün gidebiliyorsan psikolojik olarak insanın sancısı olmasa da sancısı varmış gibi algılıyor
Duruma göre giderim artık şimdi uyucam biraz, çok yordum bu gün kendimi eşeklik ettim

İnşallah bnmde hiç bi sorun olmaz zaten tek doz yapılmak istiyorum sadece hiç yaptırmıcaktım dr tek doz da olsa vurul istersen dedi
Benim de sürekli kanamalarım vs olunca gitmemiştim bugün doktor yaptır artık tek doz yeterli dedi çünkü çocuk 2 ay sonra tetenoz ile difteri aşısını olacak ilk 2 ayda senin antikorların onu koruyacak steril ortamlarda doğumlar oluyor tabi ki yine de Türkiye de vaka bildiriliyor ne olur ne olmaz diye 1 doz yaptırdım bende en fazla kolun ağrır başka bişey olmaz

Ben progesteron 200 mg günde 1 akşamları vajinal alıyorum Magnezyumu günde 1 alıyorum kasılmaların çok olursa 2 ye çıkabilirsin dedi bide oksapar kullanıyorum ben zaten normal doğumdan korkuyordum büyük yıkım olmadı bana çocuk sağlıklı biz sağlıklı olalım da önemli değil 36. Haftayı sağ salim görelim yeterki

Canım tecrübem yok bu konuda ama daha önce nişan böyle mi gelmişti sende? Benim okuduğum yazılarda hep kanlı olduğu yaziyordu

Doktorlar anlıyor mu acaba alttan muayene ya da ultrasonla nişan olup olmadığını bir muayene ol için rahat etsin bence inşallah değildir sadece akıntıdır bacaklarını uzat dinlen biraz
Serviks açılmış mı rahim hunileşmiş mi diye bakıyorlar ordan anlıyorlar sanırım

Doktorlar anlıyor mu acaba alttan muayene ya da ultrasonla nişan olup olmadığını bir muayene ol için rahat etsin bence inşallah değildir sadece akıntıdır bacaklarını uzat dinlen biraz
İnşaAllah canım doktorum da dinlen takip et dedi belirti olursa gelirsin dedi . İnşaAllah olmaz

Yok kuzum kanlı gelmişti iki kızımdada
O zaman bence hiç endişelenme. Bak sende de kanlı gelmiş benim okuduğum nişan gelme durumlari da kanliydi. Sen dikkat et bundan sonrası için belki kaldırırken güç uyguladin diye bı kasılma olmuştur akıntı daha yoğun gelmiştir. Usuyunce bile yoğunluğu rengi farklılaşabiliyor akıntının. O yüzden sen hiç stres olma uzat ayaklarını doktorunun dediği gibi takip et bakalım biraz. Bir gariplik hissedersen hemen gidersin doktora. Bir şey yoktur Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…