öyle sana garip gelen akıntıda resmini çek doktoruna at canım görmeden pek bilemez sonuçta ne olduğunu. Belki sıradan bir akıntı ama şimdi için rahat etmicek. Bi kaç gün takip et kendini ama çok kafana takma psikolojik sancıya dönmesin. Yada gidebiliyorsan yarın bi git doktoruna hem bebişi görmüş olursun hem için rahat eder böyle düşünüp durcan
Ben şimdiye kadar 5 kilo aldım. Kalan 3 ay kilo alımı hızlansa yine o sınırımın üstüne çıkıyorum 100 kilo olacağım kesin gibi de üstüne ne kadar çıkarım
Ben de 5 kilo aldım 72yle kapatabilirim inşallah senin de psikolojik sınırın 99du sanırım. Amaaan yaa doğum sonrası bı grup daha patlatiriz zayıflayan analar diye
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı ? Benim sonuçlarım çıktı sabah aç karnına 3 aylık şekere baktılar doktor iyi dedi ailede de şeker olmayınca şeker yüklemesi yapmayacağız dedi. Sadece b vitaminim düşük çıkmış DODEX iğne 5 hafta boyunca haftada 1 vurulcam acıtıyor o iğne
Benim gebelik öncesi şekerim yüksek olduğu için doktor yapalım dedi ailemde diyabet öyküsü de var 75 gr ile yapacak dodex güzel yükseltiyor b12 yi yükselir hızlıca
İnşallah öyledir aman sıkıntı olmasın da vakit bulunca yazar
öyle sana garip gelen akıntıda resmini çek doktoruna at canım görmeden pek bilemez sonuçta ne olduğunu. Belki sıradan bir akıntı ama şimdi için rahat etmicek. Bi kaç gün takip et kendini ama çok kafana takma psikolojik sancıya dönmesin. Yada gidebiliyorsan yarın bi git doktoruna hem bebişi görmüş olursun hem için rahat eder böyle düşünüp durcan
Değildir değildir diye kendimi avutup çekmedim foto aslında aklıma gelmişti, bakalım bişe olmaz inşaAllah, çok huzursuz olursam da giderim artık doktora
Benim de sürekli kanamalarım vs olunca gitmemiştim bugün doktor yaptır artık tek doz yeterli dedi çünkü çocuk 2 ay sonra tetenoz ile difteri aşısını olacak ilk 2 ayda senin antikorların onu koruyacak steril ortamlarda doğumlar oluyor tabi ki yine de Türkiye de vaka bildiriliyor ne olur ne olmaz diye 1 doz yaptırdım bende en fazla kolun ağrır başka bişey olmaz
Doktorlar anlıyor mu acaba alttan muayene ya da ultrasonla nişan olup olmadığını bir muayene ol için rahat etsin bence inşallah değildir sadece akıntıdır bacaklarını uzat dinlen biraz
Canım 3 hafta günde bir defa kullan dedi 30 dan sonra günde iki defa vajinal dedi 200 mg kullanıyorum. Benim de kapatmıyor ama vajinal doğum mümkün olmayabilir dedi . İlaçlarla yukarı çıkar inşallah sana hangi ilacı verdi günde kaç kere? Ha birde magnezyumu da günde iki defa kullan dedi sanırım onun da etkisi var düzeltmede. Ocean marka magnezyum kullanıyorum ben
Ben progesteron 200 mg günde 1 akşamları vajinal alıyorum Magnezyumu günde 1 alıyorum kasılmaların çok olursa 2 ye çıkabilirsin dedi bide oksapar kullanıyorum ben zaten normal doğumdan korkuyordum büyük yıkım olmadı bana çocuk sağlıklı biz sağlıklı olalım da önemli değil 36. Haftayı sağ salim görelim yeterki
Kızlar ya eşeklik ettim bu gün kızlarımın odasını toparlayım dedim bazanın altına halıyı girdirmem lazımdı evdede tektim kaldırıp halıyı düzledim. 1 saat sonra falan wc gittim çok yoğun sümüksü slime gibi yapıda şeffaf akıntı gelmiş nışanmı diye çok korkuyorum doktorumu aradım kanlımıydı diye sordu değil dedim, ozaman değildir büyük ihtimalle ama takip et dedi sancı kanama vs olmaz inşaAllah normal akıntıdır dua edin
Doktorlar anlıyor mu acaba alttan muayene ya da ultrasonla nişan olup olmadığını bir muayene ol için rahat etsin bence inşallah değildir sadece akıntıdır bacaklarını uzat dinlen biraz
O zaman bence hiç endişelenme. Bak sende de kanlı gelmiş benim okuduğum nişan gelme durumlari da kanliydi. Sen dikkat et bundan sonrası için belki kaldırırken güç uyguladin diye bı kasılma olmuştur akıntı daha yoğun gelmiştir. Usuyunce bile yoğunluğu rengi farklılaşabiliyor akıntının. O yüzden sen hiç stres olma uzat ayaklarını doktorunun dediği gibi takip et bakalım biraz. Bir gariplik hissedersen hemen gidersin doktora. Bir şey yoktur Allah'ın izniyle