2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hadi gözün aydın inşallah diğeri de temiz çıkar

Kızlar doğumdan sonra aldığımız kilolar kolay mı gidiyor ki
Erken doğum yaptım ve ilk 6 ay 7-8 kilo aldım doğumdan sonraki 1 hafta içinde direk gitti hepsi ne olduğunu anlamadan. Sonra bana yemek yemezsem sütüm gelmez mantığını aşıladılar acemilik işte bende ne bileyim her süt sağımdan sonra yemek çikolata gece kalkıp süt sağarken çikolata filan Allah ne verdiyse yiyordum. Çok kısa sürede verdiğim 7 kiloyu 10 kilo olarak geri aldım Üstüne de eklendi tabi daha o kiloları veremeden ikinciye hamile kaldım

Ay ınsallah bu sefer kılo almazsın inşallah bende almam bız senınle kılomuz bırbırıne yakın en cok bız dıkkat etmelıyız

Eline sağlık kuzum
Ben de oksapar kullanıyorum ama sezaryen olursam kanamam çok olur mu diye endişe ediyorum, daha doğrusu kanama durmazsa diye, şimdi bile elimi hafif kessem çok fazla kanıyor ve uzun sürede duruyor. Doktorun bir şey dedi mi bu konuda?
Kızlar doğumdan sonra aldığımız kilolar kolay mı gidiyor ki
Valla benim çok zor gitti 17 kilo aldım normal doğum yapmama rağmen sadece 5 kilo gitti doğumda, bebek 3700 dü. Sonra o doğumda giden 5 kilonun ikisini aldım ve 1 sene boyunca 14 kilo fazlalık ile yaşadım. Oğlum 1 yaşına gelince spor ve diyet yaparak zar zor hepsini verdim 2 ay gibi bir sürede. Benim vücudum kilo almaya çok meyilli o yüzden çok zor veriyorum çok da kolay alıyorum

Ayy demekki emzirirken de dikkat etmek gerekiyor

Şeffaf akıntı normalde Bendede geliyor kuzum bu yoğun ve nışana benzeyince bi korktum

Ay ınsallah bu sefer kılo almazsın inşallah bende almam bız senınle kılomuz bırbırıne yakın en cok bız dıkkat etmelıyız
Aynen canım ya bu sefer 5 kilo aldım ama daha yolumuz uzun
Aay yok yok olumsuz dusunmek yook, biz üstesinden geliriz her türlü zayiflariz pozitifiiiz
K kelebekimsi nin dediği gibi şimdi güzel bi çikolata gider
Ayy demekki emzirirken de dikkat etmek gerekiyor
Aynen canım abartmamak gerekiyor

Dokusu bildiğin slime gibiydi peçeteye dağılmıyodu canım hafif şeffaf sarımsı gibiydi rengi hiç kan yoktu ama
Canım sen bidaha gelirse kesin doktoruna git bence seninde bizimde içimiz rahat etsin aklım kalacak sende. İnşallah tekrarı olmaz sadece ağır kaldırdığın için toplu gelmiş gibi olmuştur da dinlenince herşey normale döner

Takip ediyorum kuzum şuanlık ters bi durum yok gelmed tekrar, kanama vs de yok hafif sancım var ara ara ama o öncesinde de oluyodu yazmıştım buraya adet sancısı gibi.
Bende ağır kaldırınca olmuştur diyorum inşaAllah öyledir çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…