Allah büyük canım sen içini ferah tut Allahın izniyle bebişlerin sağlıklı ve sağlıkla gelecek kucağına dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Kızlar hatırlarsanız ben geçen hafta amniyosentez yaptırmıştım ikzilerimde oğlumda el ayak içe dönük demişlerdi ilk sonuçlar çok şükür Temiz ikinci bir aya çıkarmış inşallah onlarda temiz çıkar
Erken doğum yaptım ve ilk 6 ay 7-8 kilo aldım doğumdan sonraki 1 hafta içinde direk gitti hepsi ne olduğunu anlamadan. Sonra bana yemek yemezsem sütüm gelmez mantığını aşıladılar acemilik işte bende ne bileyim her süt sağımdan sonra yemek çikolata gece kalkıp süt sağarken çikolata filan Allah ne verdiyse yiyordum. Çok kısa sürede verdiğim 7 kiloyu 10 kilo olarak geri aldım Üstüne de eklendi tabi daha o kiloları veremeden ikinciye hamile kaldım
Erken doğum yaptım ve ilk 6 ay 7-8 kilo aldım doğumdan sonraki 1 hafta içinde direk gitti hepsi ne olduğunu anlamadan. Sonra bana yemek yemezsem sütüm gelmez mantığını aşıladılar acemilik işte bende ne bileyim her süt sağımdan sonra yemek çikolata gece kalkıp süt sağarken çikolata filan Allah ne verdiyse yiyordum. Çok kısa sürede verdiğim 7 kiloyu 10 kilo olarak geri aldım Üstüne de eklendi tabi daha o kiloları veremeden ikinciye hamile kaldım
kızlar @cesursavasci nin aldığı notlara göre hastane için ilk sayfaya bi düzenleme yaptım. Aynı zamanda yenidoğan dönemi için gerekli olanları da yazdım. Bi bakın eksik gördüğünüz ekleyelim dediğiniz varsa onları da ekleyeyim. IImaginaryLife
dediği gibi ufak tefekler kaldı derken bir yığın şey çıkıyor atlamadan eksik tamamlamış oluruz.
Ben progesteron 200 mg günde 1 akşamları vajinal alıyorum Magnezyumu günde 1 alıyorum kasılmaların çok olursa 2 ye çıkabilirsin dedi bide oksapar kullanıyorum ben zaten normal doğumdan korkuyordum büyük yıkım olmadı bana çocuk sağlıklı biz sağlıklı olalım da önemli değil 36. Haftayı sağ salim görelim yeterki
Ben de oksapar kullanıyorum ama sezaryen olursam kanamam çok olur mu diye endişe ediyorum, daha doğrusu kanama durmazsa diye, şimdi bile elimi hafif kessem çok fazla kanıyor ve uzun sürede duruyor. Doktorun bir şey dedi mi bu konuda?
Valla benim çok zor gitti 17 kilo aldım normal doğum yapmama rağmen sadece 5 kilo gitti doğumda, bebek 3700 dü. Sonra o doğumda giden 5 kilonun ikisini aldım ve 1 sene boyunca 14 kilo fazlalık ile yaşadım. Oğlum 1 yaşına gelince spor ve diyet yaparak zar zor hepsini verdim 2 ay gibi bir sürede. Benim vücudum kilo almaya çok meyilli o yüzden çok zor veriyorum çok da kolay alıyorum
Canım bazen benden de şeffaf akıntı geliyor yorulunca hava soğuk olunca ayaklarım çıplak olduğu zaman . Bence normal ya bugün kendini yorma daha fazla ayaklarını sıcak tut havalar da soğuk ondan da oluyor bazen . Uzan dinlen
Canım sen bidaha gelirse kesin doktoruna git bence seninde bizimde içimiz rahat etsin aklım kalacak sende. İnşallah tekrarı olmaz sadece ağır kaldırdığın için toplu gelmiş gibi olmuştur da dinlenince herşey normale döner
Canım sen bidaha gelirse kesin doktoruna git bence seninde bizimde içimiz rahat etsin aklım kalacak sende. İnşallah tekrarı olmaz sadece ağır kaldırdığın için toplu gelmiş gibi olmuştur da dinlenince herşey normale döner
Takip ediyorum kuzum şuanlık ters bi durum yok gelmed tekrar, kanama vs de yok hafif sancım var ara ara ama o öncesinde de oluyodu yazmıştım buraya adet sancısı gibi.
Bende ağır kaldırınca olmuştur diyorum inşaAllah öyledir çok sağol canım