2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Begonya2 geçmiş olsun canım nişan olsa kanlı gelirdi bence, zorlandığın için akıntın yoğun gelmiştir diye düşünüyorum. 15-16 kilo çocuklarını kaldıran arkadaşlarım var benim bir şey olmuyor, bazayı komple kaldırmamışsındır heralde, içini ferah tut ama yine de bir daha gelirse doktoruna foto at

İnşaAllah canım çok sağol bazanın tek ayak tarafını kaldırdım halıyı ittim 2 3 kere kaldırdm ama ilkinde olmadı. Ama bide yatak ve beşik yerini değiştirdim ittire ittire

Geçmiş olsun canım.

Çok şükür canım aman iyi olda. Yarın da takip et tekrar gelmezse korkma artık Allahın izniyle herşey normaldir

İnşaAllah canım çok sağol bazanın tek ayak tarafını kaldırdım halıyı ittim 2 3 kere kaldırdm ama ilkinde olmadı. Ama bide yatak ve beşik yerini değiştirdim ittire ittire
Ya insan duramıyor dimi benim de bir kere robot süpürgem üçlü koltuğun altına sıkıştı, o zaman da kanama alanım vardı raporluydu evde yatmam gerekiyordu, şeytan dürttü koltuğu kaldır al diye ama tutmuştum kendimi komşumu çağırmıştım. Ama riskim olmasa ben de senin gibi duramaz yapabilirdim. O yüzden suçlama kendini canım inşallah bir sorun yoktur

Kızlar 3umuz denk gelicez bi ara inanıyorum bende 6sina almıştım bilseydim 10una alirdim Mavi070707

Kardelenzey canim mağazada bunu gördüm çok begendim sonra eşimle konuştuk işte bu sefer komodini çalışma masası yatağı uyum saglamayacak sonra alsak dedik çünkü ben park yatak almıştım.. eşim şimdilik kaliteli almayalım gecistirelim bu dönemi sonra çocuk odası takımı alırız dedi o yüzden de askıya aldık grcistirmelik ikeadan şu dolabi alacak gibiyim

Canım cok iyi düşünmüşsün cok haklısın ben şuan lojmanda oturdugum ıcın cocuk odası sart gıbı bızım dolabımız bıze anca yetıyor ve uzun zamanda lojmanda oturucaz gibi bende şifonyer ve dolap alayım dıyorum en azından bıraz kalabalıgımızı azaltır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…