Ya insan duramıyor dimi benim de bir kere robot süpürgem üçlü koltuğun altına sıkıştı, o zaman da kanama alanım vardı raporluydu evde yatmam gerekiyordu, şeytan dürttü koltuğu kaldır al diye ama tutmuştum kendimi komşumu çağırmıştım. Ama riskim olmasa ben de senin gibi duramaz yapabilirdim. O yüzden suçlama kendini canım inşallah bir sorun yoktur
Canım cok iyi düşünmüşsün cok haklısın ben şuan lojmanda oturdugum ıcın cocuk odası sart gıbı bızım dolabımız bıze anca yetıyor ve uzun zamanda lojmanda oturucaz gibi bende şifonyer ve dolap alayım dıyorum en azından bıraz kalabalıgımızı azaltır
Aynen canım sen öyle yap sonra zaten yatak her türlü uyum sağlar ama şifonyeri sonraya bıraksan bu sefer dolapla uyum sağlamayacak derken kötü durur senin dediğin şekilde de kalabalık azalır kullanışlı olur
Aynen canım sen öyle yap sonra zaten yatak her türlü uyum sağlar ama şifonyeri sonraya bıraksan bu sefer dolapla uyum sağlamayacak derken kötü durur senin dediğin şekilde de kalabalık azalır kullanışlı olur
Akşam olunca eline çayı alıp göbeğini açıp izleyenler psikolojik ruh hastası olmuyor demi hareket edince göbüşümü elimde çay izliyorum Türk halkının inşaat alanı izlerken aldığı zevkin aynısını alıyorum
Akşam olunca eline çayı alıp göbeğini açıp izleyenler psikolojik ruh hastası olmuyor demi hareket edince göbüşümü elimde çay izliyorum Türk halkının inşaat alanı izlerken aldığı zevkin aynısını alıyorum