2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay masallah minnosa her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canimm

Kuzum benim de öyle inan, hep vajinada hissediyorum tekmeleri, tuvaletimi kaçıracak gibi oluyorum hatta azıcık yukarı çıksalar keşke
Dik durduğu içinmiş seninki de öyle o zaman
Oy maşallah her şeyin normal olmasına sevindim sende 1 kiloya yaklaşmışsın ne güzel. Ben de pazartesi gideceğim darısı başıma
Teşekkür ederiz canım benimki kilo ölçümünde 1 hafta önde çıktı bakalım senin kız ne alemde

Benim kalbimi bıraktığım renkli fotoğrafına annem şöyle bi baktı baktı hiç güzel yakalayamıyo bu doktor da güzel çıkmıyo dedi. Düşünüp düşünüp üzülüyorum kaç saattir. Neden böyle bi şey dersin ki. Neden heves kırarsın. Maşallah de geç beğenmediysen bile, ki beğenilmeyecek gibi hiç değil zaten. Anlamıyorum insanları en yakınım bile olsa.

Üzme kendini doktor çekemiyor demiş

Kızlar koyu renk iç çamaşırı giymistim bir baktım göğüs ucumun geldiği yerde yuvarlak süt lekesi gibi leke var hiçbir şey yapmiyorum ama atıyor kendi kendine böyle bir durum yaşayan var mı

Çekti gayet sıkıntı orda zaten. Hatta doktor bile bugün bize çok güzel poz verdi dedi. Bilmiyorum ben kimseye böyle bir şey demezdim bu kadar kaba olmazdım. Beni kim yetiştirdi acaba
Canım cahil de geç.. Teknoloji zaten net cekmiyo biraz garip cekiyo ama işte bebeğe laf etmemiş doktora laf etmiş

Kızlar bugün beşik bakacağız ne önerirsiniz? Bence park yataklar çok mantıklı ama görüntü olarak hoşuma gitmiyor maalesef eşim de park yatakta ısrarcı kullanım kolaylığı açısından. Aslında ahşap anne yanlarını yeğenimde kullandık tekme ata ata ayağıyla kırdı hep yanlarını kuzenine çekerse bizimki de öyle olur Ayrıca salona da bir beşik alacağım yatağın yanına da ayrı bir beşik alacağım. Sepet beşik alanınız var mı ?Tecrübeliler alanlar fikrinizi yazabilir misiniz kızlarım

Kızlar koyu renk iç çamaşırı giymistim bir baktım göğüs ucumun geldiği yerde yuvarlak süt lekesi gibi leke var hiçbir şey yapmiyorum ama atıyor kendi kendine böyle bir durum yaşayan var mı
Canım ben ilk bebegimde 3 aydan sonra sızıntı olmaya başlamıştı bi sorun olacagını sanmıyorum aksine bebegim dogdugunda dolu dolu sütüm olmuştu hatta 5 aylıkken emmesine ragmen o kadar çoktu ki cicibebeyi bile kendi gögsümden fışkıran süt ile yapmıştım

Canım hemen hemen aynı haftalardayız diye hatırlıyorum seninle. Uygulamanın birisinde bu hafta böyle bir şey başınıza gelebilir çünkü bebeğin böbrek üstünden bir madde salgılanıyormuş bu da bizdeki prolaktin hormonunu uyarıyormuş süt gelebilir yazıyordu. Bende bekledim hatta gelmesini bence birşey olmaz sonuçta leke şeklinde gelmiş ama yine de doktoruna sor istersen canım

Maalesef aynı duyguyla bakamıyorlar canım sen canını sıkma dünyanın em güzel resmi senin elindeki ananın burcu ne kız balık felan değildir kesin

Hay maşallah hadi inşallah benimde öyle olur ama çok garibime gidiyor şimdiden böyle olmasi

Benim 1 ay önceden başladı süt gelmeye 5.ayin başında doktora sorduğumda sakın sıkma bir şey olmaz demisti ama çok garip bir şey böyle olması melegim can gibi olur inşallah benimde süt miktarım

Annelerden daha fazla duyarlılık bekliyoruz ama olmuyor maalesef boşver canım sıkma sen canını, bak benimki doğumuna gelmicem dedi direkt, napalım takmıcaz
Canım bende sepet beşik var görsel olarak çok güzel ama pek kullanışlı değil, bebeği alıp koyarken çok eğilmek gerekiyor. Eşim de sepet beşiği anne yanına çeviricem dedi bakalım nasıl olacak ben anne yanlarını kullanışlı buluyorum en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…